Отговори
# 60
Здравейте и от нас  Hug
адиктед благодаря за темата   bouquet
Иринии, много се радвам, че всичко вече е наред с Джи  Heart Eyes Hug Много, много обичам сок от бъз и го свързвам с детството си Simple Smile Чакам да покажеш новата визия. В Азалия ще сте? Ние там ходим на плаж. Ако имаш време може да пием кафе, да звъннем и на Дими и Уанда, не знам Юлката дали се върна от Бургас

Искаааааам и аз в двора на Мона  Flutter  честно казано направо ви завиждам, ако бях в Софето задължително щях да се явя  Mr. Green сигурна съм, че ще е страхотен купон

Много хубави снимки сте показали  Heart Eyes Hug

Иринко, много лошо, че Ради е с температура. Дано да е зъбче и няма проблеми  Heart Eyes Hug Hug
Асе, дано леко ви мине шарката
Цвети, надявам се, че ако имате варицела поне ще се покаже в подходящ моменти  Hug

Ние сме във Варна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green мнооого ми  е хубаво. Линка още не съм я водила на плаж, че нямаше кога. Иначе аз открих сезона Simple Smile Ще се постарая да кача снимки да видите колко сме пораснали.

Дими, няколко пъти се сещах за теб  Hug Малко да ми поолекне от баби и срещи, ще звънна да се видим   bouquet

Въпрос към бургазлийки и Асето Simple Smile да ми препоръчате хомеопат там? Племенниците ми ги мъчат разни доктори и направо се плаша.

# 61
Диде, http://www.noi.bg/ . На справки . Трябва да имаш идентификационен номер.  Peace
.

# 62
  • София
Дидка, оттук https://benefits.nssi.bg/EGN/ или както е посочила Цвети.

Иринка търпение, сложи му свещичка за през нощта да поспи, дано премине бързо  Praynig, още утре със събуждането - сигурно е вирусче, или пък шарка, може и розеола. Не се притеснявай, обтривай и разсъблечи.  Hug  

Хубава вечер момичета, нищо ново при нас. Отивам да разтребвам, че цял ден миткосваме, пием кафета, четем книжки по градинките...

# 63
  • Варна
Мари, ние все още сме в Бургас, но ЖЗ петък най-късно се надяваме да си се приберем във Варна.
Ирини, трябва да организираме една среща докато си в региона  Hug
Искренно ви завиждам за предстоящия купон у Мона  Flutter Нищо, ще плакнем очи в снимките  Wink
Ние също не сме открили още плажа, но за сметка на това сме почти във пълно бойно сняражение  Mr. Green
Ясен е много нервен - въобще не иска да седи в къщи и реве та се къса. Добре че тук точно до блока има едно малко паркче - и кучетата ни научиха там. С майка ми се заричаме че ще го оставим с количката нощно време там да спи  Mr. Green
Защото навън е най-хрисимото дете - кротко, усмихнато до ушите абе с кеф да го гледаш.
Зъби още нямаме и предполагам че на това се дължи, но много дълъг се оказа тоя период  ooooh!
Иринка  Hug дано не е нещо лошо

# 64
Иринко, а той как е? Отпуснат, мрънкащ... някакви други симптоми - сополи, кашлица...?
Ако бях предполагала, че Любо ще се изпъпчи щях да го събирам само с тези, които искат да изкарат шарка ooooh! Чувствам се просто ужасно, че така се получи. А днес и с Цвети не се чухме, че аз обикалях София заедно с мъж ми по разни майки и общини да си изваждаме регистрации, че да гласуваме Whistling

# 65
  • София
Цвети, Бора, мерси! Нямам преведи пари за май месец и тва е!  #Cussing out Счетоводителката твърди че 9 месеца се броят от датата на термин, а не от датата на раждане....дали? И каза че молбата за удължаване до 410 дни нямало да я приемат сега... Утре ще се пробвам някой да ми обясни от НОИ какво и защо!

Асе, ама аз много искам да я изкараме сега шарката! Дали да не ти дойдем пак на гости?

# 66
  • София
Асе, ами лека хрема си има от миналия четвъртък. (когато го изкъпах със студена вода, тук писах). Иначе през деня нищо му нямаше. Но и температура нямаше. Когато го прибирах вечерта към 8 ми се видя леко топъл, но след яденето ми се видя ОК и го сложих да спи. Към 10 го пипнах и тогава измерих 38. В 11 вече беше 39 и дадох Нурофен. За отпуснат не мога да преценя, нали спи детето. Събуди се само двата пъти, когато му мерих температурата.
Е сега вече почна да приплаква.  Sad

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 00:15 от *Ирина*

# 67
Иринко, гледй го тогава Thinking Мисля, че е отпуснат, защото иначе трудно щеше да му мериш Т без да се събуди и да протестира Thinking Ако можеш го вземи да спи при теб, че да ит е по-лесно с проверката на Т Peace И утре сутринта чакай да видиш какво ще се появи в пампата... току-виж излязло някакво лекинко вирусче Thinking

# 68
  • София
Асе, напротив. Нали писах горе - и двата пъти се събуди и протестира, като му мерих температурата. А сега пищи, защото го поразсъних и сънят му не е толкова дълбок, колкото е свикнал да бъде по това време. Дано да си права да е леко вирусче.  Praynig

# 69
Уфффааа, Ради с температура!  Confused Иринка, лека да ви е нощта, пък утре пак да кажеш какво е положението. В тая жега температура...хич не си е оферта  ooooh!

