Отговори
# 75
Някоя може ли да ми каже как да направя лентичките в подписа ми да се сменят една  с друга през секунда или по-малко, че ме дразнят така една под друга?

# 76
Иве,идеята е страхотна.Освен да намерим някоя обширна поляна и всеки да носи по бира,мезе,кафе за шоферите .
Аз постегнах багажа за срещата и зареждам батерията на фотото  photo,като се нахрани малчо и го преоблека и яхаме рейсчето  Wink
Дането22,чакаме те -пратих ти тел. ми номерна лични

# 77

Фокси, изнамерих една снимка:
[imghttp://media.snimka.bg/3279/012812720-thumb.jpg][/img]
Радка80-благодаря  bouquet

# 78
Упс, сори

Направо да се гръмна

# 79
Фокси,ставаме с 2 мадами и 3 мъжлета,конкуренцията е голяма  Mr. Green.Айде още някоя мама на мадама да дойде  Whistling
Дани и Ани-големи сте сладурани

# 80
  • Sofia
Добро утро, мамчета!

Моя бебок днес нещо топличък ми се вижда Sad Ама не знам има ли температура, ще я меря след малко.  Киселко е, ама то е нормално...Много ми се идва на срещата и сигурно ще дойда.
Доре, да те питам ти като пътуваш в такси, Йойо навиват ли се да го возиш гушнат? Не, че ми е предпочитан вариант, ама да си знам все пак... Малко ми е сложно с трамвая, все трябва някой да ми помага с количката, а тя тежиииии #Crazy Ейййй, защо не сме нормална държава, с нормален транспорт, пригоден за хора с колички newsm78

Яна, как си днес? Надявам се си по-добре Hug
Силве, а ти къде изчезна...? Надявам се сте добре!
И Еми ми се губи, ама дано е защото гостува на свеки в Княжево... Hug

# 81
  • София
Да, Коте, никакъв проблем не ми правят. Те като видят малко бебе, не смеят да гъкнат. Къде е Гея да ме линчува... Whistling

В повечето случаи обаче си го возя със столчето, нали количката е с него. Може и в кенгуру да го пъхнеш, докато сте в колата, така изглежда почти "легално".

# 82
  • София
ХАХАХАХАХААХ! Вижте какво намерих в Relаted Videos на видеото на Йойо:

http://www.youtube.com/watch?v=sDocL7AfIRo&feature=related

ooooh! ooooh! ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 83
  • София
Дами, от известно време се случва Данаил докато яде и вече се унася, да започне да трепери. Треперенето продължава 5-10 секунди и после телцето му се отпуска отново. През останалото време поведението му си е обичайното - енергичен, засмян, доволен. Наблюдавали ли сте нещо подобно при вашите деца? Няма да ви пиша какви диагнози ми минават през главата...

# 84
Доре,сега видях клипчето на Йойо Joy Голям сладур!!!! Наско е до мен и като чу,че друго бебе "говори" взе и той да гука Laughing

# 85
 Joy Joy
Доре,то жените сме си бърборани от малки  Wink,но и Йойо не им се дава  hahaha

# 86
  • пак там
Найема, пробвай го с пюре картоф+морков. Нашето педи каза следното: по принцип се препоръчва да се започне с един зеленчук, но хлапетата рядко го харесват, затова пробвай с картоф+морков. Картофът е достатъчно щадящ за организма (все пак при възрастни се препоръчва при гастрити, колити и тънъ).

И наистина - както не ядяхме изобщо моркова, така комбинацията си я хапва с удоволствие. Аз вече си ги приготвям сама пюретата и слагам освен картоф и морков - я тиквичка, я чушчица - каквото докарат от село  Grinning

# 87
  • София
Продължавам със сладурските видеа, близнаци се смеят един на друг:

http://www.youtube.com/watch?v=X7mOzWQSnaQ&feature=fvw

hahaha

# 88
Дани,с каква количка си,за да мога да те позная,че аз съм малко кьорава Blush Не че ти няма да ме познаеш,де.Като видиш електриково синя двойна количка,бутана от мама със размъкнат панталон,значи сме ние Peace

Доре на тема клипчета ли сме? Виж това: http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk Едно от любимите ми е Heart Eyes

# 89
Привет мами, не сте ни забравили, нали?

Вчера водихме дребна на докор, бознаха й ваксината, речвна за да отбележи факта и после почна да си кряска както обикновено.
Вече е 64 см и 6400. Доки каза че е доволна от развитието й.

Снощи обаче ни разказа играта, по време на Мюзик Айдъл, така силно викаше и "пееше" че не чувахме ТВто. ГОлямо чудо беше, не знам от ваксината ли, от капиките за Т ли, ама такова врякане до сега не е било.

Завиждам ви благородно за срещите. Скоро и аз ще се присъединя към вас. Малко остана, Пловдив дръж се идвамееее Hug.

За захранванеот нашата доки препоръча след 6я месец оризова каша. Аз мисля да започнем като навърши 5м и 2 седмици. За да може докато сме си в БГ, да хапне от тамошните храни.

Общи условия

Активация на акаунт