Абе, като му огладнее дупето ще цока, няма къде да мърда. Аз от свеки не мога да се оплача, помага много жената, всъщност само тя, нали живеят два етажа по надолу. Но се опитва да помага дори, когато й кажа, че няма нужда. Правят си планове за Дани без мен, питат го директно него дали иска.... ами не ми харесва това. Взимат го, уж през това време аз да поспя с бебо или да свърша работа, да ама той не е голям човек и не спи непробудно по 2часа....не става. Но до този момент не съм легнала аз с Дани следобяд, пък някой да се занимава с Калин. Все едно като е кърмаче е залепено за мен. А за градина въобще не сме и кандидатствали, не че щяха да ни приемат...

Иси,

Дидка, ти незнаеш ли, че Алекс яде пистолети, особено голеееми.
Малеее, какви хора има! 
Дани пък има уплах от агресивни деца, от тези, които дърпат играчки. Той никога не е дърпал и бутал и затова ги гледа с неразбиране, но поне започна да им се кара, а не да се дава лесно. Или пък стиска здраво играчката и бяга...
Тиция, като каза реклами се сетих за тази на OMV, където едно дете рисува по стените... направо са за съд тея, да ми подстрекават така детето. После те ли ще ми правят ремонта, пускат муха в главиците на децата пък после иди обяснявай.
Диванетата заспаха, изтрелвам се и аз за 30 мин.

То Данони, то Нестлета. И докато не й обещая, не млъква. После забравя до следващата реклама.

Напоследък ми е много скучно. Дидо не се сеща да ме изведе дори на барче
Аз затова сега го набутах 
Като ме погне още в колата пред работа, та до заспиване. Гоги вече си има гадже и не му е до помагане в къщи, а Дидо е все уморен. И познайте кой го обира
" /за това, дето се бута става въпрос, със синята дръжка/. Много свежи снимки!
. Сега ще трябва да ги вадя. Умирам от страх, а в същото време трябва да почакам до есента /освен ако нямам проблеми-болки/ и не знам как ще издържа толкова време в мисли и представи за стархотията, която, ме очаква.
Ренито! Кьсмет в живота, сбьднати мечти и много любов

Привечер излизахме на една площадка и дойдоха двама големи батковци да ритат топка и той понеже умира за топки и започна- Искам и аз ритам батковците, искам и аз ритам и така сигурно 2837455643829пьти 
, защото от едната работа отиде на друга с един приятел. Добре поне че малкия бьрзо заспа и не закача баща си

?