Отговори
# 75
Флу, че малката е бонбон - спор няма никакъв. Но аз искам специални адмирации към теб да отправя. Освен ,че изглеждаш много свежо и готино, то и видимо си още по-вталена и прибрана. Ти си знаеш колко кг си свалила и дали искаш още , но резлутата ти дотук е похвален.... Браво за упоритостта, евала!!!

# 76
Добро утро  Hug
Дано Ради е по-добре тази сутрин  Heart Eyes Hug Иринка чакаме те с добри новини
Флу, страхотни снимки, много е сладка Ели   bouquet
За яслите - положението е ужасно - за ОДЗ-тата няма вече никакъв шанс, защото всички свободни места там където сме кандидатствали са заети. Подала съм в 69 и ясла № 1, но .... започвам съвсем да се тревожа. В началото на юли ще си идваме, за да ходим да проверим дали ни има в списъците с приети бебенца....
хубав ден ви желая   bouquet

# 77
mari p, стискам палци - реално началото на юли е второ класиране за самостоятелните ясли

# 78
Мона, ние сме на линия също.  Не сме се виждали с Любака от 8-ми януари Laughing
Флу, ще взема памперси и за вас Peace , а хвалбите ще си запазя лично да ти поднеса Grinning .
Щом Дидка и Асето няма да идват ще взема безалкохолно и ще пробвам да направя тортичка. Хубаво е да направим едно строй се - преброй се за ориентир.
Ирина  Hug дано всичко да е преминало тази нощ и Ради да е свежар днес Hug
Ирини, как сте? Спадна ли силикона? Mr. Green Heart Eyes
Деси, ти ли питаше за обрива? (Не мога да запомня 5 страници, ужас ooooh!) Ние сме с много тежко изразен дерматит по лицето и крачетата. Минали сме през всякакви фази на влошаване и подобряване, но това на снимките не ми прилича на алергия. По-скоро е нещо контактно (от смяна на биба, или търкане с ръчички заради зъби)
Цунки на всички и приятен ден.   bouquet

# 79
  • София
Здравейте  Hug
Да рапортувам. След снощното 39 и Нурофена, закрепихме положението за през нощта. И да е имал малко температура, повече не вдигна толкова висока. Не съм я и мерила после. Спахме добре. Сутринта се събуди без, но към 9 часа вдигна отново 38.  Sad Има и хрема яко и прикашля няколко пъти. Киселичък е, ама той е и недоспал.  Heart Eyes
Цвети, ами Ради има два долни резеца и един среден горен. На път е симетричният, както и двата отстрани. Много го мъчат.  Sad На мен обаче изобщо не ми се връзва по принцип теорията зъби - температура 39.
Мари, ако ще си идвате специално, за да проверявате, кажи. Ако сме се върнали вече ние, ще проверим вместо вас.  Hug

# 80
Добрутро  Wink
Иринче, миличкият сладък Ради дано оздравее по-бързо.  Praynig Звучи ми като нещо вирусно. Как са му изпражненията и апетита?
Флу, много сладка е станала Ели. И ние имаме същото музикално слонче. Много ми хареса снимката на полянката с мама  Laughing
Асе, как е Любчо? Мъжки ли понася шарката?
Иринии, радвам се, че екзотичната Джи е вече добре!  Hug Прегръщам ви.
Марип, липсваш на Софето  Hug Завиждам за моренцето и аз нямам търпение вече.
Ох ние пак премеждия.  Sad Вчера си взех моята кола и вечерта като се прибирахме с двете коли се развали на мъжа ми. И пак пътна помощ, разправии...прибра се 22 ч. пеша, че аз бях с изнервено дете в колата и бързах да я прибера. Е честно ви казвам вече си мисля, че някой ни е урочасал. Да вземем да отидем на една църква да ни попее малко попа. Само да сме живи и здрави, майната им на парите.  Cry Днес взе моята, че има работа и ние няма да излизаме. Дано не забрави да ми донесе яйца довечера, че мисля да направя кекс негърче за утре. Мона, не съм се виждала с Любчо от Борисовата градина последния път, а това беше отдавна. Ако не ни мине котка път, на спирката на 76 ли ще се чакаме. Аз съм с ярко червена Алфа 147, да ме разпознаете.

# 81
  • София
Иринче, миличкият сладък Ради дано оздравее по-бързо.  Praynig Звучи ми като нещо вирусно. Как са му изпражненията и апетита?
Засега без никаква промяна в това отношение е детето.

# 82
Здравейте.Ние с моята щерка се уляхме да спим Mr. GreenСнощи от 22 та днес до 8,30 без да мръдне.Хапна и в 9,30 на ново заспахме. Mr. GreenТя още нани Heart EyesТака и така днес повече няма да спинка поне да си го вземе сега
Иринка дано е нещо леко и мине бързо Praynig
Флу много е сладка Ели,ама с такава хубава мама как иначе  bouquet
Варицелата  тази година май ще присъства във форума ни активно CrazyАз съм доволна,че Монче я изкара.Едно нещо за мислене по-малко Peace
Деска спокойно душата.Няма лоши чувства никъде Hug
Сега да попитам.Понеже се отказах от частната кухня и ще си чакаме държавната,но няма как да събера бурканите/ние АМ-Ам не ядем/и капчките,от къде точно мога да си купя???Дидишонка ми спомена женския пазар newsm78а помня,че Дидка имаше инфо някакво.Та ще ви замоля за съдействие.Ние още си чакаме реда,но ми се ще да съм подготвена и да не губим време Hug
Искренно завиждам на всички,които ще ходят на моренце WhistlingНие чаааааааааак края на Август.Дано се класираме де Praynig
Хайде хубав ден ви желая.Аз имах да си купя някои набелязани нещица,но явно момата е с други планове и ще чакаме до 4

# 83
Hallo Kitties!
Адаш, съжалявам да прочета, че нещата са без промяна при вас  Sad
Флу, много си нежна!Ели е одрала кожата на баща си  Simple Smile
ЛанвинкаShocked - ама че автомобилна история. Аз малко налудничаво може да ти прозвуча, но понякога подобни повторения ги тълкувам като знак, че трябва нещо да променим. /въпреки, че вие сте с 2 нови коли и няма какво да ги сменяте  newsm78/ Дано със снощните премеждия каръшката вълна приключи.  Praynig
Дими, много ти благодаря за инфото за Делфинариума. Много ми се иска да успеем да стигнем до него, както и да се видим с теб, Джулката и Мари на варненски терен.
Юник, силиконовите придобивки завяхват, но ще се въздържа да ви целувам с език утре. Laughing
В 13 на спирката 76? Аз също мога да кача някой в камиона ми  Simple Smile

Закарах Спаси на градина, пих кафе в Бояна с приятна дружка, минахме с Джи през O'Neill и най-после си намерих нов бански и джапанки. /не че има бански, който да покаже тялото ми много по-добро от това, което е... но поне е хубав/
Джи ми каза, че ме кани на обяд и ще ставам да спретна нещо.

# 84
Мдааа, Любо понася шарката типично по мъжки - лигави се, тръшка се, станал е непоносимо мрънлив... - мъжка му работа Grinning Снощи на няколко пъти се стопляше и после пак си ставаше нормална Т... Не я мерих, защото не беше нещо тлеещо Peace И от сутринта има още повече пъпки Confused Надявам се вече днес да са избили последните и да не се мъчи детенцето, че снощи и двамата не сме спали много добре и днес резултатът е една едва гледаща мама и мрънкотещо зверски бебе. А в тези жеги не ми върви да го извеждам...
Поне сложих едни чушки с ориз да се пекат и съм много горда от себе си Peace
Ирини, честита пидобивка - да си о носиш със здраве и тялото под него да става все по-хубаво (според твоите желания). Според мен и сега си изглеждаш прекрасно Hug
Иринко, в този случай ти остава само да чакаш да видиш какво ще се покаже. Обаче ако и утре положението е същото ще трябва да се ходи на доктор Peace
Току-що моят синковец опита овче кисело мляко и не остана много очарован - будаленце Whistling Сдобихме се с него след един преглед вчера. Най-обичам да ми се отблагодаряват като на доктор от преди векове Peace Вчера получих два буркана овче мляко и един овча извара и съм на 7-мото небе от щастие Peace Децата ми поне няколко дни ще ядат качествено мляко Grinning

