Отговори
# 90
  • София
Здравейте.
Нямах нет 3 дена.Бяха ми казали,че е от бурятаи,че имат много поръчки,но се оказа като дойдоха,че баща ми дърпал кабели и ги бил изкормил. #2gunfire
Връщам се да чета да видя дали остава за утре партито след като го дават дъжд следобед.

# 91
Беба, много гадно така Sad Дано на сладкия Макси скоро му мине! Не знам какъв съвет да ти дам! Браво обаче, че даваш сиропче лактулоза, а не дуфалак. На мен една аптекарка ми обясни разликата - към дуфалака организмът привиква и след време толкова свиква с него и детето не може да се изходи без помощта му, а при лактулозата (която всъщност е основната съставна част на Дуфалака) няма такова привикване. При Ели имаше 2-3 дни с акита във всеки памперс. Направо се хванах за главата и се чудех какво й става? Консистенцията си беше ок, количеството по-малко, но нон стоп във всяка пампа. И накарая се сетих, че нали не искам до 1г. да замествам изцяло ядене и след всяко папу и додавам АМ, даже 30мл, но додавам. Та след плодово пюре (я круша, я ябълка, праскова и прочие) като й дам мляко, еми много ясно, че ще се  подр...ска детенцето  Embarassed Та спрях да й давам АМ след плодовото пюре и нещата се нормализираха.
Инче, благодаря ти за комплиментите, мила! А аз точно на тези снимки в албумчето се чувствам, че изглеждам дебела!
Юник, много се радвам, че ще се запознаем! И сърдечно ти благодаря за водните пампи!
Момичета, много ви благодаря за комплиментите за Ели! Сега като се разхождахме видяхме още една прекрасна бебка - Даная на мама Денче. Засякохме се случайно и се оказа, че сме си почти съседки Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 13:40 от Флучия

# 92
Честити месечинки на прекрасния РАДИ на мама Иринка, на сладкия АЛЕКС на Сончето, на красивата СИЯЙНА на Дими, на  малкия ГЕОРГИ на мама Penelopi и на лъчезарния  НИКИ на мама Лъче На Дъгиче!

Ирини, извинявай, че ти пиша тук, но не можах да ти пиша на лични. (Сега се сетих, че спомена, че не можеш да изтриеш съобщенията си  newsm78). Моля те, нали утре ще идваш при Мона, ще можеш ли да ми донесеш едно зелено лимоново слинджи нормален размер? Много искам и Ели да си има, особено сега след като видях снимките с татковците в планината, които пусна Адиктед! Благодаря ти предварително!  Hug

# 93
Давам по 5 капки всеки ден, тъкмо приключваме опаковката и ще ходя да купувам ново шишенце. За киселото мляко се чудя, дали днес на яденето в 19.30 да не дам кис мляко в место АМ  newsm78
Някой има ли идея колко количество се дава? Предполагам колкото и адаптираното на нас ни е 200мл, и се чудя как е по добре да го дам с лъжичка ли или да го разредя и с шишето Thinking

# 94
  • София
Асе,  Hug
Ами аз говорих с лекарката му днес. Описах й подробно ситуацията. Тя каза да не го водя по жегите от Княжево до Иван Вазов засега. Каза да го наблюдавам и, ако нещо ме притесни, или да й звънна, или да го заведа в поликлиниката (там денонощно има лекар), дано не се наложи, де.  Hug Praynig
Възможно ли е да го е ударила жегата (или слънцето) вчера?  newsm78 Има и един супер ситен (като подкожен едва ли не, ако ме разбирате) обрив по бузите и челото....
Ради, браво, че сте добре.
Асе, страхотна си.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Флу, мерси за честитката.  Hug Мила и внимателна, както винаги.
Ради в момента няма температура. (или не е нещо съществено, както каза Асето). Да видим в 16 и довечера как ще е .  Praynig Иначе е кисел. Намаля и апетитът. Нормално е да е кисел, като е недоспал и да няма особен апетит, като е болничък. Да видим другото как ще е.  Praynig
Деска, определено няма да пътуваме утре. Ще видим кога, ЖЗ.  Praynig

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 14:41 от *Ирина*

# 95
Ще се включа неадекватно... Peace
Нямах нет и не съм чела.
Да кажа че днес ни излизат резултатите от новия сектет и да видим дали гадната бактерия се е махнала.Ама мисля че не е.... Sad  Пак и е запушено нослето,ама да видим.
Асе ,Иринка Hug дано бързо се оправят бебоците
Беба пробваи с пюре от манго!!! Чувала съм че разсхлабва безотказно...
Тук е страшна жега.Направо отврат.Хич не обичам да ми е топло.А Вики се обрина по врътлето където се поти.Явно и тя не я обича.
Връщам се назад да прочета туй онуй...

# 96
Иринка, прилича наистина на леко слънчасване, ама пък температурата така дълго да не спада newsm78. Ама аз и аз съм един експерт....но така отпаднал щом е, на мен на такова ми прилича.

