Нямах нет 3 дена.Бяха ми казали,че е от бурятаи,че имат много поръчки,но се оказа като дойдоха,че баща ми дърпал кабели и ги бил изкормил.

Връщам се да чета да видя дали остава за утре партито след като го дават дъжд следобед.
Дано на сладкия Макси скоро му мине! Не знам какъв съвет да ти дам! Браво обаче, че даваш сиропче лактулоза, а не дуфалак. На мен една аптекарка ми обясни разликата - към дуфалака организмът привиква и след време толкова свиква с него и детето не може да се изходи без помощта му, а при лактулозата (която всъщност е основната съставна част на Дуфалака) няма такова привикване. При Ели имаше 2-3 дни с акита във всеки памперс. Направо се хванах за главата и се чудех какво й става? Консистенцията си беше ок, количеството по-малко, но нон стоп във всяка пампа. И накарая се сетих, че нали не искам до 1г. да замествам изцяло ядене и след всяко папу и додавам АМ, даже 30мл, но додавам. Та след плодово пюре (я круша, я ябълка, праскова и прочие) като й дам мляко, еми много ясно, че ще се подр...ска детенцето

). Моля те, нали утре ще идваш при Мона, ще можеш ли да ми донесеш едно зелено лимоново слинджи нормален размер? Много искам и Ели да си има, особено сега след като видях снимките с татковците в планината, които пусна Адиктед! Благодаря ти предварително!

Има и един супер ситен (като подкожен едва ли не, ако ме разбирате) обрив по бузите и челото....

Мила и внимателна, както винаги.
Иначе е кисел. Намаля и апетитът. Нормално е да е кисел, като е недоспал и да няма особен апетит, като е болничък. Да видим другото как ще е. 

Пак и е запушено нослето,ама да видим.
дано бързо се оправят бебоците
. Ама аз и аз съм един експерт....но така отпаднал щом е, на мен на такова ми прилича. 

(още от времето с коремчетата), но нямам нищо против да се запознаем пак
, особено сега, с новата ти визия, може и да не те позная

Та ние 3 мееца си ходим с червна гушка и никакви мазила не помогнаха
Снощи я намазах и тази сутрин...чудо
На този човек ръка трябва да му целуваме.
Ако искате можете да ни видите или тази вечер на новините или по-сигурно утре новините в 12 ч.Аз съм мамата със слънчевите очила 
Още малко и ще имаме сладури на по годинка 

И дано това е последното ви произшествие 
миличкият,дано е от зъбки и да е здравичък