Отговори
# 60
  • Стара Загора
 smile3507
Какво стана не знам-събуди се да яде и сега не иска да спи  smile3506
Аз бях по принцип за Александра,но отпадна и много ме доядя на предаването  Crossing Arms Боян обаче много повече ми харесва от Маги ,но такъв е живота  Confused

# 61
  • София
Добро утро, ще се видим днес, а Simple Smile))

По актуалната снощна тема, ами аз щях да ги подредя така: 1. Преслава, 2. Боян, 3. Маги, ама кой ме пита мен Simple Smile)))))

Аааа, Миме, Инче, не сте били само вие в жълто на изписването, моля, моля, че ние даже бяхме и с актуалната в момента крава Simple Smile))))))

# 62
Добро утро мами!
Остава ли пловдивската среща момичета за днес? Щото мен искате ме, не искате ще се домъкна-само да не избягате!
За мюзик айдъл - Боян беше по-добър, дискусията българи-македонци е трябвало да се проведе преди въобще да се допускат македонци на кастинга. След това те са прости талантливи момичета и момчета, които се състезават-редно би било да победи най-добрия, за мен това бе Боян. За омразата на Македония към България - мъжът ми скоро беше там и се върна с коренно различни впечатления-всички са били много приятелски настроени.

# 63
Добро утро!
Хайде на закуска Flutter

Ето и нашата първа семейна снимка, само дето бебето е бая повито и не се вижда hahaha

# 64
Добро утро!

Ками,благодаря за закусчицата!
Ето малко снимки и от нас  Wink
 изписване
 на 1 месец
А вчера за първи път опитах да дам пюре от моркови.Такава погнуса изпита детето,че дори и една лъжичка не успях да напъхам.Накрая и дадох сама да яде и ето резултата  Laughing

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 08:33 от naiema

# 65

Добро  утро, (не) спящи красавици  Hug

По горещата тема с Мюзик Айдъл да ви споделя, че ние както гледаме по 1 час телевизия на седмциа, това предаване въобще не съм го отразила  Blush Вчера обаче имаше заря в квартала, та после от форум разбрах какъв бил повода...Голяма съм заспа, знам  Rolling Eyes

Фокси, като сподели екзотичната си кръвна група, поразително много ми напомни за един страхотен приятел от Пловдив. Мартин Божков се казва. То знам, че там не сте една махала народ, ама ще е много сладко, ако се окаже, че се познавате. И той е с изключителен характер като теб  Heart Eyes

Даримка, дай да видим снимките от вчера, че нямам търпение. А за срядата - аз съм навита  Hug

Момичета, днес сме на консултация, а после на шопинг за дрешки на юнак Стефчо (нали ще го кръщаваме на 21.06). Специално говорихме със свещеника (страхотен е, на 28г.  #Crazy), че искаме не само крачетата, а целичкия да го изчипкаме и той, милия, много се зарадва и обеща, че така ще стане.

Хайде ще се включа по-късно пак  Peace

# 66
  • София
За мюзик айдъл - Боян беше по-добър, дискусията българи-македонци е трябвало да се проведе преди въобще да се допускат македонци на кастинга. След това те са прости талантливи момичета и момчета, които се състезават-редно би било да победи най-добрия, за мен това бе Боян. За омразата на Македония към България - мъжът ми скоро беше там и се върна с коренно различни впечатления-всички са били много приятелски настроени.
Ей това е баш и моето мнение!!! Simple Smile

за конкурса:
изписване:

по-нататък във времето:

# 67
Добро утро!  food010
И според мен Мюзик айдъл трябваше да е Боян, но нямам право да се ядосвам, защото не гласувах за никой. Преслава ми харесваше, беше магнетична, просто залепяше погледа.

Фокси смесицата от различни нации ти е дала страхотно излъчване!

Карбо, на снимката от изписването все едно е друг човек Shocked, имаш огромна разлика в килограмите или поне така изглежда.

# 68
Добро утро мами!
Остава ли пловдивската среща момичета за днес? Щото мен искате ме, не искате ще се домъкна-само да не избягате!

Остава,остава Mr. Green Само кажи как да те познаем...Или направо пусни снимка Peace

# 69
Ето пък, само ние не сме се фъцнали на кадър цялото семейство. А пък от изписването ни изпратиха само хартиени снимки без диск, за който си платихме 40 лв.  #2gunfire
Момичета, така искам и аз да дойдаа  Sad много ме е яд, защото файтона на малкия не ми се побира в колата и както и да го мисля, не мога с градски транспорт чак до там да се домъкна  Confused
Тук младостките фурии никакви не се обаждате. Дор77, Бухтичке, Ларакрофт, хайде, дами  Whistling Аз всеки ден меря алеите на градинката до Патиланци, там има и бира и кафенце, айде  Praynig малеее, колко бира бия напоследък, не е истина  ooooh!, ама не вирутална  Embarassed

