Арлина, честита първа баня!
Иси, много трудно вече се избират подаръци за сватба. Ако е удобно, питайте ги от какво имат нужда. Ние другата седмица сме на сватба.

Покрай нас никой не иска да се жени бе...ама те хората да не са луди. 

.
!
. Явно не се излекувала последния път, една седмица ходи на градина и пак се разкашля. Педиатърката се усъмни, че идваме много скоро след предишния път и ни накара да направим снимка.
.
.
Нещо за хвалене ? 

- така искаме и ние такава. Та не знам, много е сложно в тези трудни времена. И май, колкото и да не ми харесва това, парите са най-добрият подарък

Аз пьк вьобще не ги харесвам дигиталните рамки
Алекс като е Алекс Александров пьк какво 

- Але си намери две нови приятелчета и много се забавляваше
Снощи излиза малко с татко си че аз бях заета и ходили на един батут долу на морето и е било голям кеф

Но както казах, за развлечение, разсейване, отмора става ... без да му мислиш много много. Понякога имаме нужда точно от такива развлечения 

,голямо писане сте му дръпнали,не мога да ви изчета.
Иначе минах на контролен преглед вчера,пак си тръгвам на рехабилитация,но за времето в което си я правих сама у дома май имам по-добри резултати.Не,че имам кой знае какво подобрение,но е по-добре от предната седмица и щом до каране на кола се докарах,доволна съм.Иначе ако до края на юни не увелича градуса на сгъване,ще трябва да ме анестезират и ще ми сгънат крака насила
Количката е много хубава,такива харесвам аз,малко по-солидни и колата ви е голяма,няма да се притесняваш дали ще се събере в багажника.

Но както казах, за развлечение, разсейване, отмора става ... без да му мислиш много много. Понякога имаме нужда точно от такива развлечения 
Просто го написах мислейки за това, че наскоро май не е имало филм който да ни хареса истински
. Навремето се правеха по-хубави филми с по-мальк бюджет 
Колкото до Видин, знам, нали затова решихме да заминем, голяма безработица и немотия е