Отговори
# 90
Благодаря и за едното и за другото, то май едното доведе до другото  Mr. Green

# 91
Честито и от мен,Шаманката HugЛека и безпроблемна бременност ти желая и на финала едно сладко сестриче на Алекс да подарите Peace

# 92
честитоооооооо ,страхотна новина  Heart Eyes

# 93
Честито Hug Лека бременност и красиво и здраво бебче за финал !!! bouquet

# 94
Явно е висока избирателната активност, ..пак ви няма...

# 95
  • на странно място ......
Честито и от мен, лека и безпроблемна!!!!   bouquet Heart Eyes Hug

# 96
  • София
Мацки привет HugМен ме нямаше една седмица и си мислих, че имам много да чета, а то не е така. Но пък само хубави неща сте писали де.
Първо добре дошла на Оля и малкия бебок Hug
Второ честита и лека бременност на Шаманката.
Слави надявам се вече адашката да е здравичка Hug
Бяхме на море в Анталия и съм просто очарована от почивката там и подозирам, че нашето Черноморие за съжаление ме изгуби като клиент. Ами няма такова нещо просто - турците са изключително гостоприемни и явно много обичат деца или пък това беше политика на хотела, който определено беше семейно ориентиран. Постоянно закачаха децата, един от сервитьорите като ни видаше почваше да вика "Мико мерхаба" и нашият на втория ден ан всички турци като му се усмихнат им отговаряше "мерхаба" (доколкото разбрах е май здравей)Бяхме в едни къщички в много голям комплекс със страхотна зеленина, която постоянно се поддържаше, прекопаваше, поливаше...Чистота невероятна, морето кристално чисто на два метра от брега плуваха рибки. Забавления страхотни за децата, а и анимацията за възрастни ми допадна. Всяка вечер имаше програма в амфитеатъра, тематични вечери в основния ресторант, сутрин задължително правех водна гимнастика, турската баня е нещо невероятно просто, организацията беше на ниво. Храната невероятна и като количество и като качество (2 кг. отгоре съм Embarassed, ама по цял ден някъде се предлагаше храна, а тортите са им просто фантастични)Единствено стаята не беше много голяма и въпреки всички необходими неща според мен на отговаряше на 5*, но пък камериерката си чистеше всеки ден и зареждаше мини бара, а хавлиите ни ги сгъваше под формата на цветя или лебеди. Но пък там само спяхме иначе не се задържахме. Абе...Митко се чувстваше прекрасно, никакви грижи не сме имали с него, малко ме притесняваше полета, но и там нямаше проблем. Постоянно беше или в морето или в басейните, вечер чат -пат се включваше и в детската дискотека, преди 12 не си лягаше и пълноценно се насладихме на всичко. С две думи за разлика от миналата година тази съм повече от доволна. Има и снимки, но още не съм ги свалила Hug

# 97
Здравейте и от мен-дълго не съм писала но много неща имаше да се свършат около строежа и после бяхме вече и на море.Аз съм очаровано от Парадайз бийч на Влас-изкарахме си супер.Има всичко което ти трябва за да почиваш с две деца на различна възраст и голяма разлика.
Скоро ще кача снимки и обещавам да пиша по-често-сега юли ще съм на работа а татето ще гледа Ина и Теди.После август до септември пак отпуска -и тогава ще тръгнем на детска градина и бате втори клас.

Честито ново бебе в ноемврияския отбар от братчета и сестричета!

Лека бремемност на Шаманката!

Ако правите нова среща свиркайте за да не пропуснем-засега само един уикенд ще отскочим до Гърция с бъдещите ни кръщелници без децата за да уточним подробностите за сватбата

Много сърдечни целувки

# 98
Благодаря момичета, то явно лека няма да е, имам ужасителни симптоми, нищо обща с първия път. но дано оцелея  Rolling Eyes

# 99
Благодаря момичета, то явно лека няма да е, имам ужасителни симптоми, нищо обща с първия път. но дано оцелея  Rolling Eyes
Laughing със сигурност ще оцелееш , моите бременности бяха абсолютно еднакви - гадни ,с всички симптоми, но без да се стига до' патологични' случаи

# 100
  • София

Лека бременност и от мен!!! Дано скоро отзвучат неразположенията и се радваш на спокойствие на това хубаво време...Иначе аз именно заради тези симтоми не мога да се осмеля за второ... моята бременност беше ужасна до към 7мия месец.

Водихме Йоанка при Мустаков, естествено се оказа алергична, сега пуснахме кръвен тест за 20 алергена, в четвъртък ще видим резултатите. Ще ви пиша как са...

