Отговори
# 195
Рени и Маша, ще се справите, сигурна съм. всичко е въпрос на опит и практика. въпросът е да не ви пука, като ви загасне колата и ви свиркат отзад...голяма работа, ще се забавят с няколко секунди.... в мога, в който спрете да се шашкате от "майсторите", ще видите, че карането на кола е едно голямо удоволствие. Peace

добре дошла на punchbouquet
очакваме Judy Laughing

ние напредваме бавно, но славно.
съдейки по резултата, заслужава си всяка изстрадана и изчакана секунда.
скоро отварям вратите на домашния бар, поканени сте! Laughing

# 196
Благодаря за топлото посрещане, момичета!   
Желая ви лек и приятен ден!  bouquet

# 197
ние напредваме бавно, но славно.
съдейки по резултата, заслужава си всяка изстрадана и изчакана секунда.
скоро отварям вратите на домашния бар, поканени сте! Laughing

Аах, Иве, как ме изкушаваш Simple Smile

Маша, Честито! Леко и безаварийно Simple Smile  Peace

Софи, разсмя ме Simple Smile Но наистина хората тук са много толерантни, досега не съм виждала някой да те пришпорва с клаксон. Мисля, че съм ви разказвала как се изчаква колона от патки да минат без никой дори да си помисли да им шушка или пропъжда.
За автоматика - наистина е голям кеф и аз го препоръчвам особено в софийските задръствания.

Punch, добре дошла  Hug Разкажи нещо за вас  Wink

Ние се учим буквите и горкото ми дете постоянно се бърка буквата на тати така ли е - N или така - H Simple Smile) и кое беше на англйски, кое на български?!? Иначе имат вече при бейби ситера едно американче и Габи започна вече да ми бърбори на английски. Баща й и прави забележка да мине на български .. мани, мани, как ще се оправяме по-нататък незнам. Ние много държим да говори хубаво български, но си спомням и мен как ме караха у дома да говоря арменски ..пфууу!Сега съжалявам много разбира се ..  Rolling Eyes

# 198
Бела, тука има едни много готини пъзели с английската азбука, ние имаме и един с камиони, от тия за под... Пъзели   

# 199
Момичета, днес Карилка има рожден ден   bouquet! Да и пожелаем да е жива и здрава и много, много щастлива   bouquet!

# 200
ЧРД ! КАРИЛ, БЪДИ МНОГО ЗДРАВА, ПОЗИТИВНА И СИЛНА ! bouquet

# 201
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Карил!!!
Бъди винаги усмихната, обичана и обичаща!!!
  smile3525

# 202
Бела, заповядайте ! Hug

# 203
Карил, Честит Рожден ден и от мен Бъди здрава и винаги така позитивна, обградена с много Love и добри приятели    bouquet   Heart Eyes

Софи, Благодаря  Hug Освен тези пъзели, имаме и магнтина дъска с български и англйиски букви и цифри. Казват, че било много полезно за децата да редят пъзели. Освен това ми направи впечатление, че тук в детските книжки едно и също нещо се повтаря многократно. На мен ми се стори много скучно, но така Габи запомня цели книжки и ги рецитира. Класика в жанра е Броън Беар, Броън беар - едно и също изречение се повтаря в продължение на 10 страници, рисунките бяха много смешни, но резултата е, че Габи научи цветовете, да спелува някои букви и да развие невероятен интерес към кникгите. Имат страхотен подход към децата - предавания, книжки, проекти в библиотеки и музеи ... нямат грешка! Незнам само как бих могла да "пренеса" всичко това в БГ. Това, което ни липсва най са незаменимите детски игри до късно вечер, да чуваш детски смях навън ... ей, няма го това! Но пълно щастие няма Simple Smile

# 204
Здравейте  много  отдавна  не  съм  писала  във  темата.Записвам се  и се  надявам  занапред  да  съм  по  редовна.

# 205
Накратичко за нас  Simple Smile
Семейство сме от 11 години, имаме си кака- Габриела, на 10 години (родена на 24 май) и малко слънчице Боби (роден на 1ви ноември). Синчето трябваше да се роди през декември, но за да не остане по-назад от кака си, реши и той да си "избере" светла дата за своето раждане  Grinning . Каката тази година ще бъде в 5ти клас (тръгна на училище на 6 години), а дребчо, живот и здраве, скоро ще тръгне на детска градина. Досега сме били с детегледачка.
Разликата в годините на децата не е малка (повече от 7 години) и се наложи да си поприпомним някои неща около отглеждането на Борис Simple Smile, но сме супер щастливи да ги гледаме как растат  txtloves

Поздрави на всички мами с пожелания за прекрасен ден!   bouquet

# 206
punch, и аз съм с петокласник и дребосък, лудницата е пълна, но много си ги обичаме!
Честит имен ден на: Мони на Славето, на мама Мони, на тати Мони и на малкия Мони на Ради  Mr. Green! Да си носят с много здраве и гордост царственото име   bouquet!

# 207
Здравейте мацки, само наминавам следморски да ви кажа здрасти  Hug

# 208
Здравейте мацки, само наминавам следморски да ви кажа здрасти  Hug
А как е беби? Създава ли неприятности на мама или те остави да си починеш като хората?

# 209
Беби вече не ме тормози, освен че дебелея неконтролируемо, всичко е наред. Вчера разбрах, че ще е девойка, което много ме радва  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт