Иринка чакаме те с добри новини
, а хвалбите ще си запазя лично да ти поднеса
.
дано всичко да е преминало тази нощ и Ради да е свежар днес 

) Ние сме с много тежко изразен дерматит по лицето и крачетата. Минали сме през всякакви фази на влошаване и подобряване, но това на снимките не ми прилича на алергия. По-скоро е нещо контактно (от смяна на биба, или търкане с ръчички заради зъби)

Има и хрема яко и прикашля няколко пъти. Киселичък е, ама той е и недоспал. 
На мен обаче изобщо не ми се връзва по принцип теорията зъби - температура 39.

Звучи ми като нещо вирусно. Как са му изпражненията и апетита?
Прегръщам ви.
Завиждам за моренцето и аз нямам търпение вече.
Вчера си взех моята кола и вечерта като се прибирахме с двете коли се развали на мъжа ми. И пак пътна помощ, разправии...прибра се 22 ч. пеша, че аз бях с изнервено дете в колата и бързах да я прибера. Е честно ви казвам вече си мисля, че някой ни е урочасал. Да вземем да отидем на една църква да ни попее малко попа. Само да сме живи и здрави, майната им на парите.
Днес взе моята, че има работа и ние няма да излизаме. Дано не забрави да ми донесе яйца довечера, че мисля да направя кекс негърче за утре. Мона, не съм се виждала с Любчо от Борисовата градина последния път, а това беше отдавна. Ако не ни мине котка път, на спирката на 76 ли ще се чакаме. Аз съм с ярко червена Алфа 147, да ме разпознаете.
Звучи ми като нещо вирусно. Как са му изпражненията и апетита?
Така и така днес повече няма да спинка поне да си го вземе сега

Аз съм доволна,че Монче я изкара.Едно нещо за мислене по-малко 

а помня,че Дидка имаше инфо някакво.Та ще ви замоля за съдействие.Ние още си чакаме реда,но ми се ще да съм подготвена и да не губим време 
Ние чаааааааааак края на Август.Дано се класираме де 

/ Дано със снощните премеждия каръшката вълна приключи. 

Снощи на няколко пъти се стопляше и после пак си ставаше нормална Т... Не я мерих, защото не беше нещо тлеещо
И от сутринта има още повече пъпки 

Сдобихме се с него след един преглед вчера. Най-обичам да ми се отблагодаряват като на доктор от преди векове
Вчера получих два буркана овче мляко и един овча извара и съм на 7-мото небе от щастие
Децата ми поне няколко дни ще ядат качествено мляко
Мъжът ми вчера беше гледал някакви оферти zа там.. а дано така и да стане таz година 
Пък виж сега, спокойна (да не я урочасам)..
ми аz нямам нов, в същност и миналата година не съм купувала, ми то стана...

Защото имам не професия, а кауза! И е страшно, много страшно ако човек реши да ме настъпи по болното място
аз вече незнам какво да правя, снощи дадох лактулоза, но още няма ефект. Така се напъва милия то да раждаше щеше да роди до сега
бърках и с термометъраи нищо не става. Просто незнам какво да правя, пак ще дам сироп сега. Не виждам с какво да го храня той закусва овесени ядки, обядва манджичка гледам да няма картофи не слагам сухар, следобед настъргана круша, пъпеш,праскова, кайсия или друго подобно, и от там нататък само мляко. Малко кисело близва през деня 5 лъжички да са. Не мога да преценя какво го запича
А преди седмици се беше отпушил и акаше по 3-4 пъти на ден, тогава даже и картофи да давах или банан пак си акаше.