Дъжд се лее из ведро, а ние - от бедро на бедро. 134-та немска тема

• 13 796
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Обичам еклери, но моите никога не са сполучливи  Crossing Arms

Мистик, защо се подлагаш на хипноза? newsm78

# 106
  • UK
Мама ми се обади преди малко да ми каже, че в неделя ще дойдат за един ден в София. Супер много се радвам. Simple Smile По работа и тя никак не е щастлива от обстоятелствата, щото мрази да пътува, ама аз се радвам. Simple Smile

# 107
Асе, подлагам се за да ми се махне ( евентуално ) фобията от летене със самолет. Но май няма да стане понеже не могат дори да ме приспят  Crazy

# 108
Момичета, да ви питам нещо-дайте съвет какво може да се подари на бременна жена, искам на една приятелка да пратя нещо, но не знам какво. Нещо което служи след раждането, или преди това, може козметика, каквото ви дойде на ум, събирам идеи. Жената живее извън ДЕ. Мерси.

# 109
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мистик, аз имам неимоверен страх да карам кола.
мога, добре карам, но за мен е невероятен стрес...
чудех се дали да не пробвам с Бахови есенции Peace

Бискара, аз на една приятелка исках да подарявам онази чанта,която се разтваря и става за повиване на бебето... дано се сещаш какво имам предвид, май викелташе или нещо подобно беше...
ама тя нещо друго си измисли...

# 110
Момичета, да ви питам нещо-дайте съвет какво може да се подари на бременна жена, искам на една приятелка да пратя нещо, но не знам какво. Нещо което служи след раждането, или преди това, може козметика, каквото ви дойде на ум, събирам идеи. Жената живее извън ДЕ. Мерси.

Трагетух или някоя книга за първата година на бебето, ама пък от къде ще намериш на български  newsm78

# 111

Трагетух или някоя книга за първата година на бебето, ама пък от къде ще намериш на български  newsm78
Пете, трагетух *слинг, както го наричат сега в България е подходящ, само ако майката е готова да го ползва. Все пак не са малко пари като инвестиция. Ако е на такава еко вълна, можеш да и подариш и комплект пелени за многократна употреба. Но ако не е на такава вълна, по-добре вземи някаква игра за детето или направо я питай какво би искала. Аз лично се радвах като ме питаха какво искам, вместо да ми носят нещо.

# 112
Обикновенно след раждането всичко zапочва да се върти около бебето. Доколкото раzбирам ти искаш да направиш персонален подарък на жената. Коzметиката на Веледа е походяща zа и след бременността, но е въпрос на вкус. Друго zа което се сещам е албум или удобен анцунг zа след раждане  или най_добре бейбифон Wink

# 113
Аз малко на час по лъжичка, но да си допиша. Това ще е 3-то дете. Не ми е много близка, не знам какво има останало от другите 2, и не искам да я питам, защото искам да е изненада. Да, искам да направя персонален подарък, това за Веледа ми хареса, а какво на Веледа да ме насочите?

# 114
За нея душ гел и олио zа тяло
За бебето крем zа лице, zа дупе, бебешко олио, лосион zа тяло, душ гел..

# 115
Вземи й една черешова възглавничка. Хем на бебето корема да топли, хем на таткото схванатия от носенето кръст, хем собствените си хемороиди от раждането. Хем евтино, че не ти е много близка. с тази Веледа, малко ще ти изтънее врата. Семеен подаръке черешовата възглавка, мно'у удобен. Досега ,на който съм занесла, все със добро ме споменава.
Мамун, ще питам и ще пиша смс.

# 116
Мерси Котаранке. Риен, има ли полза от тези възглавници изобщо?

# 117
Здравейте и от мен  Wink

Да се похваля, малката днес си облиза прьстите с кремвиршчетата с яйчице и кашкавалче, които препорьча Сбьдваща.  Hug Вчера й направих и ориз с зеленчуци и пьржени яйца вьтре по китайски (или пардон по Дианджели  Wink) и него си го омете детето... колко малко му трябвало...  Laughing Ееее с Мата не мога и да се меря по вкусотии... тя ни накара май всички да слюнкоотделяме.    hahaha Joy

За подарьк за новородено препорьчвам с двете рьце това:

http://www.mertina.de/prod01.htm

Докато Кати беше малка не сьм ползвала никаква козметика. Само с това я кьпех и кожата нямаше нужда от мазане след баня, защото се измива и овлажнява от него. Препорьчвам го, беше сьвет от акушерката ми след раждането.  Hug

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 22:41 от Iva_T

# 118
  • UK
Не знам за полза, ама е голям кеф. Simple Smile

# 119
Има - за майката, и за бебето. Аз лично продължавам да я ползвам, особено в моментите, когато съм стояла на течение и ми е схванат гърба или кръста. Друг е въпросът обаче, дали тази мама, след като и е трето бебе ще и липсва подобно нещо. Не уточняваш къде е - в България или другаде по света.

Общи условия

Активация на акаунт