Днес успях да се намотам до 08.00ч. и Еви се събуди нахраних я и излезнахме с тати/днес почива
/Направихме си една разходка по хладното и кафенце пихме и преди да настане адската жега си бяхме вкъщи.Цял следобед Еви си спинка а мама и тати изчистиха основно-аз пускам пералня и простирам ,Борислав действа с прахосмукачката после прозорците изми докъто аз бърсах прах и подреждах и накрая дори изгладих.Много съм доволна днес от мъжлето си
.Като захладня в 19ч.пак излезнахме на бира с картофки преди половин час се прибрахме изкъпах я и сега я кърмя в момента.Утре отново планувам ранно излизане че много горещо 
Танче с теб сме мила знаеш че силата тук е велика дано всичко мине по най-благополучния начин и Лили да е много здравичка и да гледка нормално

Марсия на Евелин жълтеницата й беше минала до 15-я ден.А за коликите от 3 дена сме без капки и дано няма вече ,не че са били кой знае колко страшни при нас но бая се зачервяваше
и пресвиваше милото ми зайче.Сиска днес не се включих за кафенце но виждам че и ти си го пила тайно от нас

Ralishkou това което правиш е велико

Хайде мацки оставям ви отивам да слагам Евелин да спи а ние с тати да хапнем по салатка и да вечеряме че тези картофки само ни раздразниха

Фелинка страхонтни сте 4-мата.Много да се обичате и да сте все така сладки

Аз твоя не съм, поне не си спомням

.Мале момичета аз нямам никакво време да пиша.Малката от жегите е много неспокойна и само с нея се занимавам,нямам време за нищо друго
.Аз да ви питам за ваксините.Ще си купувате или ще ползвате от здравната каса? Аз искам да си купя тетраксим (не искам пентаксим заради менингита),но мъжът ми обиколи целия град и го няма никъде и не очакват внос.Направо съм луднала,не я искам тази от здравната каса