Отговори
# 180
Сончееееееее, аз защо вече не искам в хотели на ALL да ходим на море. Миналата година и аз патих почти същото на морето, но тази беше супер. Най си е кеф на бунгалца или палатка на брега на морето. Някъде на тихо и диво, където няма шум и чалга дискотеки и където рядко чуваш чужда реч  Wink!

# 181
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДЕСКА!ЖЕЛАЯ ТИ ПРЕДИ ВСИЧКО МНОГО ЗДРАВЕ,МНОГО,МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДВАНЕ НА ВСИЧКИТЕ ТИ МЕЧТИ!БЪДИ ВСЕ ТАКА КРАСИВА И ОЧАРОВАТЕЛНА!  bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕ ДЕН,РАЛИ!БЪДИ ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!ХУБАВ ПРАЗНИК!  bouquet

# 182
Ухааааааааа, две рожденички днес!
Да сте живи и здрави, момичета и късметлийки   bouquet! Много обичани и обичащи, винаги много щастливи и усмихнати   bouquet!

# 183
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МОМИЧЕТА!ПОЖЕЛАВАМ ВИ МНОООООООООООООООООООГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И ЛЮБОВ!!!
Здравейте!Не съм се вясвала скоро Mr. Green  Просто не ми остава време....
Да се отчета и оплача Mr. Green-мойте не искат да пикат другаде ,освен в памперсите.Според мен,а и според сестрата от градината преди зимата няма да мога да махна памперсите.Аз и не бързам,ама съм ядосана на директорката,че ме ЗАДЪЛЖАВА да ги науча да се обслужват сами,като това е работа на учителките,а не на мен-първо-защо в яслата не са ги научили и второ-доколкото разбрах от вътрешен човек Mr. Greenпървото полугодие на 1 група учат точно това -да се обслужват сами.Имам позната с близнаци(може вече да съм писала.ше ме прощавате)на 4 год,единия още е с памперс и не иска и да чуе за гърне/тоалетна.Няма да ги тормозя повече-пробвах всичко,измъчих се,а и тях също и НЕ СТАВА.Пуснала съм кандидатура в друга градина,говорих с директорката там-на 16 септември ще разбера дали ще ги вземат-иначе са на първо място в чакащите.Ако не ги вземат и ме тормозят в старата детска-ще подам 1000 оплаквания,ще им разкажа играта направо Mr. GreenНа Тоти не са спирали да му излизат ечемици от ноември месец-руската лекарка каза,че това е от АБ,да се направи посявка-направих в държавна болница и изследванията са добри,но сега ще търся и частна лаборатория и не знам какви още лекари да видим какво и защо става,какво липсва и какво да набавя ooooh!Освен ечемиците,при най-малката простуда прави отити-а нали всичко е свързано newsm78  не мисля,че е нормално.....
На море едва ли ще успеем да отидем за повече от два дни,но аз и на това съм доволна-другата седмица ако успея ще отида с мъжа ми до Варна за ден-два.
T@LI дано повече нямате такава "почивка" Hug Hug Hug
benightedбраво на теб!Бързо ще свикнеш HugБезаварийно ти пожелавам от сърце!
Софиииииииииии Hug Hug Hug
Всички,който съм пропуснала да поздравя по какъвто и да е повод,ще помоля да приемат поздравите ми сегаlove001  love001  :love001  love001

# 184
много благодаря на всички за милите пожелания /то мина почти месец оттогава... Embarassed/

ние сме в ужасен, не УЖАСЕН ремонт.

Честити рождени дни на Деси и Рали ! Бъдете много здрави, момичета и много, много щастливи ! bouquet

от децата не мога да се оплача, страхотно търпение проявяват и са ми голяма радост. готвим ученичка и имаме нови емоции.