Мамии, много моля, който е имал контакт с Любаеца да НЕ идва у нас  Laughing Колкото и грубо да звучи, аз не съм карала никакви шарки, а след две седмици отиваме на море в Турция- всичко е запазено и платено и меко казано изпадам в паника като си представя че може да се ошарча.

Иначе нямам търпение да идва четвъртък! Ще снимаме бебоците и после ще ги изтипосаме всичките на първа страница! Дано успеем да направим читави колективни снимки smile3508

Днес се видях с една приятелка от детството, която е бременнааааааа!! Първата ми е! Много се вълнувам! Еееех, ще има бебевалежжж  Heart Eyes Сега ще видя декемврийките, ще й пусна линк и ще я зарибявам с бг-мама  Mr. Green

Цункиш   bouquet

# 70
  • София
Дидка, оттук https://benefits.nssi.bg/detailedegn/ReportBolnForEGN1.asp да видиш състоянието на заявлението декларация, докога обезщетението и т.н...9 месеца или вече 1г. са от раждането - паричното обезщетение при бременност и раждане за срок 410 календарни дни, от които 45 дни преди раждането, отправната точка за 365 дни е раждането, то и отпускът се нарича такъв поради бременност /45 дни, тук е термина/ и раждане /365 дни от раждането/ Как така няма да ти приемат молбата декларация за удължаване до 410 дни? Не виждам причина, на теб кога ти изтекоха 9 месеца по стария ред.., що да нямаш обезщетение и за м. май...
Звънни в НОИ, но да те предупредя, че свързването е мнооооого трудно - тонален телефон 926 10 10, сто пъти набирах, докато изчакам оператора и натискам, на другия даден в сайта телефон за София 926 19 87 също не вдигат Затова, ако срещнеш трудности със свързването -драсни им мейл noi@nssi.bg /мен от този ми отговориха/и тук Sofia@NSSI.BG като посочиш данните си, на мен ми отговориха много коректно след ден два.  

# 71
ИринкоHugPraynig да не е нищо страшно.

# 72
Момичета, не съм ви казвала колко сте ми полезни   omm
Невероятно богатство е да ви чета... идеите  ви, опита ви, съмненията, дори боледуването (никого да не спохожда) ме успокояват, че децата са различни и се развиват със собствени темпове. Едно яде, друго не иска, някои ходят на гърне, други ( и моята) - не, някои са със зъби, ние още нямаме (Lanvinka, JulikoHug ), обриви, шарки, температури... толкова естествени неща, нормални за възрастта... Но ако не ви чета всеки ден, ще продължавам да се питам защо при моето дете се случва, а на съседските не, ще се притеснявам и дори може би ще драматизирам, а благодарение на вас съм се успокоила и се чувствам много уверена в себе си. Благодаря ви

Флу, аз купувам Плодов Йогурт Дует на ХИП този тип. Отгоре е йогурт, а долната половина е плодово пюре. Днес взех такова разделено на две на Bebivita, но не сме го пробвали още.
Иначе и аз давам от нашите манджи, защото ако някой яде срещу Надя, тя крещи и ръкомаха докато не опита  hahaha
Но още не стигнала количествата си отпреди да боледува, като за цяло хранене. Хапва, върти се, иска да ходи, пак хапва, пак чалъми... накрая е яла, но не достатъчно и си досуква. Не ми пречи, че суче, но дали не трябва вече да замествам по едно (или повече) цяло хранене  newsm78
Ston, снимките са невероятни  newsm10 много красиво  smile3521

# 73
Добро утро, дами!
Ирини, дано сте имали спокойна нощ с Ради! И да няма вече Т детенце  Hug Моля те, пиши как сте.
Гардения, много ти благодаря за нагледния материал с йогурта Simple Smile Сега ще знам какво да търся. Мисля да правя кремчето на Ирини, но да й дам да опита и от това. Не знаех, че и Бебевита имат. Ще потърся и от тях.
Мен малката ме събуди рано рано, татко й е в командировка до утре вечер и аз сега ще ви досаждам  Mr. Green
Мона, ние не сме контактували с Любо и ще дойдем да ти тропкаме на врата с бебе Ели Simple Smile Момичета, исках да ви помоля някоя от вас, ако си е купила памперси за плуване, може ли да вземе един и за бебинка? Търсих, но досега не можах да намеря и да й купя. Ще го платя. Моля ви и ако имате идея къде се продават такива пампи в ж.к. "Младост" да споделите  Hug
Марип, толкова ти завидях, че си на морето! Ох, направо нямам търпение вече и ние да заминем! А какво стана с ясления въпрос? Освен в 69-та успя ли да подадеш някъде другаде заявление? Аз вчера исках да подам в 36-та в "Изток", но ми отказаха. Вече имало много чакащи деца и да съм отидела догодина Sad
А помните ли драмата ни с лятното чувалче за сън на Ели?  Laughing Като не можах да намеря никъде такова с прихлупване накрая купих елена на "Бебетто" със същия размер като зимното одеалце и през уикенда в Пловдив свеки уши на малката чудно чувалче. Розово е с кафяв цип и сиви копчета  ooooh! ама здраве да е! Това имахме налично Simple Smile И малката сега вече спи спокойно.
Сега ще покажа малко снимки, само да направя албумче онлайн.

# 74
Успях да кача снимки на малката маймунка Simple Smile
И хайде ставайте вече и идвайте да си пием кафето заедно Simple Smile  Hug  Simple Smile  Heart Eyes  Hug

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 15:18 от Флучия

Общи условия

Активация на акаунт