# 85
Иринка, дано се оправи Ради до четвъртък, че нали ще пътувате.. къде, zа Бургас ли?
Мноого zавиждам и аz на вече посетилите, посещаващите и живеещите на морето (периодично си ви го каzвам, не ми обръщайте внимание).. Аz съм като Флу със Соzопол.. zа мен такова място е Св. Влас. Вярно, че вече мноого се промени от времето на най хубавите ми спомени, но пак си е "моето" място.. Та в тая връzка най_ ама най_много zавиждам на Суити  Blush Мъжът ми вчера беше гледал някакви оферти zа там.. а дано така и да стане таz година  Praynig
Мирка, ето бе, видя ли, почна да спи и Монката.. Колко са му пищяли ушите на детето, майка й все я "хокаше" тука  Wink Hug Пък виж сега, спокойна (да не я урочасам)..
Ирини, честит бански.. Малеее  ooooh! ми аz нямам нов, в същност и миналата година не съм купувала, ми то стана...
Ланвинка, ужас вярно, ама ужас.. Аz още оня ден, като Асето писа нещо, че "баварците" там.., си мислех да кажа, че гаранция нЕма никъде, ако е писано нещо, но си викам.. "не предиzвиквай съдбата".. Дано са се иzчерпали подобните случки вече zа вас.
И да бе, как е Любчо?
Üник, (иzвинявай, че винаги така ти пиша ника, но нямам голямо "ю", пиша с кредор, иzобщо не ми обръщайте внимание на идиотския правопис и такива _ тирета  Embarassed), мерси и на теб zа включването zа обрива. Дано е така, уж почти иzчеzна, но още се zабеляzва. Другаде няма по тялото..
Иначе със сигурност си има zъбче, долу дясно, напипва се вече, юху... няма да си идваме беzzъби я  Wink
Утре ли е срещата у Мона?

# 86
Влизам само да се похваля - благодарение на компетентната намеса на Асето снощи и усилията на малкия млекопроводчик нощес, тази сутрин гърдите ми отново са провиснали и меки като празни дисаги Joy Joy Joy
Асенце, много ти благодаря, мила! Аз няма как да ти дам домашно овче кисело мляко, но ако беше видяла блажената физиономийка на Митака докато сучеше днес, сигурно щеше да се почувстваш сякаш си получила поне една кофа домашно мляко Laughing

# 87
Ради Hug Hug Hug
На мен ми стига това,ч е сте добре Hug
Ако го правех за мляко (или каквото и да е друго) нямаше да е толкова сладко Heart Eyes
Скоро ми се наложи да обяснявам пред два чифта невярващи мъжки очи, че работя за без пари и точно заради това съм опасна Wink Защото имам не професия, а кауза! И е страшно, много страшно ако човек реши да ме настъпи по болното място Wink

# 88
Пак е запечен ама много  Sad аз вече незнам какво да правя, снощи дадох лактулоза, но още няма ефект. Така се напъва милия то да раждаше щеше да роди до сега  Cry бърках и с термометъраи нищо не става.  Просто незнам  какво да правя, пак ще дам сироп сега.  Не виждам с какво да го храня той закусва овесени ядки, обядва манджичка гледам да няма  картофи не слагам сухар, следобед настъргана круша, пъпеш,праскова, кайсия  или друго подобно, и от там нататък само мляко. Малко кисело близва през деня 5 лъжички да са. Не мога да преценя какво го запича Thinking А преди седмици се беше отпушил и акаше по 3-4 пъти на ден, тогава даже и картофи да давах или банан пак си акаше.

# 89
Беба, опитай да му даваш няколко дни по 5 капки БиоГайа, за регулиране на чревната флуора. Много от момичетата тук останаха много доволни от него. Давай основно разхлабващи неща да яде - ябълки, круши, череши, броколи, карфиол, боровинки, кисело мляко повече. Дано подейства.

Общи условия

Активация на акаунт