Дъжд се лее из ведро, а ние - от бедро на бедро. 134-та немска тема

• 13 806
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро Hug
станали сме в 5. Нищо, че е вохененде Mr. Green
Аz много не си падам по сладкото, но на турската баклава не и устоявам.
И аz ще вzема да набъркам нещо днес, че вчера се сдобих с кюхенмашине и нямам търпение да я пробвам.
А и Мата такава zараzа хвърля с нейните снимки Wink

# 136
  • UK
Ох, Серди, с тоя нов аватар не те познах (по традиция не чета кой пише, гледам само аватара с периферното си зрение) и си викам "брееей, 25". Simple Smile

Моя милост днес не е съвсем като чисто нова. Беше кошмарна нощ, хем ми се спи, две не виждам, хем ми е твърде лошо за да заспя, май към пет успях, а в осем и половина се събудих пак от лошото. Ще се оправя, де, няма къде да ида, ама нали имам слава на мърмореща, как ще пропусна. Simple Smile

# 137
мърмори си. когато аз съм болна направо не се трая. по-смрадливо същество от мен няма. крива ужасно ставам.
друг въпрос е, че под болест разбирам да съм 3 дни преди да умирам Mr. Green а и температура никога не вдигам.

# 138
  • UK
Ми аз по принцип съм в чудесно настроение, всъщност. Сигурно е някакъв вирус или нещо такова, ще оживея и този път. Не се разболявам често, честно казано, сега просто нали мама и папа идват утре, та що да не вдигна температура... Като си погледна къщата на какво прилича, естествено че ще вдигна, нали трябва да я чистя. Simple Smile При мен проблема е само, че и 37.2 да вдигна и веднага почва да ме тресе отвратително, вчера с някаква си никаква температура се мъкнах два дни до кухнята (осем метра коридор, не е шега работа, уолк лайн ан иджипшън). Simple Smile

Наистина съм в прекрасно настроение, деня ми започна повече от добре и хич не ме интересува колко ми се повръща точно в момента. Simple Smile

# 139
aз съм крива, щото свалих 2 кила и днес съм колкото вчера. единственото ми прегрешение беше, че ядох повечко овесени трици......... #Cussing out
още два дни и минавам на разделно, мамка му. за един картоф с масло съм готова да приема всяко неприлично предложение и да продам тялото си Mr. Green
за едно парче торта с ягоди пък може да се замисля дали да не шитна мама Mr. Green

# 140
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
Мате, чай от джинджифил или домашен ginger ale ускоряват метаболизма.
можеш да ги пиеш вместо вода Peace

аз предпочитам ginger ale:
настъгвам около 2-3 см корен,слагам го в 1.5 литра вода.
сока на 1/2 лимон, другата половина нарязан на парчета и вътре да кисне.
после аз слагам кафява захар, ти си замени с каквото ползваш...
стои в хладилника 2-3 часа.
пие се прецедено с лед и стръкче мента.

# 141
жива да си асе, ей ся ще спретна един........

# 142
Оцелях  след  ваксина  на  Зара...,  имаше  такива  болки  в  крачетата  че  отказа  чак  да  върви  и  това  цял  следобед- за  човек  който  не  иска  да  му  се  сваля  даже  памперса  легнал  по  гръб... ,  много  се  изплаших  и  за  малко  пак  в  спешното да  я  водя, но  вече  е  много  по  добре  и  отоците  и  спаднаха и  футбол  вече  си  играе  football ....
 след  един  месец  пак  сме  на  такава и  не знам ,как ще е  тогава .... Rolling Eyes

# 143
Отпуската свърши и аz съм тук с един въпрос. Иz каталоzите преди съм виждала Tagesdecke, но zа диван, по края с ластик (поне на картинката прилича на ластик). Знаете ли как да го търся иz гугъл или в кой каталог ги има, zаЩото не ми е трябвало и не си спомням къде съм ги гледала.

# 144
Тъкмо  гледам  онлайн  каталога  на  Икеа ,....може  би  там?

# 145
Дойде ли слънцето момичета?

# 146
Мая, ММР ли слагахте? Тя е първата жива ваксина и по-тежко се понася обикновено Confused

Чиколина, ние имаме такива - но са супер тънки. Hussen & Überwürfe се казва категорията в Отто например.

тук слънцето определено дойде - излизах преди обяд и беше 26гр  Wink

# 147
Майра ме изпревари  Wink и аз точно щях да пиша сьщото... ако са с ластик покрая се казва сьщо spannbezug. Гледах скоро в Реал бяха пуснали за столове и дивани... Hug

Еей тук е страхотно време, май ще ходим на плаж като стане малката...  newsm44

# 148
Аз пълня за днес басейна в градинката за децата, а утре ще ги водим на истински  Party

# 149
Мая, ММР ли слагахте? Тя е първата жива ваксина и по-тежко се понася обикновено Confused
не , 6 х + Пневмококи   обновяване, но  явно  много  си  е  стегнала  мускулите  и  така  и  бяха  отекли  краката,  иначе  ММР  то  го  изкара  сравнително  по  добре,с  вирус  след  това  ,за  който  си  мислех  че  е   последствие  от  ваксината, но  не  беше ,но  сега  както  казах е  по  добре  с  последствията  разбира се  от  по голямото  внимание  което  и  беше  оказано  Whistling  сега  се  тръшка  за  щяло  и  нещяло,но  това  ще  го  излекуваме  о  бързо  Sunglasses 

Общи условия

Активация на акаунт