Италия, тема 101: за салдите и ваканционното настроение

• 14 551
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
  • в едно миланско село
излязла е патката, ама се обадила на баЩа си, на мен за к'во, да не съм 4аст от семейството?  Rolling Eyes
4 4аса, за да напиШе 3 страни4ки за как и се е променил живота в 3_те години на скуола медиа  ooooh!
сега Ще отида до къЩи да я разпитам, Щот по телефона ми се тросна, 4е била там с другите е не можела да говори  Shocked #Crazy

леле как ги мразех тия теми, ауу ужас горките деца   ooooh!

е, тя мрази и темите, и зада4ите  Mr. Green

# 121
момичета, договор за наем в   България трябва ли да бъде подписан пред нотариус?

не мисля, ама за бг не съм сигурна в ниЩо Simple Smile

защо? тука нотариус при договори за наем не е ли задължителен?

# 122
момичета, договор за наем в   България трябва ли да бъде подписан пред нотариус?

не мисля, ама за бг не съм сигурна в ниЩо Simple Smile

защо? тука нотариус при договори за наем не е ли задължителен?

ne

# 123
излязла е патката, ама се обадила на баЩа си, на мен за к'во, да не съм 4аст от семейството?  Rolling Eyes
4 4аса, за да напиШе 3 страни4ки за как и се е променил живота в 3_те години на скуола медиа  ooooh!
сега Ще отида до къЩи да я разпитам, Щот по телефона ми се тросна, 4е била там с другите е не можела да говори  Shocked #Crazy

леле как ги мразех тия теми, ауу ужас горките деца   ooooh!

е, тя мрази и темите, и зада4ите  Mr. Green

да ама е хубавица, става за велина (или за хЮман резорсес  Twisted Evil ако хи4 не и се у4и)

# 124
  • в едно миланско село

да ама е хубавица, става за велина (или за хЮман резорсес  Twisted Evil ако хи4 не и се у4и)

да и направя един бук и да го пусна на Феде, викаШ  Mr. Green

# 125
  • Italia, Palermo
Здравейте!
Как са мамите на изпитваните дЯца? бре, Феям пише, че и се тросват, ана мен моето двегодишно пате вече мис е тръшка и крещи в магазина, не смея да мисля кава ще я аптя като стане на възрастта на вашите щерки.
Аз пък реших да карам курс шьофьорски в Бг това лято, нали ще имам помощ от майка и два месеца и нещо ще сме там. Не ми се смейте, чер на стари години се залавям, ама и тук в това Палермо е хаос, почти като трафика в Техеран, за който се пуснаха в Ю тъба филмчета наскоро. След онова спокойствие и ред в БАрселона и на мъжо му е малко терсене' в тая улична лудница тук.
Ааа за Феям и който е намислил да ходи там, един съвет, изключая дните, в които се пътува ( то пак зависи кога се пристига и кога се лети обратно де, да се обикаля и тях дни), 3-4 за бродене из Барса са достатъчни, ние шестия и седмия ден се мотахме, е не казвам, че сме скучали, то е бездънна манна тоя град на красоти, но е излишен разход по-голям престой от 3-4 дни.
Момичета в началото на пресечка на централната пласа Каталуня има Хепи грил, нашенското кръчме, с нашенски мутрички.
Я зърнете това, че е верижчица от кръчмета на нашенци, двете до хотелЯ, в който се подвизавахме.
http://www.happy.es/

# 126
  • в едно миланско село
Здравейте!
Как са мамите на изпитваните дЯца? бре, Феям пише, че и се тросват, ана мен моето двегодишно пате вече мис е тръшка и крещи в магазина, не смея да мисля кава ще я аптя като стане на възрастта на вашите щерки.
Аз пък реших да карам курс шьофьорски в Бг това лято, нали ще имам помощ от майка и два месеца и нещо ще сме там. Не ми се смейте, чер на стари години се залавям, ама и тук в това Палермо е хаос, почти като трафика в Техеран, за който се пуснаха в Ю тъба филмчета наскоро. След онова спокойствие и ред в БАрселона и на мъжо му е малко терсене' в тая улична лудница тук.
Ааа за Феям и който е намислил да ходи там, един съвет, изключая дните, в които се пътува ( то пак зависи кога се пристига и кога се лети обратно де, да се обикаля и тях дни), 3-4 за бродене из Барса са достатъчни, ние шестия и седмия ден се мотахме, е не казвам, че сме скучали, то е бездънна манна тоя град на красоти, но е излишен разход по-голям престой от 3-4 дни.
Момичета в началото на пресечка на централната пласа Каталуня има Хепи грил, нашенското кръчме, с нашенски мутрички.
Я зърнете това, че е верижчица от кръчмета на нашенци, двете до хотелЯ, в който се подвизавахме.
http://www.happy.es/

мерси, пове4е от 3 дни не мисля да стоя (дълъг уикенд), така като гледам лоу кост полетите са рано сутрин и късно ве4ер, та деня ми се струва съвсем оползотворен  Rolling Eyes
само 4е от в4ера ми се върти вместо Барцелона до Лондон да отида, хем салди Ще хвана  newsm78
ама да видим какви Ще ги свърШи на изпитите и тогава.

