Да се научим да работим с Excel

• 130 121
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Какво точно  за NPV те интересува?

# 541
Запис само да не ви изтървам

# 542
Запис само да не ви изтървам
И аз така   bouquet

# 543
Та какво за NPV, занимавам се активно... Ако не те помнех по профил преди щях да реша, че някой студент се изтезава с курсовата си работа  Mr. Green

# 544
Здравейте! Май направих нещо на компютъра си! Не можах да намеря друга тема, в която биха могли да ми помогнат и затова пиша тук. За да не спамя повече в темата ще може ли някой който е наясно с нещата да ми пише на лични, за да обсъдим какво съм направила и да разрешим проблема. Предварително ви благодаря.

# 545
Записвам се.
Търся си работа и се надявам скоро да използвам активно Ексел
 Praynig

# 546
Здравейте, моля за помощ. Не знам какво точно и кога се е случило, но сега установих, че колоните в EXCEL на домашния ми компютър не са ABC..., а са номерирани 123..., което пък прави формулите непроследими. Някой има ли идея за какво става дума? Благодаря предварително!

# 547
Здравейте, моля за помощ. Не знам какво точно и кога се е случило, но сега установих, че колоните в EXCEL на домашния ми компютър не са ABC..., а са номерирани 123..., което пък прави формулите непроследими. Някой има ли идея за какво става дума? Благодаря предварително!

С коя версия на Ексела си?
Не помня как беше в старите, но ето какво да направиш за 2007:
- големия цветен бутон горе-ляво
-най-долу Excel options
- Formulas
- Working with formulas
- махаш отметката на първото (R1C1..)

# 548
Благодаря, но версията е по-стара и не знам къде да отида и какво мога да направя. Сега ще се поровя още малко.

# 549
Благодаря, но версията е по-стара и не знам къде да отида и какво мога да направя. Сега ще се поровя още малко.

Търси R1C1 Reference Style в Хелпа

С 2003 ли си?

ето:

In Office 2003, go to Tools -> Options.
Click on the General Tab.

Under the settings, Check or uncheck R1C1 reference style to use it or to change it to A1 reference style.

# 550
 Намерих откъде да го оправя. TOOLS-OPTIONS-GENERAL и там вече намерих това, за което и ти ми каза и съм ти много благодарна, а може да сме от полза и за други.  bouquet

# 551
Здравейте!
Темата ми е страхотно полезна, съветите ви - също.
Един малко "такъв" въпрос... Къде мога практически да упражнявам по- сложните функции на Ексел? Теорията ми е ясна, практиката с лесните примери- също, трябва ми , обаче, опит с по- висш пилотаж... Съвети, предложения приемам всякакви. Благодаря.

# 552
Въпросът ми хич, ама хич не е по темата.......Моля, да ме извините предварително........

Но все пак да попитам........

Евентуално да имате или да ви е попаднала таблица Ексел за Европейското първенство по футбол?

Имах такава за предното първенство и ми бе супер удобна. След всеки вписан резултат - директно си излизаше и класирането по групи и др. подобни екстри.......

Благодаря много!

# 553
Здравейте!
Темата ми е страхотно полезна, съветите ви - също.
Един малко "такъв" въпрос... Къде мога практически да упражнявам по- сложните функции на Ексел? Теорията ми е ясна, практиката с лесните примери- също, трябва ми , обаче, опит с по- висш пилотаж... Съвети, предложения приемам всякакви. Благодаря.
Само с работа става според мен. Поне при мен...
Другият вариант е да се поразровиш за англоезични форуми за ексел ... там като тук си задават въпроси ... но има доста завъртяни ситуации понякога.

# 554
Въпросът ми хич, ама хич не е по темата.......Моля, да ме извините предварително........

Но все пак да попитам........

Евентуално да имате или да ви е попаднала таблица Ексел за Европейското първенство по футбол?

Имах такава за предното първенство и ми бе супер удобна. След всеки вписан резултат - директно си излизаше и класирането по групи и др. подобни екстри.......

Благодаря много!

А ти попита ли Гугъл първо Simple Smile
Можеш също да си редактираш таблицата която имаш от миналата година ...
Редактирам се ... тази от миналото първенство е заключена и не може да се пипа ....  Crossing Arms
Но има една от по-миналото, която може  Peace Ако не я намериш кажи да ви покажа къде е Simple Smile

Ето една задача за развиване на умения Simple Smile

Последна редакция: пн, 28 май 2012, 23:26 от Лазурит

Общи условия

Активация на акаунт