а да гърнето - Сутрин, си казва за акането, но през деня - просто я следя.
как ти казва... питам защото Мишето и вчера и днес стига до гърнето в банята и сяда до него (то си седи там...) обаче като съм я сложила и нищо...
Рано е според мен все още да има асоциация между гърнето като такова (вида му) и акане според мен.
, и така се усещам, но сутрин определено е мрънкане, и то по-различно. И наистина, като отида при нея и й говоря нещо от сорта, айде на гърнето, и тя наистина си издържа, и чак в гърнето си върши квото има. Но ако закъснея да реагирам повече от нейното търпение, детето естествено не се тормози ... с памперс е все пак..
. Щъка наляво надясно и все някой боклук от пода намира, конче, трохичка, найлонче, копче
аз си мисля, че чистя, ама той след мен обира и пъха в устата

А гърдата дано скоро мине и то Миташки да се справи сам. 
знам за какво говориш.
за кофти случките

Жужа, мерси, че пусна и инфото за рибата 
http://picasaweb.google.bg/velobudala/3?feat=directlink#5345290990177053378
Лецитин - по 4 на ден от 1200 мг. Явно си завишила маслеността
(това с оглед на темата за маслеността на млякото)
От два дни и с пишковците нямаме проблем. Покрай варицелата го държа повече с памучни гащи и ходим двамата да пишкаме
...
. Много благодаря за инфото. Вече само такова пиле ще купувам. По-скъпо е (10лв.), но си заслужава определено. Бялото месо пасирах с малко бульон и сложих във формички за лед в камерата. Периодично ще вадя да пробвам моята щерка кога ще прояде месо
. Идеята за кубчетата я взаимствах от Веч и Ирина , та исках да питам - колко време могат да стоят в камерата в този вид . Защото с темповете, с които моето дете се захранва може и месеци да минат преди да ги изяде. 

.
, дано бързо спадне
, може наистина да е зъб. Вие имахте ли зъбче, че збравих
.
А той е роден на 12.12. Доктора й е "помогнал" на прегледа, като я е човъркнал от долу... Много бързо е излязла, почти без болки и без упойка!