Отговори
# 45
  • софия

а да гърнето -  Сутрин, си казва за акането, но през деня - просто я следя.

как ти казва... питам защото Мишето и вчера и днес стига до гърнето в банята и сяда до него (то си седи там...) обаче като съм я сложила и нищо...

# 46
Дидишонче, ами почва да мрънка по-особено, от стандартното - ехо, ела ме вдигни от леглото.

# 47
  • София
как ти казва... питам защото Мишето и вчера и днес стига до гърнето в банята и сяда до него (то си седи там...) обаче като съм я сложила и нищо...
Диди, Ради още нищо такова не казва. Но от големите помня, че казваха -ъ -ъ (начало на напъване) преди акане.  Heart Eyes Рано е според мен все още да има асоциация между гърнето като такова (вида му) и акане според мен.

# 48

Дидишонче, и при Владчи е по-особено мрънкане + плач, ако не се светна какво става. Почва да пръцка и да ми "се кара", и като го събуя и сложа/издържа, си ака. Ако искаш инфо - има в темата за ЕБХ  Peace

# 49
През деня понякога напъваме...с ъ-ъъ-ъ Joy, и така се усещам, но сутрин определено е мрънкане, и то по-различно. И наистина, като отида при нея и й говоря нещо от сорта, айде на гърнето, и тя наистина си издържа, и чак в гърнето си върши квото има. Но ако закъснея да реагирам повече от нейното търпение, детето естествено не се тормози ... с памперс е все пак..

# 50
  • София
Запис набързо докато Миро си е набарал нещо ново за изучаване. Няма мира това дете, а доскоро си му отиваше името Wink. Щъка наляво надясно и все някой боклук от пода намира, конче, трохичка, найлонче, копче ooooh! аз си мисля, че чистя, ама той след мен обира и пъха в устата Rolling Eyes
Адикт вече ви показа снимчици, в събота пък бяхме на Боянския водопад, на хладно в планината се живее. хубаво нещо е да имаш слинг под ръка и татко, който да носи беб. На мама остава само да го подканя по стръмното и да повтаря: "Много внимавай, нали внимаваш" hahaha Joy
Ради, ще ни водиш някъде скоро, усещам аз, но нека да помърморя още малко за самарче  Joy А гърдата дано скоро мине и то Миташки да се справи сам. Praynig
Стон, страхотни снимки, страхотно изживяване сигурно, завиждам благородно.
Иринии, те сигурно вече минават херпесите, но  Hugзнам за какво говориш.
Ланвинка, Беба Hugза кофти случките
За готвенето, аз готови пюрета (ми те не са евтини) само замалко купувах като захранвах, сега вече готвя от доста време, а и дребен вече всичко иска и хапва. Кисело мляко давам, защото аз ям много и той иска.
Бисквити също давам, но не за наяждане, а за залъгване, да постои малко докато се облечем, иначе не може. Грешка вероятно, но се изнервям и препотявам докато го облека. Принципно и всякакви кабели, щепсели, слушалки, дистанционни и прочие стават за залъгване. 2 пъти се чудя какво му е на компа та се рестартира, а той Мирето ми го спира Shocked

аз не съм флегма, ама той по-бърз, и одеве докато го мия на мивката, нашият реши да провери тая лъскава джаджа и така се нагълта от течащата вода ooooh!

Иринка, Ради щях да казвам, много убав на аватара Heart Eyes
Мона, пък Данчо най-сладкото пънкарче, много добре сме го изтипосали в началото на темата. Heart Eyes

Добре, в момента е под стола, под мен и май казва мамостига, и така.
сладури сте всички
рапорт даден

# 51
Момичета, благодаря ви за отговорите за киселото мляко! Утре бебка ще си похапне повече Simple Smile Жужа, мерси, че пусна и инфото за рибата  Hug
Стон, разгледах снимките. Тази е много яка Simple Smile http://picasaweb.google.bg/velobudala/3?feat=directlink#5345290990177053378
Ти ли беше единствената жена на прехода?

