Добри школи за подготовка на кандидат - гимназист

• 165 220
  • 905
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Търся мнения за Регалия и ако някой е доволен и от конкретни преподаватели? Споделете, защото май Регалия и Веди са двете фирми, които най-много се коментират в интернет. Но соя от двете е по-добра  newsm78 ?

# 136
  • Там, където ме обичат
+2 за Веди

# 137
  • София
Вече проблемът с избора на частна фирма се превърна в дилема - Регалия или Информационни технологии. И двете имат електронен вариант на обучението, добри отзиви и други. Така че търсим още споделени мнения  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 138
  • София
А защо считаш, че електронният вариант е "+"?

# 139
  • София
Защото е допълнително занимание, което да замести безсмисленото висене пред компютъра. Миналата година синът ми ходеше на английски и там имаше електронни домашни. По мои наблюдения май му доставяха по-голямо удоволствие отколкото писането. Но пък само с електронни домашни само също не става - децата забравят да пишат. 

# 140
  • София
И дъщеря ми има електронни упражнения по АЕ, но те са допълнение към основния учебен процес, като при това не става дума за изпитна подготовка.
Според мен смисълът от ходенето на школи е обсъждането на казуси и задачи, отстраняване на пропуски в обучението чрез използване на по-индивидуален подход към всеки ученик. С други думи електронните упражнения допълват по-скоро самоподготовката в къщи.

# 141
  • София
Наистина електронното обучение е допълнение към курса, а основното си остава в тетрадката. Но наистина смятам, че е + към обучението. То е само допълнението.
Ironic Вие ходители на школи по БЕЛ или МАТ?

# 142
  • Там, където ме обичат
И аз мосля, че електронното обучение е по-скоро допълнение, отколкото алтернатива.

# 143
  • София
Никога не съм смятала, че електронното обучение е алтернатива. След време 10 - 15 години сигурно ще стане единствен начин на обучение. Но дотогава ние ще съчетаваме двата метода на обучение.

Така че оставаме на дилемата за избора на школата!  newsm78

# 144
  • у дома
По спомени от миналогодишната тема на седмокласниците (в момента осмокласници) имаше недоволни от Информационни технологии-така че попитай в тяхната тема,те едва ли отварят тази.

# 145
  • София
Наистина електронното обучение е допълнение към курса, а основното си остава в тетрадката. Но наистина смятам, че е + към обучението. То е само допълнението.
Ironic Вие ходители на школи по БЕЛ или МАТ?
Ходим в "Софроний", преди години голямата ми дъщеря посещаваше Веди.
И от двете школи съм с отлични впечатления.
Naddya, не противопоставям ПС-то на тетрадката. Peace Разделям обучение от изпитна подготовка.
Ако споменатите от теб школи са ти shortlist-а, Регалия май е по-добрият избор.

# 146
  • София
Прочетох темата, както и други мнения из мрежата, и също съм пред дилема Веди или Регалия. Отзивите за Софроний и Образователни технологии също са отлични. Регалия са публикували таксата си за курса, но за Веди не видях. Ако някой има информация нека сподели Hug

# 147
  • София
А разбрахте ли кога ще са пробните изпити за 6 клас в Регалия, когато ще се проведе и разяснителната среща? Още не са публикували нищо на страницата си.

# 148
 Peace   Запис и от мен момичета да ви следя, че и аз съм със завършващ 6-то класник!

# 149
  • Вече на светло в София
А разбрахте ли кога ще са пробните изпити за 6 клас в Регалия, когато ще се проведе и разяснителната среща? Още не са публикували нищо на страницата си.
И аз имам 5-токласник и питах днес в Регалия за 6 клас . Не ми казаха, че имат пробни изпити. Тест за ниво има само май във Веди.
Оказа се, че преподавателите за 6 клас са различни от тези за 7 клас по различните школи. Някой има ли препоръки за преподавател по Бел но на 6 клас в коментираните школи: Веди, Софроний, Регалия

Общи условия

Активация на акаунт