Италия, тема 101: за салдите и ваканционното настроение

• 14 495
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
  • в едно миланско село
аз днес съм по_нервна отколкото бих била на първа лЮбовна среЩа (кой ти помни за к'во става дума  Mr. Green)
голямата е на първия изпит на терца медиа, седя тука и се моля поне за 2 4аса да и дойде музата  ooooh!

лелее стискаме палци, пий едно малко да се поотпуснеШ  Twisted Evil

10.30 и за бира е рано  Rolling Eyes Laughing
въпреки, 4е предполагам, 4е е свърШила ве4е, тя пове4е от половин 4ас и страница и половина не може да пиШе  Confused
ама и забраних да излиза преди 11.00  Mr. Green

# 106
Добро петъ4но утро  Grinning

Уж по4нахме да пиШем за леки и неангажираЩи теми както поиска мнозинството пък вси4ки се изпокриха.Що така? newsm78

а молим, аз поисках неЩо свежо вместо колко е лоШ берлуска,  ама вие си пиШете за каквото си искате

днес съм в цветовете на войната, принципно съм много благ 4овек, ама хвърлят ли ти ръкавицата   341uu   Twisted Evil

Що бе,кво е станало,кой те ядоса.Раздуй тук,хем клЮката да върви хем да ти олекне. Flutter

една дрисла, която е хем тъпа, хем грозна, но се има за много неЩо (викат и  мис албания), за съжаление подкрепена от Шефката на персонала, която е тук от година и неЩо и досега само психопати е назна4ила (в това 4исло и мис албания), която на вси4кото отгоре е бременна (Шефката на персонала) та яко и са се разхлопали дъските: хубавото е 4е цялата фирма е среЩу тях а и мойто Шеф е най_големото Шеф, та Ще трябва да внимава в картинката, абе каквото сабя покаже .... Twisted Evil

# 107
  • Italia
феиамска,казвай само кога можем да отпускаме палците и да вадим халбите  Wink Hug

джоя,не си го слагай на сърце.пускай ги да пасат и двете.така или ина4е Щом е и бременна тая от 4овеШките ресурси скоро Ще за4езне и поне за известно време няма да може да прави пове4е данни. Twisted Evil

# 108
  • в едно миланско село
феиамска,казвай само кога можем да отпускаме палците и да вадим халбите  Wink Hug

джоя,не си го слагай на сърце.пускай ги да пасат и двете.така или ина4е Щом е и бременна тая от 4овеШките ресурси скоро Ще за4езне и поне за известно време няма да може да прави пове4е данни. Twisted Evil

абе де да знам, у4удвам се 4е оЩе не се е обадила  newsm78
абсолЮтно невъзможно е да пиШе толкова време  Thinking
халбите другата седмица, за добро или лоШо, все Ше се пие  Mr. Green

gioia, не разбрах какво то4но е станало, амо Щом има замесени куп жени, мелето е сигурно  Twisted Evil

# 109

едва в трети месец е  Tired  от скоро си все изпита за коу4 и ве4е просто е ненадмината във всяко отноШение.....  ooooh!  
между другото днес се подмазват подозрително   smile3516

# 110

gioia, не разбрах какво то4но е станало, амо Щом има замесени куп жени, мелето е сигурно  Twisted Evil

вярно е Ще знаеШ
аз работя предимно с мъже, тази е единствената диридженте жена, кариеристка и опортунистка от всякъде, е такова 4удо е просто  Crazy    да спомена ли само и 4е е расистка (не към мен) и ходи на море в кан, заЩото 100 евро за 4адър "отсява" хората и има само белла дженте... абе Ше видим после след някоя безсънна ноЩ как Ще и се сма4ка фасона

# 111
Тук сме Дирок, все наблизо. Хайде  кога ще наминеш за едно кафе/бира по съседски  Wink

# 112
  • Italia
Тук сме Дирок, все наблизо. Хайде  кога ще наминеш за едно кафе/бира по съседски  Wink

Ще взема сериозно под внимание офертата и Ще ти направя контроопропоста . Wink Peace
Кога Ще си ходите към БГ?

# 113
  • в едно миланско село
излязла е патката, ама се обадила на баЩа си, на мен за к'во, да не съм 4аст от семейството?  Rolling Eyes
4 4аса, за да напиШе 3 страни4ки за как и се е променил живота в 3_те години на скуола медиа  ooooh!
сега Ще отида до къЩи да я разпитам, Щот по телефона ми се тросна, 4е била там с другите е не можела да говори  Shocked #Crazy

# 114
  • Italia
излязла е патката, ама се обадила на баЩа си, на мен за к'во, да не съм 4аст от семейството?  Rolling Eyes
4 4аса, за да напиШе 3 страни4ки за как и се е променил живота в 3_те години на скуола медиа  ooooh!
сега Ще отида до къЩи да я разпитам, Щот по телефона ми се тросна, 4е била там с другите е не можела да говори  Shocked #Crazy

не се нерви излиШно,няма файда. а резултатите кога излизат ?

# 115
Ще взема сериозно под внимание офертата и Ще ти направя контроопропоста . Wink Peace
Кога Ще си ходите към БГ?

Писах ти на лични  Simple Smile

# 116
леле, наложи ми се да излезна
навън са поне 50 градуса  sweating   Wink

# 117

леле как ги мразех тия теми, ауу ужас горките деца   ooooh!

# 118
момичета, договор за наем в   България трябва ли да бъде подписан пред нотариус?

# 119
момичета, договор за наем в   България трябва ли да бъде подписан пред нотариус?

не мисля, ама за бг не съм сигурна в ниЩо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт