Отговори
# 90
Йолка,кога?

# 91
Фокси на 18ти сме в ПЛД, в някой от следващите дни ще ти се обадя да се видим Simple Smile , не само на теб, а й на комшийките от Кючука.
Може и на твоята могила в новия МОЛ, все ше има някое заведение да папкаме и ние Simple Smile

# 92
  • София,Младост 3
dor77, предполагам, че искаш да смениш аватара си. Отиди горе на ПРОФИЛ -> пак Профил -> Имам собствена картинка: и в прозорчето до това поле сложи този линк:

http://img34.glitterfy.com/159/glitterfy-flpbk0816573516623134.gif

много благодаря  Peace

# 93
  • София,Младост 3
гал 78 аз също жсеки ден меря улиците около патиланци може да се видим. Аз съм със зелено-бежова количка със синьо чадърче и едно момиченце на 9 години .Може да вземеш телефона ми от списъка.

# 94
  • София,Младост 3
Момичета ще водите ли бебоците на море?
Ние ще ходим през август в Китен заради каката,но няма да водя малкия на плажа.Ще пазим сенките с него.

# 95
  • София
Аз мисля, към края на юли дам идем във Варна на вилата на най-добрата ми приятелка.  grinning039  sport027 1swing

Ще идем с нощния влак, нямаме кола. Ще взема количката. Няма да го водя на плаж, разбира се.

# 96
  • София
Ще ходим на море и ще го водим на плаж. Планираме тогава да му е и първото качване на каяка. За целта баща му вече оглежда ей такива неща:

# 97
# 98
  • София

Тук младостките фурии никакви не се обаждате. Дор77, Бухтичке, Ларакрофт, хайде, дами  Whistling Аз всеки ден меря алеите на градинката до Патиланци, там има и бира и кафенце, айде  Praynig малеее, колко бира бия напоследък, не е истина  ooooh!, ама не вирутална  Embarassed

Да съгласна съм.Трябва да се разберем.На мен не мми е много близко, но мога да бръмна с колата.Аз излизам сутрин с една приятелка в Бизнес парка и вечер след 18ч., е иначе е много жега.

А утре да ви се оплача няма да имаме цял ден ток  #Cussing out.И трябва да излезем рано и отиваме на бабата на гости,  че после от 6 етаж няма как да сваля количката.

За конкурса:
-на изписването
-на 3месеца
-преди половин месец[/color]

Днес купих на Алекс чая на Хип "Сладки сънища".Ще видим дали ще го пие.

А как мога да си включа данните в списъка?[/color]

# 99
Айде привет и от мен!   bouquet
Май всички са по срещички днес, а аз съм с двамата разбойници и по-далеко от кварталната площадка трудно ще стигна. Затова пък съм им запланувала на дребните още в четвъртък да ги изпратя към Добрич при баба им и ние с милото в петък отлитаме за Бургас за уикенда. Та се надявам и сланинките да мога да си напека малко  Blush.
В унисон със заглавието да ви пусна 1 снимчица от неделя:

Бяхме в Албена. Толкова е красиво, спокойно, тихо и чисто там...
А иначе аз още със спяща снимка не съм се отчела, затова пускам 1 топла от тази сутрин:

Научи се нашата момичка сутрин към 7.00 да я взимам при нас. Папка и после спи така докъм 10.00. Голям кеф, ходи из цялото легло Simple Smile

Ето и снимчици за другия конкурс:
- от изписването

- и след месец

Май се олях. Ама при условие, че може това да ми е за тая тая тема, ще ме прощавате.

# 100
Ехоооо, привет и от нас  Hug
Днес взех резултатите на Гоги - всичко е ок  newsm68 Билирубинът ни е в норма, преборихме гадната жълтеница  #2gunfire Хемоглобинът и желязото са му малко под нормите, но съвсем мъничко и не е обезпокоително (хемоглобинът е 107, билирубин 17)  Peace
Лелеле, щях да пиша и друго, ама забравих какво  newsm78

# 101
Гери, за кърмените бебоци е нормално да е по-нисък хемоглобина  Wink Браво за добрите резултати  Hug

Янита, при Дарко имаше нещо подобно, само докато се храни някак му притреперваше  вратлето. Педито така и не можа да ми даде обяснение, пуснахме му изследване за нивата на калция, оказаха се малко по-ниски и аз засилих калция в мойта диета, а на Дари предписа ампули калциев глюконат. Отшумя за няколко седмици. Случваше се само вечер  Confused

За моренцето ние се гласиме още сега последната седмица на юни  Rolling Eyes Ще бъде голямо приключение, ама заради баткото ще отидем, той за това море цяла година "е послушен" и яде  Joy hahaha

# 102
Привет и от мен, аз вчера цял ден се въргалях в леглото с температура, но днес вече съм по-добре. В момента Дими суче, дано успее да изсуче гадната бучка! Оправих се със зелев лист и лед.
Уондърлейди, не проследих как се развиват нещата при теб, имаш ли нужда от помощ?

# 103
Еееее,Гери,супер новини!Най-после добри резултати,бравооооо  Hug Hug Hug Нацелувай малкия мъж!
Сега остана и дидерончо да се отчете с добри новини  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Нямам търпение да се върнат и мамите,които са по срещи и да гледам снимчици!
Ние се видяхме набързо днес с Гея,малката и сладка Мила и чаровния Алекс.После ходих на сарандисване на една прекрасна малка лейди и вярвайте ми момичета,като я взех ми се стори толкова малка,а тя се роди почти кг повече от Белослава.Много бързо съм забравила какво малко човече беше  Embarassed

# 104
Привет и от нас в тази жега  love001
Включвам се със снимки от мини срещичката в Търново.Понеже снимките са малко, си позволявам да ги изтипосам всичките ето тук:
Това са Хилендара,Ника и спящата красавица Габи/милата пя пя,измори се и заспа/

Туту,я се обаждай,нали ще дойдеш утре?Пак в "Неделята" ли се разбираме?

Общи условия

Активация на акаунт