Добри школи за подготовка на кандидат - гимназист

• 165 220
  • 905
  •   1
Отговори
# 180
  • В най - голямото село
Neli_ani какви са таксите за 7ми клас.

# 181
  • София
750 лв за 37 дни по 2 (и малко отгоре) астрономически часа по 1 предмет; 1200 за курс по 2 предмета (600 лв на предмет). Вноските са на 3 пъти, 250 лв или 400 лв взвисимост какво сте избрали.  Първа вноска при записването

# 182
  • В най - голямото село
Neli_ani    bouquet

# 183
Доколкото знам,Симеонов не води курсове в 6ти клас.Теорията му е,че поема 5 да им даде основа и после в 7 готви за изпит.
Вероятно е така. Водеше ни курса в 5-ти клас (СМГ) и 7-ми клас (Междучасие). В 6-ти не успяхме да открием да води курсове някъде.

# 184
  • София
Проявявате ли интерес към Регалия? Някой ще ходили на срещата на Регалия на 29.05.2011 година?
Приятни почивни дни на всички! Laughing

# 185
Аз засега също съм се спряла на Регалия, но не искам да избързвам, ще изчакам да мине класирането на сегашните 7-класници, надявам се това да е показателно. Днес ще се обадя в офиса им за да разбера повече подробности за предстощата среща на 29.05.11.

# 186
  • Вече на светло в София
Аз почти се спрях на Софроний. По телефона ми обясниха, че мога да избирам между Миркова и Шопова по БЕЛ за 6 клас.
Сега настъпи отново колебание. newsm78 Коя учителка ще препоръчате?

# 187
  • София
Аз почти се спрях на Софроний. По телефона ми обясниха, че мога да избирам между Миркова и Шопова по БЕЛ за 6 клас.
Шопова,  за мен лично, е по-добрият избор.  Peace

# 188
здравейте, някои има ли информация за Веди  курсове за 7 кл по бел и мат -много се колебая за там или за Софроний За първата таксите са много високи ,но пък дават учебници , четох и отзиви и за Софроний - въобще добри ли са или е само мода детето да ходи на курс мола дайте съвет?

# 189
  • Sofia
Водеше ни курса в 5-ти клас (СМГ) и 7-ми клас (Междучасие). В 6-ти не успяхме да открием да води курсове някъде.
Не успяхме , защото не водеше  Laughing. При търсенето в нет-а за 6-токласни курсове на Симеонов, попаднах на сайта на Междучасие. И в последствие записах синковеца там    Laughing!
 И по темата: доволна съм от школата !

# 190
  • софия
И ние се записахме в тази школа,след дълго главоблъскане.Ali sun,при кого сте по БЕЛ и доволни ли сте?

# 191
Не съм Али сън.
 Simple Smile
Ние сме при Весела Михайлова в "Междучасие" и сме доволни.

# 192
  • София
AKU6ER доколкото аз се информирах, таксата във Веди не е много по-висока от останалите... На 29-ти е първата среща в Регалия, но има и втора в деня на пробния изпит -на 4.6. Мисля утре да я запиша за участие по телефона.
Освен моя милост и Naddya има ли и други за 29-ти, да се запознаем Blush

# 193
Шопова,  за мен лично, е по-добрият избор.  Peace

Няма да помогна много, но синът ми беше при Миркова, мога да кажа че съм доволна.

# 194
Не съм Али сън.
 Simple Smile
Ние сме при Весела Михайлова в "Междучасие" и сме доволни.

Весела Михайлова е много добър избор. Препоръчвам я горещо.

Общи условия

Активация на акаунт