Днес ще се фъцна аз да ме видите и мен и фемилито  Crossing Arms Моят голям Дарко се опитва да кашля и подозирам как ваканцията му ще започне седмица по-рано и оттам моето ежедневие ще е пълна лудница  Crazy

За айдълите да вметна и аз, че хич не ми пука кой какъв по националност е, но не беше дообмислено. Самата идея за общ айдъл  беше посрещната много остро от македонците и даже ги дамгосаха участниците, че се продават на "врага"  Joy а не е тайна, че всички макета бяха супер талантливи.
Нещо напоследък само глупости фокусирам. Така например недоумявам защо някоя жена не осъди Каменица за явна дискриминация в последната им реклама  Mr. Green  това просто не е истина, както и онази реклама на една ракия, дето мъжът се чуди как да избяга при съседа да пийнат по едно и горката жена го гони със салатата в коридора, че си забравил мезеето човека  Joy hahaha ТАкива ли сме страшни българските жени, леле мале  Mr. Green

# 70
Мартеничка,благодаря за хубавите думи Hug Не мисля,че съм изключителен характер.Просто се старая да бъда толерантна винаги  и към всеки.

Сега се сетих,че още преди около месец четох във форума на Мюзик Айдъл,че от достоверни източници се знае,че Маги е сигурния победител.Ако трябва да си говорим честно Преслава беше 100 пъти по-добра от нея,но... Смс-ите винаги могат да бъдат променени.Пък и кой знае точно колко хора са гласували  и за кого? Не ме разбирайте погрешно.Маги ми харесва и то много,но моята велика тройка и Боян,Преслава,Соня Мембреньо.Това момиче пееше уникално! А в началото въобще не я харесвах.С течение на времето се уверих,че няма какво да си кривя душата.Просто си пее момичето...Ама това вече е друг въпрос.

Боже,какви хубави семейни снимки имате Hug Не нямаме много,защото няма как да се снимаме всички заедно.Ако намеря някаква снимка ще  я пусна Peace
Гал,ти ми взимаш думите от устата за рекламата на Каменица...И аз съм много против нея,но не защото съм феминистка,а защото,кой по дяволите я е измислил?!? Естествено,че мъже.Те мъжете както се хващат за такива неща,направо ще се възгордеят...

# 71
  • София
Оо, Галче, а като включим и "пресъхналия кладенец на сватята", егати нацията, егати чудото сме, на какво се радват българските мъже, горките, а ние какви зверове се извъдихме, ама тези реклами са правени сред проучване дали ще се харесат, на това най ме е яд, а пък рекламата на Каменица като я видях веднъж цялата и...онемях, накрая се чудех да се смея ли, да плача ли, ама то е жалко просто, а ако имах време със сигурност щях да ги съдя, ей така, заради моето си достойнство, не че моят мъж е такъв примерно...

Вержи, аз забравих да ти кажа, ама гледам темата още се коментира, аз винаги съм ти казвала, че си много 'убава, явно наистина смесената кръв си казва думата, а пък това, че си добра само може да те радва, добрите хора са на привършване в наши дни, само дано не си наивна, че тогава ще страдаш повечко, иначе аз не намирам нищо лошо и в това качество... Hug

Абе мами, аз сега се размечтах и за националната ни среща, септември, октомври харесва ли ви като идея и някъде към Пловдив или Велико Търново, там най в средата ми се вижда, какво ще кажете Simple Smile

# 72
Иве,преди бях наивна.,,ама много.Така с течение на времето се изучих и обърнах това в моя полза.Сега се правя на такава,понякога просто стоя,мълча и си гледам сеира.Понякога даже ми е добре така.Много е хубаво човек да се прави на луд Mr. Green

Аз съм твързо ЗА националната среща.Даже и по-рано да е.

# 73
  • София
Много си права, Вержи, аз го казвам и от личен опит и затова, но с времето се научих и аз на някои неща, ех...живот, нали трябва да те поочука, иначе как да кажеш, че си живял...а за срещичката, аз имах предвид малко да позахладнее, че хич не ми се пътува в жегите, ама пък и доста от вас ще ходят на море, та може и лятото да не можем да се засечем всички някъде, като станат и на по 7-8 месеца дребосъците ще са и по-интересни, но вярно, че ще ни е по-трудно с гледането, а между другото най-вероятно ще се получи и национална семейна срещата, защото нас например ще ни кара татито като успея да го навия, а предполагам, че и други мами ще са така, та ще съберем бащите на една маса, мамите с бебоците на друга или ще ги командироваме да се грижат за тях, а ние ще ударим по една биричка, хехехе Simple Smile))))

# 74
Оо, Галче, а като включим и "пресъхналия кладенец на сватята", егати нацията, егати чудото сме, на какво се радват българските мъже, горките, а ние какви зверове се извъдихме

Joy Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт