и на мона за вдъхновяването 
Флу, Джи не обича готови пюрета, нито приема готови каши. С апетит консумира това, което аз й сготвя, заради което почти не купувам готови бебешки храни. За киселото мляко - ами на ден понякога са й се събирали около 250 г. Препоръчвам ти вместо да си даваш парите за т.нар. бебешки йогурти, да купиш кисело мляко Био и да и рзбъркаш 1/4 от него с 1-2 бисквити и половин 1/3 банан - по-вкусно и по-качествено ще е

Дими,

Асенко, устните са ми последното място, където бих сложила силикон.
Там поне плът имам достатъчно. Именно заради това сега с тези 10 херпеса горната устна изглежда като много много лошо поставен силикон. Надута е до под носа ми. А ти си имаш доста чувствени устни, според мен. 
Мире, Джинджи прави "боц" и пляска с ръчички. Мога да кажа, че прави и здравей, дай пет и т.н. , но няма да е обективна истина, защото при подадена ръка всички бебета инстинктивно посягат към нея. Не си давай много зор в това отношение - виж я каква е атлетка - не може всичко накуп. На снимките Мони изглежда по-пухкавка от грамажа, който сте отчели на консултацията.

Моарейн, абслютно можеш да замениш АМ-то кисело млекце. Виж по-горе даже на Флу съм й писала за кремче от кис.мляко.
Ланвинка, зелен фасул бях готвила 1 път за нас и ... макар и на 6-7 месеца джи омете половин чашка. Работата е там, че не го готви за нея, а за нас. Просто по-малко сол и подправки и без предварително запържване. /задуших в зехтин лук и морков и 2-3 скилидки чесън, изсипах почистения и нарязан зелен фасул, затворих капака и оставих да омекне добре, после добавих подправките и 2-3 с.л. доматен концентрат + 1 връзка магданоз/
Ако нещо пак не се промени в последния момент в петък идваме към Варна, по-точно в Слънчев ден, но с план да отскочим 1-2 пъти до града, поне до Делфинариума. /варненки, той работи ли?/ Ако в хотела има нет и се организират срещи... току-виж сме се явили и ние с Джунга.

Само имам един въпрос -
Много добре знаеш, че тя беше донесена на Павел и му беше малка. И аз се радвах като дете, че Ради ще я поноси поне. Нито съм стисната, нито съм дребнава, но за мен тя има сантиментална стойност и ти го знаеш. Как пък не изпрати някого да я донесе и не звънна да се видим, за да ми я дадеш. Знам, че не ти трябва, но просто демонстрираш абсолютно неуважение по този начин. От 3 дни ти намекнах отново...глас в пустиня...А да се сърдиш за глупости, можеш...Нищо, че на теб все ти е рано или късно, топло или студено, когато се разбираме нещо...
ти не ми отговори повече.Можеш да потърсиш в предната тема ако искаш,че ти зададох въпроса точно така."Ще ти я върна разбира се,кажи тези дни кога и къде е удобно да се видим"Нито съм искала да те засегна нито нищо.И шапката е в чантата на количката ми.Не зная дали пониш че няколко дни след като се видяхме за последно се пренесе и не е имало как да се видим

Взе ми 50 лв. и я откара в сервиза на Алфа Ромео. По-късно ми се обадиха, че било от датчика на оборотите и затова спряла в движение. Оправили я и днес трябва брат ми да ме закара да си я взема до летището. Писна ми вече. Всяка седмица нещо й става.
Дано вече да не се случва, че съм й вдигнала мерника, честно!!!