И нашият доктор е в ДКЦто в Иван Вазов и аз съм доста доволна в крайна сметка, и от това, че винаги имат дежурен, и винаги мога да звънна на педи-то, дори и в неделя (правили сме го и то за една голяма глупост - кръвни нишки в ако-то - човекът си вдигна телефона, поговорихме, изобщо, всичко точно)

# 97
Беба, според мен е добре на този етап бебоците да се хранят с лъжица. Така, че по-добре му го давай така. Браво за БиоГайата. Опитай и с манго да. Аида сега го хапва следобед с кашата и ака по 3 пъти на ден.
Аз врътнах домашна манджичка на Аида за обяд - пресен зелен фасул, пресен лук, пресен чесън, морковче и картофче. Сварих и пасирах. Омете се за минути  Laughing А за нас го сготвих с подправки и доматки.

# 98
Ланвинка, браво - при нас зеленият боб изобщо не се котира - а сме от абсолютно всеядните по принцип, чак не знам как сме все още само 8 кг - всеядни и с постоянен апетит... Crazy

# 99
  • София
Ох изчетох Ви.
Честити месечинки на празнувщите днес.Да са живи и здрави бебоците.

Флу-Васко ми яде само домашно зеленчуково пюре-слагам вътре месо на Хип или половин купено бурканче с месо и зеленчуци,но не знам какво ще правя на морето-къде да му правя дом.пюре.Тука ти си по-добре в случая.Малката Ели е мног пораснала и е станала още по-хубава.А ти си се вталила още повече-браво.Ох с тия торти дето ги пускаш само се облизвам.
Васко не му харесват никаквикаши-яде ги с мъка -та питам може ли да не му давам-да давам плодово пюре с бисквити например?
Ланвинка-много неприятна история с колата.
Мона ние ще дойдем във Вас-здрави сме и не сме контактни с шаркави.
Ирина-бързо оздравяване на Ради.
Беба 28-дано вече никога да не се задавяте.
Адиктед-много хубави планински снимки.Ние също много обичаме да ходим по излети,но още не сме водили Васко никъде.Ще се радвам,ако се съберем компания за излети. Peace
Мире-бурканчета и аз си взех от пазара на Младост. По новата анкета-Васко прави боц,чао о т 4 дена,пляска с ръчички и пее с мен  като пея аз и като му кажа да направи как се друса кончето-той започва да се клати,също така се клати и на музика.Ти май пак няма да дойдеш на сбирката?

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 15:09 от stefina

# 100
Юник, силиконовите придобивки завяхват, но ще се въздържа да ви целувам с език утре. Laughing
Жалко, аз тайничко се надявах като се натръшкаме по полянката нещата между нас да се задълбочат Joy  Joy  Joy

Флу, ние се познаваме, мила Simple Smile (още от времето с коремчетата), но нямам нищо против да се запознаем пак Hug, особено сега, с новата ти визия, може и да не те позная Wink Heart Eyes

За готвенето, и аз все още съм на готови храни, но след като вече въведох почти всичко (без домати, фасул, риба и свинско) смятам вече да започна да готвя. За тези, които не искат да отделят време или не могат да се организират всеки ден да готвят обяд (като мен) - много ми хареса практиката на една баба в квартала (гледа бебока на дъщеря си, която учи в чужбина). Готви два пъти в месеца (т.е. веднъж на 2 седмици) като под "готви" имам предвид 4-5 гозби, които да редува през 2-те седмици, после разделя на порции и замразява. И така обяда е осигурен.

# 101
Имаме си още бактерия.Не се е махнала...
Незнам вече какво да правя и къде да я водя....... Cry

# 102
Привет и от нас wavey
Вчера водихме Дали при хомеопата,за който споменах.Беше и приготвил кремче,което струва само 4 лева.Каза че гушката е червена от спарване.Гарантира ни че до 3-4 дена ще се оправи,в което не повярвах ThinkingТа ние 3 мееца си ходим с червна гушка и никакви мазила не помогнаха ooooh!Снощи я намазах и тази сутрин...чудо ShockedГушката чиста.Съвсем малко се вижда много бледо червено и то ако се загледаш.Не мога да повярвам още PartyНа този човек ръка трябва да му целуваме.
Вчера ни снимаха за бтв.Правихме репортаж,за това,че нямаме денонощна аптека в града #Cussing outАко искате можете да ни видите или тази вечер на новините или по-сигурно утре новините в 12 ч.Аз съм мамата със слънчевите очила Sunglasses
Честито на месечинките ни newsm76 Още малко и ще имаме сладури на по годинка Heart Eyes
Стон страхотно сте си изкарали и какви красоти сте нащракали Hug
Флу много сте хубави с Ели Heart Eyes
 Ланвинка отидете наистина на църква PeaceИ дано това е последното ви произшествие Praynig
А Ради Heart Eyes миличкият,дано е от зъбки и да е здравичък

# 103
Вики  Hug Hug Hug
само нослето ли е, други симптоми има ли?

# 104
Вики  Hug Hug Hug
само нослето ли е, други симптоми има ли?
Да няма нищо друго,само запушен нос без сополи

Общи условия

Активация на акаунт