Нея я пращам на село при едните баба и дядо в Разград, а после при другите в Бургас... ще поотпочинем и ние с таткото  Crazy

# 101

Водихме Йоанка при Мустаков, естествено се оказа алергична, сега пуснахме кръвен тест за 20 алергена, в четвъртък ще видим резултатите. Ще ви пиша как са...

...дано всичко е ОК! и да разберете причината..спорихме в чата има ли начин да се разбере ДЕЙСТВИТЕЛНО кои са алергените..Мустаков какво каза?

ШАМИ, дано да е като за начало...стискам палци, пази се!

МОНИ, моля те пиши на лични подробности bowuuза хотела!  bouquet

# 102
Здравейте, момичета! Толкова дълго не съм се мяркала, че имам чувството, че е цяла вечност! а тук - новините извират!!!Хубавите! Hug

Гуги, да ти е живо и здраво малкото раче-осмокраче Тома! bouquet bouquet bouquet

Шаманката, браво, бе! Изобщо не заподозрях последния път, като се видяхме... Лека бременност ти желая! я кажи, вие в коя група в "Алиса" сте? Ние сме в Първа "а" група и се чудя в коя сграда - старата или новата... newsm78

Аз съм си в сатурнова дупка много преди юлския ми рожден ден, май още от май... Като се почна едно боледуване на Мишо - първо херпес-ангина, съответно и аз бях заразена с 38,3 градуса температура... После пак четири дни ясла - и отит три седмици, три вида АБ, та белким , докато стигнахме до втората ушна докторка, вече си бяхме образували гной в ушите! Пак... Наесен, живот и здраве, я махам тая трета сливица. Аман от нея! Била голяма и растяла настрани, към отворите на ушите. Вероятно ги запушва вече...Засега съм решила при д-р Липева от Правителствена болница да оперирам Мишо. Иначе, от три седмици си казваме акото и пишото категорично, още при спането нощно време оставяме памперса. Понякога пикваме, но , все пак е напредък. И много лесно и отведнъж стана. Мислех, че никога няма да го махнем тоя памперс!

Аз ще си търся нова работа, че бат, Бойко нали готви гербова метла за такива некадърнички като мене!!! Joy И други глупави проблеми ме натиснаха, та не ми се говори, затова и не писах, че нямах настроение.  Sick

Жени, коя ваксина е за предпочитане, като сме сложили АКТ Хиб с пентаксима - пневмото ли? newsm78

Кари, и моят Мишо е станал голям лигльо - нова играчка не трае здрава - от пет минути до половин час живот й дава, общо-взето. Удоволствие му доставя да чупи и да руши... Признава най-вече "дядю си". Само той е добър, другите сме лоши... И е залепен като гербова марка за него. Отиде една седмица на ясла края на май и се научи да плюе! Наскоро каза на майка ми "тъпа баба!" Вчера цапнал една непозната жена до асансьора от яд, вместо да си изкара на баба си, че нещо му се карала, горката женица го отнесла, щото му се мернала първа пред погледа... Абе, ужас, ви казвам. Какво общително, добро и усмихнато бебе и момченце беше, а сега един срам го гони, мръщи се , обръща гръб, ако някой познат или непознат му се зарадва... Гледа враждебно децата на площадката, ако му пипнат или доближат нещата. Всичко е негово, не се пипа, "това мойе, мойе, мойе", крещи, с мек, направо руски акцент. След което сърдито обръща гръб на всички, даже на съответния роднина, който го е завел на разходката, и си тръгва към къщи по пътя, по който сме дошли. И хич даже не се обръща назад, върви си сам уверено напред!!! #Crazy #Crazy

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 22:23 от masha

# 103
Жени, коя ваксина е за предпочитане, като сме сложили АКТ Хиб с пентаксима - пневмото ли? newsm78

Иве, не знам коя. Последно аз няма да слагам никаква. Новия док ме разубеди, с някакви негови си аргументи и така..
Иначе съжалявам какви чудесии са ви се случили и лятото сега. Не знам брой имат ли АБ-тата на Мишонко...Да го нацелуваш като се видите   remybussi

А за това, че е палав - освен здрави нерви на всички и много много любов - нищо друго не мога да кажа Simple Smile

Лека вечер от мен Peace

# 104
Маша, гадно това за болестите, не чакай ни миг за операцията. МАхайте третата слива по спешност!

Ние сме в къщи болни. Вече по-добре де-. Лекувахме се с хомеопатия и съм отново  безкрайно доволна. Дани беше с много висока Т и кашлица, леко зачервено гърло. На втория ден след прием на хомеопатичните, Т спадна а кашлицата почти я няма.

Общи условия

Активация на акаунт