# 127

мерси, пове4е от 3 дни не мисля да стоя (дълъг уикенд), така като гледам лоу кост полетите са рано сутрин и късно ве4ер, та деня ми се струва съвсем оползотворен  Rolling Eyes
само 4е от в4ера ми се върти вместо Барцелона до Лондон да отида, хем салди Ще хвана  newsm78
ама да видим какви Ще ги свърШи на изпитите и тогава.

а паунда оЩе ли е слаб? по едно време се беШе по4ти изравнил с еврото

# 128
Джоя, ами как без нотариус?! Аз нищо не разбирам де, не споря.
Казусът е, че жена, която няма право да се разпорежда с имот е подписала договор за наем и е взела 1000 еуро предплата за 3 месеца (апартамент в  СФ). Аз не мога да го повярвам това, каква сила има договор, който не е изповядан пред нотариус. Тя дори не е собственик.  Тука даваме  под наем ( но не апартамент, затова питам) и  винаги на нотариус се ходи, иначе как сте сигурни кой кой е в една сделка, много по-чисто ми се струва.
Там сега ми обясняват, че било рисковано да се показват нотариални актове на имоти и че си правели така договорите.. едно към гьоторе..

# 129
10,добре е да мине през нотариуса договора за наем, за да не остане хвърчащ лист.
Фе, и моята дъщеря има изпити, ма не е малка и не се бъркам и ако благоволи се обажда, да не гадая докрая на деня как са минали. Понякога ме огрява да разбера какво е положението.  Shocked
  Днес попаднах на оферта на ферменти латичи LC1, май така се казва, не съм сигурна. Купих 2 конф. Зачетох се и освен, че било с полезни бактерии, предпазвало и имунната система. Дъра, дъра, добре, но служат ли за нещо реално, ако има полза да взема още 2 опаковки. Май Макодирокова беше писала.  newsm78
Джоя, на тая тесногръда овца като е бременна не или става лошо? Twisted Evil В тия жеги, колкото и на велика да се прави, все ще и трепне отвътре за бъдещето и дете.  Twisted Evil

# 130
  • Italia, Palermo
Ааа, феям, наистина, то доакто паундът е почти акто еврото, гледахме тия дни из Барселона, 1,40 някъде за паунд, и ние мислим да разменим по едно гости с приятели от Лондон, да видим, дано се задържи така до догодина хихи, имаш право, аппрофиттирай с Лондра

# 131
Джоя, на тая тесногръда овца като е бременна не или става лошо? Twisted Evil В тия жеги, колкото и на велика да се прави, все ще и трепне отвътре за бъдещето и дете.  Twisted Evil

де да знам, за сега го нари4а плод.... между другото май мъжа Ще взима май4инство, пардон баШинство   Laughing

# 132
Няма угодия значи. Но едва ли е без слабо място.  Twisted Evil

# 133
  • в едно миланско село
10,добре е да мине през нотариуса договора за наем, за да не остане хвърчащ лист.
Фе, и моята дъщеря има изпити, ма не е малка и не се бъркам и ако благоволи се обажда, да не гадая докрая на деня как са минали. Понякога ме огрява да разбера какво е положението.  Shocked
  Днес попаднах на оферта на ферменти латичи LC1, май така се казва, не съм сигурна. Купих 2 конф. Зачетох се и освен, че било с полезни бактерии, предпазвало и имунната система. Дъра, дъра, добре, но служат ли за нещо реално, ако има полза да взема още 2 опаковки. Май Макодирокова беше писала.  newsm78

зна4и да ти кажа, ако беШе подготвена, и аз ЩЯх да я оставя да се оправя и то4ка. но понеже тази година доверието ми бе абсолЮтно неоправдано, сега съм леко на тръни  Confused

ЛС1 пия и аз, никакви съЩествени ефекти не забелязвам, пия го заЩото ми харесва (за съжаление единственото с алое вътре е на Нестле, та бойкотажът ми се наруШи  Confused)

gioia, не знам дали ти се слу4ва да 4етеШ в сайта на зингарате, ама ако видиШ народа какво и на какви цени е купувал със зимните намаления, съвсем да ти се приходи до Лондон. паунда оЩе е нисък  Laughing

# 134
Феиам да не би лепата ти девои4ица да е на 15 години?? Лелееее успех  Peace и Двоен пожелавам на нея  Peace Peace

Джоике що не ги пуснеш по нанадолнището и двете??? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт