Отговори
# 210
Охо, Шаманката. ЧЕСТИТИ РОЗОВИ ГАщИ!!!
Ще видиш колко специална работа са малките, сладки, нежни, умни и разбрани дъщерички.
Любов ли е да го опишеш  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes...

# 211
  • София
Ренка сега като прочетох, че ми честитиш се сетих, че днес е Симеоновден (аз не го празнувам на 10 май имам уж имен ден - св. Симон Зилот) та честито и от мен на имениците  bouquet  bouquet  :bouquet:
Шаманката
честита новина  bouquet
punch добре дошла. Имаме си още един Боби на 1 ноември.
Иначе при нас какво става - от днес Митко е вече в градината и естествено за него отново се почна сутрешния рев и пазарлъци, но този път вече не го приемам толкова навътре. Май обръгнах от яслата LaughingЩе свикне само да е здрав PraynigДопадна ми като първо впечатление едната госпожа. Другата е още отпуска и си идва в понеделник, а дотогава я замества една от ясленските сестри, което е добре за децата.
При мен нищо ново освен това, че сега чакаме в работата да ни закрият нали сме държавна агенция и да видим какво ще стане. Ами това е Hug

# 212
  • на странно място ......
Мони тъкмо сега е момента за следващото бееееееееебеееееееееее.................... Simple Smile

Честит имен ден на всички празнуващи!  bouquet

# 213
  • София
Мони тъкмо сега е момента за следващото бееееееееебеееееееееее.................... Simple Smile

Ха-ха Силве пасувам. Има други, които са си дали заявката, но аз на този етап не съм от тях. 

# 214
Мони, тъкмо за теб си помислих когато казаха за закриването на държавните агенции....

Не съм писала май от доста отдавна.... Embarassed, но да кажа с няколко думи за нас.

Мими ходи от началото на лятото на детска градина. Голямата ни драма е само сутрин докато се разделя с мен, после на обяд заспивала с песен.
Стигнахме и до морето, но на Мария  не и харесва много  водата, предпочиташе на шезлонг или в надуваем басейн. Но пък във Варна всички други забавления и харесах много.

Честото на всички, чиито празници съм пропуснала!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Шаманката, леко бременеене с принцесата и от мен! /между другото много са хубави потниците и др. неща/

# 215
Angeliha , благодаря иии благодаря  Grinning

# 216
Ей така, едно здрасти и аз да кажа.
Първи трепети за нас покрай детската градина. Изобщо, ама изобщо не ми се дава още.. а той иска ли иска.. Дано потръгне Simple Smile Има време де, още поне 10 дни, ама на мен ми е еднооооооо  Confused Confused Confused Confused

# 217
На мен ще ми е за втори път даването на градина и пак ми е едноооо  Confused Дано се адаптират бързо  Hug

# 218
Като една хубава отчетна тема, да те поздравя за предстоящото розово Simple Smile

# 219
Благодаря, няма да поствам големи розови мечета, биберони и панделки, ш`мъ прощавате, но се радвам за очертаващото се разнообразие  Wink

# 220
Шаманката, честито розово !

аз пък да кажа, че при мен емоциите са двойни, защото си имам първолаче и първогрупче. Laughing

# 221
Шами, честита розова новинка, мила  Hug
Ние ще тръгваме от 15-ти септември на градина. Стискайте ни палци този път да е успешно  Praynig
В момента изобщо не стоим у дома - сутрин излизаме, прибираме се за обяд, спим и после пак навън поне до 20ч. Като знам, че са ни последни така свободни дни и ми става едва ли не едно носталгично.... От друга страна нямам търпение за малко промяна в ежедневието. Сутринта бяхме в Халите и се сдобихме с нов Бионикъл /някакви грозни лего роботи, или каквото е там чудовище/. От Хиполенд си купихме много страховит дракон, преди няколко дни. За сега това са ни любимите две неща. А няма да ви казвам как съм се заринала с всякакъв вид автомобили. Изнесох два плика ''трошки'' на площадката, пратих един плик при майка ми и още няма място в детската стая. А само като си помисля, че след малко повече от месец сме рожденници...след това Коледни подаръци...бъррррр! втриса ме направо вече от играчки  ooooh!
В понеделник ще ходим да оправяме изследванията за градината. Чета, че искат чревни, пък Иванова каза че не са задължителни и няма направления за тях... Изобщо всяка градина май е с различни искания Tired
Монка, каквото и да стане в работата ще е за добро  Heart Eyes
Иве, честити ти ученички  Laughing
Успех на всички с градината. Пожелавам си да са ни много здравички децата тази година  Praynig

# 222
Сонче, навсякъде искат микробиологията, когато детето постъпва за първи път. Ако само е отсъствало 2 месеца от градина, тогава искат само паразити. Изследването за паразити се поема от касата, а микробиологията - ако дадеш в Цибалаб, ще ти е 23 кинта, ако дадеш в 25-та поликлиника или лаборатория Рамус - 2,40лв.

# 223
Ренка, мерси  много  Heart Eyes

# 224
привет банда! аз съм в провинзцията на гости за малко ..използвам компа на дружка..ама утре пак се връщам в сф..де.. WhistlingногУ жега бе в софето, тук е ок! аз съм с ангина, лекувам се, имах проблеми малко здравословни с цялата фамилия подред, ама нали съм док куин..опраиХ се някак
нЕам време   да си отн2е0са компа на поДправка Laughingлх КАКТО ВЕЧЕ РАЗБРАХТЕ и Дани пише с мен за да е3 по-весело  Mr. Greenцелувки на всинца ви и до скоро
между другото в оТПУСК СЪМ СТЯГАМ ДАНИ ЗА ОДЗ BlushЯЪПЪППЪННЕ

Общи условия

Активация на акаунт