За подготвителните модули към СМГ - І

• 42 974
  • 390
  •   1
Отговори
# 255
Размахването на пръст в тази тема не е прието и досега не се е случвало.
Не държа сметка на никого защо е избрал СМГ пред 107-мо. Информацията за други училища, които дават добра цялостна подготовка, никога не е излишна.
Аз също подкрепям  тезата, че и от квартално училище в малък град може да се стига до национални олимпиади, както се е случвало и с мен.

# 256
Размахването на пръст в тази тема не е прието и досега не се е случвало.
Не държа сметка на никого защо е избрал СМГ пред 107-мо. Информацията за други училища, които дават добра цялостна подготовка, никога не е излишна.
Аз също подкрепям  тезата, че и от квартално училище в малък град може да се стига до национални олимпиади, както се е случвало и с мен.

Добре, де добре, махам се Peace Макар да не виждам защо един аргументиран отговор се приема за размахване на пръст Shocked
И както можеш да видиш не съм отрекъл, че има изключения. А за правилото съм дал линк.

# 257
Стики , отговорът ти е малко грубичък  Wink
Според мен твоя тон е определено заядлив! Да зададеш въпрос, само за да се изтъкнеш ... по-добре да не коментирам.

Навсякъде има добри, по-добри училища и най-добро училище. В столицата това е СМГ.

Абсолютно подкрепям нерегистрирания. Без много добра подготовка, високи резултати не се постигат. Както и без добър и квалифициран преподавател или преподаватели.
Другото е в сферата на пожеланията.  Peace

# 258
Eheeee, Вие го обърнахте на махленщинаааа. нали тук си пишем,  за да споделяме опит , препоръки и т.н, а не да караме.

# 259
Много благодаря за задачите!

# 260
Стики , отговорът ти е малко грубичък  Wink
Според мен твоя тон е определено заядлив! Да зададеш въпрос, само за да се изтъкнеш ... по-добре да не коментирам.

Къде видя такова нещо? Интересувам се и от 2те училища- СМГ и 107мо, защото когато ми се наложи, ще трябва да избирам ( сега сме още малки  Wink)
Следя темата, защото обмислям дали и кога да се запишем на подготвителните модули към СМГ и считам темата за много полезна   bouquet

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 09:21 от Wladi+

# 261
Добро утро на всички!
Пожелавам ви хубав и усмихнат ден!
Искам да попитам дали знаете кога започва записването за курсовете по математика в СМГ, защото на старницата им още стои информацията за миналата учебна година, а на телефона за контакт,никой не отговаря.

# 262
  • Sofia, Bulgaria
Началото на Септември, курсовете започват от Октомври.

# 263
  • София
Миналата година записах сина ми в края на юли и местата при Златилов бяха почти запълнени. При по-ранното записване имаш право на избор на преподавател.

# 264
И аз бях останала с впечатление, че записват от юли месец и затова зададох въпроса.

Записването в СМГ започва на 1 юли - в книжарницата на СМГ. (преди малко се свързах по телефона)

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 11:27 от VAVA

# 265
  • София
Здравейте,
Имам няколко въпроса към вас, мили мами.
Първият е относно записването на курсове в СМГ още от трети клас.Считате ли, че е нужно посещаването им две поредни години или подготовката в рамките на 4 клас е достатъчна?
Вторият ми въпрос касае таксите.Ако не се бъркам, бях попаднала на пост на майка на близнаци тук.Интересува ме, дали има някаква отстъпка за това, че успоредно две деца от едно семейство посещават един и същи курс.
Третият ми въпрос е отново свързан с близнаци.Имате ли  идея, дали прнципно още важат правилата от наше време за прием и на двете деца, дори ако е прието само едното?Питам от любопитство, тъй като считам, че поне  за момента само една от двете близначки проявява афинитет и някакви способности по математика.Но времето е пред нас и ще покаже ,наесен ще бъдат третокласнички.
И последен въпрос...Често спрягате името Златилов, води ли въпросният господин курсове и при третокласниците?
Извинявам се за множеството питания, дано не съм ви досадила.  bouquet

# 266
Здравейте,
Имам няколко въпроса към вас, мили мами.
Първият е относно записването на курсове в СМГ още от трети клас.Считате ли, че е нужно посещаването им две поредни години или подготовката в рамките на 4 клас е достатъчна?
Вторият ми въпрос касае таксите.Ако не се бъркам, бях попаднала на пост на майка на близнаци тук.Интересува ме, дали има някаква отстъпка за това, че успоредно две деца от едно семейство посещават един и същи курс.
Третият ми въпрос е отново свързан с близнаци.Имате ли  идея, дали прнципно още важат правилата от наше време за прием и на двете деца, дори ако е прието само едното?Питам от любопитство, тъй като считам, че поне  за момента само една от двете близначки проявява афинитет и някакви способности по математика.Но времето е пред нас и ще покаже ,наесен ще бъдат третокласнички.
И последен въпрос...Често спрягате името Златилов, води ли въпросният господин курсове и при третокласниците?
Извинявам се за множеството питания, дано не съм ви досадила.  bouquet

1. Системата за подготовка е степенувана и в 4 клас се надгражда наученото в 3. Ако ги запишеш чак в 4 ще им бъде трудно. На тези курсове не се затвърждава материала от училище, а се учат доста по-различни неща.

2. Нямам идея, може да имаше такова нещо, но не помня.

3. Да, ако единият близнак е приет другият влиза автоматично.

4. Да, води. По принцип някои казват, че най-топ преподавателят бил Иван Симеонов, но за мен Златилов не е по-лош. Ние сме много доволни от него.  Доколкото знам от всички преподаватели само Златилов може да се похвали, че негов ученик е приет без изпит с "двойно право" - по принцип има 3-4 национални състезания, при които заелият първо място в България  печели право да влезе в СМГ без да държи изпит. Е, човек на Златилов е бил приет след като е спечелил две такива състезания в една година.

# 267
  • София
Много благодаря , Някойси!

# 268
А, дали знаете тази година Златилов ще преподава ли в СМГ?

# 269
4. Да, води. По принцип някои казват, че най-топ преподавателят бил Иван Симеонов, но за мен Златилов не е по-лош.

Наблюдавам курсовете в СМГ от години и до сега Иван Симеонов не е водил курсове на 3-ти или 4-ти клас.Не вярвам и това да се случи.

Друг топ-преподавател за малките е Цветкова,а само като информация за кандидат студентите-най-най топ е г-жа Шаркова.

Общи условия

Активация на акаунт