ЧЕСТИТИ ПРАЗНИЦИ НА НАН И АНЕТ!БЪДЕТЕ МНОГО ОБИЧАНИ И щАСТЛИВИ!

Пепи:много хубави снимки,голяма красота на тези водопади и Вяра е голяма сладурана

Така се наядох преди малко,че ми се опъна ужасно кожата на шкембето и ме боли чак
Бета:бързо да оздравява Яна
А за приспиването и Зоя беше така преди да тръгне на градина,та се бях отказала да си вдигам нерите,ейййй,направо побеснявах с това приспиване по 1,5-2 часа.Като тръгна на градина и започна пак да си спи на обяд,явно се изморява повече и това ранно ставане и то си оказва влияние.,Ронка;много лошо с тези жеги при вас.Тук при нас е доста студено вечер,вън по къс ръкав не се стои а нощем спим с олекотена завивка.Има гора зад нас и тя държи хладно,а и от морето си духа хлад.Каня ви при нас,идвайте на хладно да изкараш лятото

Качам снимки от тези дни на Зоята и ще пусна по-късно линк.

В такива моменти се радвам, че съм далеч от всичко това. Но в същото време ме боли, боли ме защото едвали ще сме живи да видим, че страната ни върви към оправяне. Ние тук събирахме подписка да гласуваме за парламентарните избори, и много се радвам, че успяхме и ще ни отворят секция. Ще гласувам, задължително. Дано има светлина в тунела...
, а и малката е кукличка 
Аз не сьм гледала тези дни новини, защото или не сме вкьщи или се гледат постоянно детски филми. Днес сестра ми ме пита какво да купи на Але за РД, казвам и че не знам, защото дрехи си има а и не би се зарадвал, но пьк с играчки не играе, дай му само филмчета по цял ден, ужас, добре че поне навьн изразходва доста енергия 
Н,че не е истина,ама си е гадно да го чуеш по този начин...
На мен първата мисъл,която ми мина,е че е заради парите,тъй като той е доста добре обезпечен,а и е добричък и в една такава ситуация си е супер партия..Докато не говори с мен беше решил да приеме детето дори без ДНК тест
После обаче се разколеба и а се почувствах гадно,заради онова малко създание,което не е с нищо виновно..От друга страна,си мисля,че наистина най-правилно си е ДНК- тест,и ако е негово да си го гледа дори и да не живее с майката.Все пак ми останаха много открити въпроси като това защо чак след смъртта на мъжа си му е казала и направо съм в чуденка каква позиция да заема по въпроса..
Направо Колумбийски сериал
за държавата си е много обидно
Аз направо подскачам

Толкова съм изморена,незнам кога ще си починем,от едно известно време само работим,лягаме късно,ставаме рано,Юл е плътно с нас,сега пак проблеми с нея зачервява се пак,днес я водих на гинеколог,такава лекция ми дръпнаха по тема Хигиена,че ми се реве,имам чувството че е все мръсно и не мога да смогна,колкото повече чистя все е недоизчистено,микроби гадни ,бактерии,глисти,прах ,мръсотия до гуша ми дойде,сега ще махам кучето на село,поне с него да не се разправям там на двора ще му е по-хладно,детето на първо място,малко ми е жал за кучо но няма начин,един път да минат още два изпита имам,и там на двора няма край работата,сега и заведение ще взимаме,и съвсем ще я втасаме от към покой,-няма почивка,лягаме късно,ставаме рано,това дете няма умора,сега съм почнала голямо почистване да видим