целувки на всички  Hug

# 185
Иве,   Hug Сигурна съм, че усилията след УЖАСНИЯ ремонт ще си струват  Party Кураж! Да нацункаш твоите радости от нас  Heart Eyes

В раб.време освен, че форумствам Simple Smile чета всякакви материали на английски. Днес попаднах на това, страхотни снимки - http://www.dailymail.co.uk/news/worldnews/article-1207590/The-un … mpback-whale.html

Хубав ден от мен   Nature Sunny babydust7 мм, редактирам на Приятна вечер, то вече е ракиено време при вас  Mr. Green

# 186
Изабела, ураганът Бил към вашия щат ли се е насочил или не е ясно още?
Да не повярваш, вече половината ураганен сезон мина, а при нас в мексикансия залив още нищо не е успяло да се промуши... влезе ли, заради топлата вода става лошо... Има доста нападения от акули, за сметка на това...  Mr. Green Stop

Не ми се пише за дребосите, че само мрънкам!
Това е засега от мен...

След няколко часа излизам на ментов шоколад и лов на изгодни сделки в мола (вали и друго не ми идва наум). Децата ги разквартирувам за няколко часа насам- натам...  Crazy

Ах, клетата аз  Joy....

# 187
Софко, жива да те ожалят направо. Mr. Green

Бела, мерси, мила.  Hugще се опитам да издържа психически, но ми е доста трудно напоследък. Confused

# 188
Софко, урагана е минал покрай нас, но имаше само големи вълни, на които се кефеха сърфистите за ужас на спасителите. Тук има луди, които се местят в различни райони, където се очакват урагани. Също много валя и при нас, а тук като вали .. не се шегува. Имах чувството, че небето се цепи от гръмотевици и светкавици. Улиците се наводниха, моторите на колите изгасваха .. цирк буш Simple Smile

Пупупу, да не идват повече урагани, не щем и акули ... Салам стой си там  Mr. Green

# 189
Макар и късничко, да се включа и аз - син, на име Борис, роден на 01.11.2006  Simple Smile

# 190
Да ви почерпя, че си взех шофьорския изпит от втория път и вече съм шофьор... Направо не ми се вярва, не мога да се възприема, че вече съм водач на МПС! Shocked

# 191
Ха, честито   bouquet! Леко и безаварийно каране! Аз съм шофЕрка от 2 месеца, ама честно казано много ме е страх като тръгна с колата. Возих Вали онзи ден и направих две глупости  ooooh!, заболя ме главата от притеснение, абе... не съм за шофьор аз   Naughty!
Добре дошла и на новата мама, punch   bouquet!

# 192
Мерси, Ренка. абе, и аз не съм от най-рефлективните шофьори... ама ще видим, като си взема колица newsm78 Страшно си е. С инструктора е едно, сам, като тръгнеш, страх... Shocked
Добре дошла и от мене на новата мама-ноемврийка!   bouquet

# 193
Добре дошла, punch   bouquet Grinning!!!

За шофирането бих добавила- в София да шофираш е упражнение с повишена трудност. А, пък и с ръчни скорости си е мъкааа- мъка... то кое да гледаш по- напред- движението ли, дупките ли, лумпените ли... че и зора с амбриажа и упражнението с двата крака докато запали колата... и угасването на кръстовище още са ми пресни и болезнени спомени  Crazy Crazy Crazy Mr. Green... Хич не обичам карането, ей!

Чакайте да ви кажа как возих днес децата- и двамата ревяха, вследствие на което се загубих на едно познато място, карах сума време със забравен ляв мигач... Данни ме командори коя песньовка да му пускам и хич нямаше да се оправям, ако колата не беше АВТОМАТИК... препоръчвам горещо на всички пишман шофьорки като мен...  bowuu

Още нещо исках да кажа, но мисълта ми е по- бърза от пръстите и избяга...

Ренка и Маша- и на двете ви леко и безаварийно шофиране Wink  Peace!!! И да гледате хоризонталната маркировка ако има такава- моят коронен номер е да се престроя някъде където не трябва и после да правя пируети пред светофара... добре, че не съм си в София, народа разбран и ме пуска...  Blush Blush Blush Rolling Eyes

# 194
Облак,
аз карах автоматик в началото като взех книжка 3 години и после горчиво съжалявах, като се качих на кола със скорости. Ксчих - силно казано, една година не смеех. После не знам какво се случи.. прибирахме се от нкъде и аз викам аз ще карам.. и така. Сега не слизам Simple Smile
Но за начало наистина е супер удобно. Стига да имаш възможност все за автоматик.. перфееектно.

Общи условия

Активация на акаунт