Да се научим да работим с Excel

• 130 181
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Много полезна тема, връщам се за изчета...

# 286
  • софия
здравейте,
имам нужда от помощ за една графика.
трябва да покажа процентно съотношение.

имам 285 круши Laughing, които са общият брой или 100%
Иван е изял 25 круши, което е 8,77%
Тодор е изял 198 круши, което е 69,47%

какъв тип графика мога да използвам, за да покажа съотношението Иван:Тодор:неизядени?

# 287
  • Galaxy 13197853088
здравейте,
имам нужда от помощ за една графика.
трябва да покажа процентно съотношение.

имам 285 круши Laughing, които са общият брой или 100%
Иван е изял 25 круши, което е 8,77%
Тодор е изял 198 круши, което е 69,47%

какъв тип графика мога да използвам, за да покажа съотношението Иван:Тодор:неизядени?
http://www.ehow.com/how_4424477_make-pie-graphs-excel.html

# 288
Посмях се с тези круши  Mr. Green Жалко, че горепоказаната таблица за някакви работни часове беше май, не се отваря линка, щеше да ми бъде мисля полезен...

# 289
Благодаря за темата
записвам се да ви следя  bouquet

# 290
Виждам ,че тук разбирате от компютри ,имам въпрос не отнасящ се до ексел.Мога ли микрофон за пеене ,да включа към лаптоп и трябва ли ми някаквя програма за това?Благодаря ви!!!

# 291
най лесно е да си направите таблицата в ексела с крушите и след това по нея сама програмата ще ви даде графика, която можете да променяте както ви харесва, автоматично изчислява процентното съотношение

# 292
  • София
Виждам ,че тук разбирате от компютри ,имам въпрос не отнасящ се до ексел.Мога ли микрофон за пеене ,да включа към лаптоп и трябва ли ми някаквя програма за това?Благодаря ви!!!
Наистина въпросът не е за тази тема.
Лаптопите обикновено имат вграден микрофон, така че предполагам изобщо няма вход за външен микрофон. А и да има, той е за тънък жак, та трябва да си намериш преход, защото микрофоните за пеене са с дебел жак.
Някои системи за домашно кино имат вход за такъв микрофон.
Освен това, ако ще си правите караоке, трябва  и програма за караоке.

# 293
Наистина въпросът не е за тази тема.
Лаптопите обикновено имат вграден микрофон, така че предполагам изобщо няма вход за външен микрофон. А и да има, той е за тънък жак, та трябва да си намериш преход, защото микрофоните за пеене са с дебел жак.
Някои системи за домашно кино имат вход за такъв микрофон.
Освен това, ако ще си правите караоке, трябва  и програма за караоке.

благодаря за отговора!!!
има микрофона тънък жак и не ни е за караоки,ами да се упражнява детето,че пее  Simple Smile

# 294
за лаптопи се продават и специални микрофончета Wink

# 295
ееееееееее, сега и такова ще търся  Laughing

# 296
  • при него
Здравейте, аз си мислех че го разбирам ексела но само за тази вечер научих от вас 3 нови еща.. страхотни сте! Благодаря ви!

# 297
# 298
  • София
Здравейте, аз си мислех че го разбирам ексела но само за тази вечер научих от вас 3 нови еща.. страхотни сте! Благодаря ви!
Excel е едно от нещата, за които, колкото повече научаваш, толкова повече разбираш, че нищо не знаеш  Wink

# 299
Excel е едно от нещата, за които, колкото повече научаваш, толкова повече разбираш, че нищо не знаеш  Wink
newsm10

И в допълнение-Тъкмо научи чове кое къде точно се намира, появява се новата версия, и започваш почти отначало да дириш функциите с ловджийско куче.

Трудно открих темата. Записвам се да чета. 

Последна редакция: пт, 28 яну 2011, 01:07 от VAVA

Общи условия

Активация на акаунт