За подготвителните модули към СМГ - І

• 42 983
  • 390
  •   1
Отговори
# 45
Ох, това за мързела и на мен ми е болка.
Губел си времето човека да решава подробно задачите.  Whistling
Той както ги прави на ум и няма чернови, нищо чудно да не му ги признаят. Дано поне с теста да се справи.  Mr. Green

# 46
Проблемът и при нас е същия. Къде, къде  е по -добре да се играе на плейстейшъна, ексбокса или компа. И ми казва.."мамо не ми стигна времето да реша задачите, реших само....." Не знам как ще се справи на изпита. А, и като ходи на тестове винаги много се впряга и притеснява. Но, в крайна сметка каквото стане.

# 47
  • София
.."мамо не ми стигна времето да реша задачите, реших само....." 

...начиии, едно към едно с моето диване. И така всеки ден.  ooooh!

# 48
Мацки, я да ви питам една работа / за тези, чийто деца се явяваха в 125-то/. Предполагам сте разгледали резултатите на сайта. Кажете ми разминават ли се точките от теста, които са посочени в сайта и това, което сте си смятали в къщи като предполагаем резултат от теста на базата на донесения лист?
Питам ви, защото имам информация, че на доста деца се разминават / включително и на моя син/, отделно разбрах, защо не продават листове с верните отговори - били са сгрешени!!!Утре смятам да отида в 125-то и да говоря с директорката. Не ми харесва тази работа!
Миленита, ти така и не сподели как се е справило твоето момче!
И последно: Златилов върна ли им последното контролно? И всеки ден ли са от 15 часа?

# 49
  • София
Здравейте, при нас на теста точките май си съвпадат / аз все още не знам верния отговор на 10зад.  Embarassed / Аз вчера бях в 125то и ми казаха, че още нямат верните отговори, нещо много объркани ми се видяха и госпожите - нищо не знаят.
Днес при Златилов са от 15,00ч., но от утре вече ще са от 8,00ч. Вчера моят син не е ходил на курса, защото беше малко болен, но днес ще пита за резултатите от контролното.
benighted, сподели после какво е станало със срещата с директорката.

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 09:16 от bgh_mama

# 50
Директорката я нямаше, говорих с Димитров / преподавателя по математика /. Той ми каза, че 4 независими комисии били проверявали работите и нямало как да са допуснати грешки. Все пак му казах, че искам да видя какво точно е написал и на кои задачи е сгрешил, за да отработим и правилното четене и разбирането на текста и други такива, както и самото  решаване на сгрешения тип задачи. Понеже човека си тръгваше, ми каза в понеделник да отда.

# 51
Моят любим син изобщо не сметнал за необходимо да ме информира, че и следващата седмица ще има допълнителен курс.
Той е при г-жа Станчева и тя направи група - ще ходят вторник, сряда и четвъртък от 9 до 12 часа.

Реших, че след както няма желание, по-добре да не го насилвам. Да видим дали вкъщи ще успее да се подготви.

# 52
Моят син е при Цветкова и ще имат и те тази седмица почти всеки ден курс. В събота са правили тест за около 30 мин.
Доста е притеснен, мо той си е такъв. Малко максималист си пада и това ще "му изяде главата". Яд ме е на него понякога...., но като знам , 4е и аз бях такава и все сее притеснявах по изпити. Спря да ми пука, чак когато завършвах университета вече Joy

# 53
  • София по рождение
Здравейте,

моичкият днес беше на изпит в 107-мо. Каза, че е решавал, ама имало някои много трудни задачи. Не знам обаче от къде да намеря задачите  newsm78. Резултатите, чак другия петък. Оф, толкова ми е притеснено.  Praynig

# 54
  • София
И ние бяхме на изпит в 107. Каза, че си е решил всичко, само за една задача не бил сигурен. Но на това изобщо не може да се разчита, защото и на пробния в СМГ уж беше решил всичко, ама половината грешно.

# 55
  • София по рождение
И ние бяхме на изпит в 107. Каза, че си е решил всичко, само за една задача не бил сигурен. Но на това изобщо не може да се разчита, защото и на пробния в СМГ уж беше решил всичко, ама половината грешно.

А-ха, същата работа. Имала съм такъв случай- излиза от пробен изпит от СМГ с думите много беше лесно. Резултат-плачевен.

# 56
  • София
Здравейте, мили майки!
Аз миналата година завърших НПМГ и съм страшно доволна от училището, учителския екип и бившия вече директор г-н Петър Недевски. Отвориха ми се много врати, заради дипломата, която имам, но... Училището вече има нов директор г-жа Уляна Баталска, която е бивш директор на СМГ, откъдето беше изгонена. Та исках да ви дам съвет ако можете да избегнете НПМГ, точно заради тази жена, която за една година накара около 5-6 учители да напуснат, не прави добро за стопанисването на базата на училището и децата, сигурно знаете, че имаше "пожар" в училището, за които доректорката каза "няма такова нещо". 
Добре сте се насочили към СМГ - също страхотно училище!  Hug

# 57
  • София
Аз пък се отказах да го пращам на изпит в 107-мо. Изобщо не ми харесва това, че всяка година ще държи изпит, за да остане в математическата паралелка, вижда ми се натоварващо и стресиращо за детето  Naughty . То по тази логика и директорката и училищният персонал трябва да държат всяка година тест, за да останат.

# 58
То по тази логика и директорката и училищният персонал трябва да държат всяка година тест, за да останат.

Joy

newsm10

# 59
  • София
Когато на брат ми синът кандидатстваше преди 4 години за 5 клас в СМГ заедно с едно момиче от приятелско семейство, той беше приет а момичето беше прието само в 107 ОУ. След 7 клас същото това момиче влезе в немска гимназия без никакви частни уроци, само от подготовката в училище, а синът на брат ми освен в СМГ ходеше 1 година по 6 часа в собота на български и по 6 часа в неделя на математика на курс. Разбира се и той влезе в първа английска, както му беше желанието. Поради този факт аз се насочих и към 107 ОУ.

Общи условия

Активация на акаунт