Дъжд се лее из ведро, а ние - от бедро на бедро. 134-та немска тема

• 13 803
  • 296
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
Ау, май не споменах, моя милост е с температура. Ей сега, за десет минути ми разказа играта - бях си идеално и изведнъж ме втресе... Ама пих Упсарин и ей сега ще съм като нова. Вече не ми е студено, значи съм по добре. Simple Smile

# 121
Мерси Котаранке. Риен, има ли полза от тези възглавници изобщо?
Има - за майката, и за бебето. Аз лично продължавам да я ползвам, особено в моментите, когато съм стояла на течение и ми е схванат гърба или кръста. Друг е въпросът обаче, дали тази мама, след като и е трето бебе ще и липсва подобно нещо. Не уточняваш къде е - в България или другаде по света.

Веч, в бивша Съветска република. Мерси и на теб. В голяма чуденка съм.

# 122
MGM, краката в гореща вода със сол и чайче........

МИСТИ, едно огромно БРАВО. аз от много време мисля по въпроса с цигарите.............и ми е много гадно, но още не съм събрала сили.
алкохол не пия от месец зарад диетата, сега съм и на диета, ако откажа цигарите ще ми остане само едното.............четене на книги Blush
много праведна ще стана.........ама цигарите са гнус велика, а и да не казвам кви пари давам на месец.......

и аз ша вървя май на хюпнозъ, да видим. ем за яденето, ем за фасовете гнусни.......смърдя кат някоя кофа с гадности.

ние днеска бяхме на тегернзее, леле голяма убавиня и другата седмица май ще идем за два три дни. хем при дойчише кравише, хем да се пличкотим в езерото. водата е кристална..........

Асялайн, еклерите са по рецептата на сбъдващата, трепач стават и са ужасно лесни. парено тесто без проблем става. или си намери рецепта за виндбойтели. същата работа. то с него и толумби се правят..........
ха, ще направя толумби..........

днес си купих ягоди от бауерн и ще правя тунтифюр и желе.  chef

# 123
Мато, спри сЪ! Направо ослюних кбд-то. Найш кво - кат идваш насам, да напраиш една тава от еклерите?  Mr. Green

# 124
веч, немаш пцилютну никви проблеми. а тава толумби да нося ли Twisted Evil

# 125
  • UK
Ауу, Мато, уби ме, как обичам толумбички...

# 126
веч, немаш пцилютну никви проблеми. а тава толумби да нося ли Twisted Evil
Е, ся вече си убита! Цяла нощ ша ги сънувам тез толумби. Утиам в кишето да са срамувам  Joy

# 127
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мате, на мен само един път са ми ставали еклерите .
първият път Wink

мисля, че ми идва много врътнята с пълненето  Crossing Arms
аз обичам да готвя, но се изнервям бързо  Mr. Green
а сладкишите не са ми слабост и не са ми силната страна...

Мърмор, и мъжът ми вдигна Т.
явно от мен  Mr. Green

П.П. аз скоро си купих от турците тулумбички.
малки, като барабонки, твърди, но вътре пълни с мнооого гъст сос Crazy
опуках 200 грама отма Mr. Green
мъжът ми ме гледаше подозрително и чакаше да ми стане лошо hahaha

# 128
пропадна ми една страхотна книга готварска. като библия ми беше. оназ червената за заведения за обществено хранене............
няма ми я от 3 години. инак щяхте да видите вие............

асе, аз точно такива ги правя. по една хапка.........

# 129
  • UK
Има в магазина едни страхотни, в едни кутийки пълни със сос - не насипните, те са малко сухи, понеже ги редят една върху друга. Ей такава кутия като си купя (за оправдание, купувала съм си два пъти досега), и като я отворя, малееееееееее... Ама после директно в банята, щото съм като малките деца - толумби ям с ръце, пък, и съм до ушите в захарен сироп - умирам за това. Искам да съм слаба и богата, и да ям толумби и еклери и любимата ми торта Марго, която е много много шоколадова с парченца банан вътре - вълшебна. Вместо това съм бедна и дебела и такива неща - само насън. Гадост. Simple Smile

Асялейн, а аз защо вдигнах... Нямам и мъж когото да обвиня, само негово съквартирантско, ама той не върши работа. Simple Smile

# 130
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

асе, аз точно такива ги правя. по една хапка.........

докато сме още на захарно-еднохапковата тема  Mr. Green се сетих за едно кафене.
в Бг.
държаха го турци.
освен убийствено кафе, сервираха и баклава, ашуре и кадън-гьобек  Crazy

кадън-гьобекът е едно сладкишче от маслено тесто, 2 хапки.
представлява кръгче като курабийка, твърдо, плътно, с дупка по средата (на кадъната пъпа  Crazy)
това сиропирано....
малееее колко ги хапвах  Mr. Green

добре, че рядко ям сладко Whistling

# 131
Мате, стори ми се днеска че те видях в една поща, и доста се позачудих дали си ти, и се пообърнах, но щом си била на езеро няма как да си била ти. Добре че не заговорих  жената на български. Laughing

# 132
Брее, немате спиране бе... докато приспа малката и изписахте цяла страница...   #Crazy

Уффф и аз умирам за тулумбички, как не ви е срам посред нощ.. сега кьде да ги тьрся...  hahaha

Мистик, ти като не понасяш летенето, сигурно и от ахтербан ти се гади или... Аз като се кача на ахтербан на Октоберфест и после ходя като след три ракии...   Mr. Green Спомням си една позната преди полет удряше няколко гльтки уиски и се качваше развеселена на самолета...  Simple Smile

Я кажи ти как реши с или без бретон ще се разкрасяваш?  Wink

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 00:47 от Iva_T

# 133
Ако не спрете веднага, се откаzвам да чета тук Crossing Arms Тъкмо свалих 25 от 30те (само zа да установя, че май не са били 30, а поне 40, ама карай), а вие психоzахаросвате страниците като кадъни по Рамадан. Сус бре.

# 134
Мате, стори ми се днеска че те видях в една поща, и доста се позачудих дали си ти, и се пообърнах, но щом си била на езеро няма как да си била ти. Добре че не заговорих  жената на български. Laughing
ако е тази дето се завива от белградщрасе, семуа бях..........
с льо бяло блуз и дънки..........ризата си я олях с кафе........
ние после одихме на тегернзее. преди това и до един вертщофхоф да хвърляме разни неща.

Общи условия

Активация на акаунт