.Ето така , само без чорапките.
Ноктите и ги изрязах малко след като се прибрахме от болницата, че много се дереше.
За биберон не ще и да чуе. Вода се пробвах да и давам няколко пъти и шишето не иска.
.Ето така , само без чорапките.

,напълни ми се душичката 

Много см доволна от този резултат,защото знам какво ми е коствало,най-вече по отношение на храненето- липсата на достатъчно кърма ме беше подлудила в един момент,но сега спрях изцеждането след кърмене-с него и без него, лактацията не ми се увеличава, държа бебо на гърдата 20 минути, а не по 40 както в началото, (колкото изяло -изяло) и после давам 40мл. Ам и бебето е щастливо, пълни памперсите и спи по 3-4 часа.
..Вие смятате ли да купувате други и ако да,какви? Искам да му сложат най-пълната,ако мога така да се изразя, а разбрах,че в тази по ЗК имало някой болести, които не били включени..
..Отначало не правех връзката,ама нас нали пак ни погнаха коликите и го хванах на три пъти,че след рев памерса ,който сменям, е все едно има разстройство..Педиатърката,каза,че било нещо нормално,но вие забелязвали ли сте такива закономерности при вашите деца?
) Пробвайте и вие..тоя крем аз много го уважавам,с него мажа всяко едно червено петънце, което видя и до сега винаги е имало ефект:)) 

тя спа цяла вечер и дори майака ми и баща ми са я къпали(ние с мъжа ми нали излязохме) в полу спящо състояние, после продължила да спи и не пожелала да яде. Естествено по този повод се събуди в 4ч, а не се беше будила преди 5-6ч от известно време. Аз спейки станах, сложих я до мен на леглото, тя лапна гърдата и заспах. По едно време се събудих(след 10 мин
тя беше пуснала гърдата. дигнах я уригна се и я сложих да спи. Бях като робот. ПОсле се събуди в 9ч, но аз не можех да гледам. Толкова съм изморена, че едвам гледам. Днес, ако излизаме ще е вечерта, че малко да подремна и аз 

Успех! Препоръчани теми