Сега по новините казаха, че е починала проф. Вера Мутафчиева. Мир на праха й.

# 52
  • София
Даннии, мерси.  Hug Ама Мирето не пада по-долу, да знаеш.  Heart Eyes

# 53
Ради, звънни ми Hug Лецитин - по 4 на ден от 1200 мг. Явно си завишила маслеността Simple Smile (това с оглед на темата за маслеността на млякото)
Ще я опавим таз работа. Ако ще и до нас да дойдеш и да изолираме децата ... Ти само ми звънни и ще се разберем какво и как Peace
Дидишонко, аз Любо също го познавам като ще ака. Но това го усвояваме откакто беше на 40 дни Peace От два дни и с пишковците нямаме проблем. Покрай варицелата го държа повече с памучни гащи и ходим двамата да пишкаме Peace

# 54
Дани, честита месечинка на сладкия Мирослав!
Деска 72, честито порастване на прекрасния Божидар!

# 55
  • София
Ради е с температура.  Cry Засега 38, да видим.  Дано да не е нещо сериозно.  Praynig

# 56
  • София
Ето ме и мен, малко се позагубих, но през уикенда бяхме на гости в Карлово, в събота роди моята кума втората си дъщеричка, днес ги изписахме, правих торта... Утре ще ви черпя че си забравих апарата в кумовете.
Момичета бях забравила колко са били малки дечицата ни...колко беззащитни....

За сбирката в Мона...почти съм решила да НЕ идваме, защото бяхме в контакт с Любчо миналата седмица, и то точно в пика, по думите на Асето. Много вероятно е и ние да се ошарим(за което силно се надявам)...та не ми се иска да дойдем и след това да пламнат всички...моя много щъка-ще иска да лапа играчките на другите, да ги пипа и контактува с тях .... Rolling Eyes ooooh! ...

Връщам се да чета какво съм изпуснала.

Иринка, стискам палци, дано да не е нещо сериозно...да е зъбче да речем.

# 57
Адиктче, днес взех едно пиле Дюк и направих супа на Лия (не че я яде  Rolling Eyes). Ама то много вкусно бееее, нищо общо с пилетата, които ядем  Peace . Много благодаря за инфото. Вече само такова пиле ще купувам. По-скъпо е (10лв.), но си заслужава определено. Бялото месо пасирах с малко бульон и сложих във формички за лед в камерата. Периодично ще вадя да пробвам моята щерка кога ще прояде месо  ooooh! . Идеята за кубчетата я взаимствах от Веч и Ирина , та исках да питам - колко време могат да стоят в камерата в този вид . Защото с темповете, с които моето дете се захранва може и месеци да минат преди да ги изяде.  Hug

... хубаво нещо е да имаш слинг под ръка и татко, който да носи беб. На мама остава само да го подканя по стръмното и да повтаря: "Много внимавай, нали внимаваш" hahaha Joy

Joy Joy Joy

Стон, много красиво, благодаря че показа   bouquet .

Дидка, браво на кумата ти. Живо и здраво да е бебчето, леко да се отгледа и много да я радва. Всичко нормално ли мина, нали преносваше и я мислех...  Hug

Ирина,  Sad  , дано бързо спадне  Ill , може наистина да е зъб. Вие имахте ли зъбче, че збравих  newsm78.

# 58
  • София
Да Цвети, нормално раждане, точно на деня на който искаше таткото (06.06.) Да не го забравял!  Joy А той е роден на 12.12. Доктора й е "помогнал" на прегледа, като я е човъркнал от долу... Много бързо е излязла, почти без болки и без упойка!

Момичета моля ви пуснете линк към страницата на НОИ, на която се проверяваха колко, какви и кога са изплатени обезщетенията.

# 59
  • София
39 е вече.  Cry

Общи условия

Активация на акаунт