Рени честит рожден ден,бъди,здрава,щастлива и обичана!

Нан страшна работа е тази Дая,моята пък като усети че с баща и се гушкаме дотърчава,казва това е моя тати и ме бута,ревнува вече, но трябва да мине и този етап,сега е неин,на мен не го дава
Баща й само като каже: Чакай да гушна мойта мама... и глей какво става - тича, залепва се за мен, а на него вика "Махай се оттук, това е моята мама", удря го, хапе го
И обратното.
Онзи ден баща й я пита: "Какви супи ви дават в яслите?" А тя: "Горещи и негорещи"
Просто разговаряй повече с Влади и ще видиш и той с какви бисери е пълен

Та и с трите не се виждам много често, не се чуваме много често, но знам, че ако се обадя ще се отзоват, така както и аз. А какви разочарования съм имала с уж приятелки, да не ви разправям (някой друг път може, като имам време). Но аз се отдръпнах, мерси, на мен не са ми нужни такива приятели.
няма да го спирам, щото той е толкова злояд, че понякога е само на мляко.
а от време на време и супа 

Та четох, че не било хубаво толкова ниско да е бебето. На ФМ и консултациите не са ми казвали да е проблем, ама аз сама се вкарвам във филми разни, безобразни. 
. В отчетната на нашия град ме успокояват и с това, че хирурга, който мисля да посетя, е много добър и така страховете ми наистина намаляват
.
Някакви симптоми, болка?
?
Пък и си внушавам, че съм отслабнала
Ех, мечтиииии
Много се радвам, че са ми уцелили номера. http://media.snimka.bg/3372/013000301.jpg

Да не би баба му да не му е сложила хубаво телефона на ушето и затова да не е чул татко си 
, сьс здраве да си носиш костюмчето 
, а да те питам още ли ми се води снаха или е залюбила друг младеж 

Много ви обичам!
Сега нали 3 дни ще почивам