Отговори
# 105
  • Велико Търново
Че как няма да дойдем  Hug Към 9-9.30 в "Неделя". Ако искате и на друго място, не ме бърка  Peace

# 106
ОК,"Неделя" и мен не ме бърка Peace
Марти,свържи се с Маги и тя,ако може да дойде Wink

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 15:35 от Darima

# 107
  • пак там
Кардиологично здрав! - каза докторът.  newsm44 Уфффффф................

# 108
Кардиологично здрав! - каза докторът.  newsm44 Уфффффф................
Бравоооо,Рися!Ех,този сладур Енчо!Супер новини!Отдъхни си вече!

# 109
Кардиологично здрав! - каза докторът.  newsm44 Уфффффф................
newsm10 Hug Hug Hug
Дая,как е положението при вас?Как е стомахчето?Мина ли ви разтройството?

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 16:05 от Darima

# 110
Душичката Енчо  Hug Да е жив и здрав  Heart Eyes

# 111
Супер новини днес, само хубави резултати, сега и Дидерончо да ни зарадва и денят ще е страхотен Praynig Praynig Praynig

Дарима, много хубави снимки, много сладки госпожици  smile3522

# 112
Момичета,много набързо ви пускам няколко снимки от днешната ни срещичка.Останалите ще ги кача по-късно в албумче,защото отиваме на консултация..

Срещата беше супер!!! Ще повторим Simple Smile

Та значи..с късата коса е Радка80,със синята блуза-Елфита,Данито вече се сещате коя е и мене си ме знаете Mr. Green Има и една снимка на нашия тати с Гошко...

# 113
Страхотни снимки от срещичките ви!Сега ще чакаме и софийските мами да се разпишат  Peace

# 114
Браво на Енчо и на Гого baby_neutral Дано да са ни здравички всички дечица и техните мами разбира се Hug

Аман от съседи, един младеж точно от 2 до 4 реши колелото да си ремонтира, то не е блъскане, то не е дрънчене три пъти я приспивам вече Симона и ако пак я събуди ще изляза да викам smile3512

Вчера коментирахте водата - ние я пием с голям кеф, на мама жабчето Grinning

За Мюзик Айдъл - аз този път съм доволна, за пръв път моят фаворит печели.

# 115
Цитат
Има и една снимка на нашия тати с Гошко...
Познахме го ние вашия тати  Wink много сте сладки, пу пу  Heart Eyes

Днес съм особено активна  bowuu чак започвам да досаждам  Embarassed

Да направим бърза справка мажете ли бебоците със слънцезащитен крем и какъв използвате? Аз днес си дадох сметка, че го  препичам на слънце малкия човек без да го мажа с нищо и се притесних  Embarassed

А за водата аз предлагам от време на време без захар и други аромати, ама не знам кога точно да я давам, между храненията ли....след хранене ли.... защото ако вземе да засмуче шишето с вода, аз решавам, че е гладен и веднага заменям шишето с цица Simple Smile голям съм дзвЕр Simple Smile

# 116
Привет на всички мами! Hug
Изпуснах 1-2 теми,но днес се прибрахме благополучно от...болницата.В четвъртък ни приеха с Раличка със съмнение за някаква бъбречна инфекция.Така и не стана ясно защо в кръвната картина беше повишен т.нар. С реактивен протеин(фактор на възпалението).Стерилната урина беше без бактерии,гърлото и дробчетата чисти,спря да вдига температура... newsm78 Абе,всеки ден по веднъж й вливаха антибиотик през абокатче и сега сме тип-топ!!! С майките от отделението заформихме мини сектичка..и се разхождахме в мини паркчето на болницата... Laughing
  Жалко,че изпуснах днес момичетата в парка,но ще наваксам!

# 117
Толо,добре че вече сте си в къщи.Липсвахте ни с Раличка!

# 118
Ех, много се радвам за здравите бебенца! Тея доктори само излишно ни наплашват Tired
Много хубави снимки от срещите ви! Hug Айде чакаме и Дидерончо с хубавите новини Flutter

# 119
  • Sofia
Привет, майчета!

Много хубави новини за здрави бебоци!!! Браво! Hug

Силве, добре сте се завърнали! Милото детенце! Радвам се, че е добре вече!!!

Днес на срещичката беше много гот Simple Smile Ама и мнооого топло. Ужас! Shocked Венци беше пред топлинен удар горкия. Като се прибрахме го намокрих с хладка вода, та се сафиряса малко....Нма май да излизам по обяд вече  Rolling Eyes

Качила съм снимки в албумчето, ама ще има и още. Алхимичето снима, Весето също, предполагам, че до края на деня ще ги качат и те Wink

Обявявам записване за среща пред Народния театър в близките дни, ама след 17 ч, моля... Praynig Flutter Hug

Ей, майнички, ама много сте готини,бе! Най-накрая се събрахте, та да ви се порадваме и ние Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт