Италия, тема 101: за салдите и ваканционното настроение

• 14 492
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
  • Italia
О, да. Кашкай ще е, беличък, всичко е решено, само чакаме да изтъркаме малко цифрички от грата е винчи  Laughing
Това Волво сигурно започва от 50К начална цифра, а?
Ма за какво ти е толкова голяма кола в големия град?
Аз си мечтая за едно 500 или СМАРТ, един ден да смени Пандето.

А неее,по4ва от скромните 30 хилки. Wink И не е толкова голямо колкото ХС 70 (която не е СУВ а само 4х4 комби )и ХС 90. Rolling Eyes
Аз в момента нали съм с малка кола заради градските условия и си я оби4ам много Heart Eyes,но на моменти ми се иска да карам неЩо голямо и конфортно. Blush

Лейди,аз съм от фен клуб на Поло. Peace

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 19:19 от mcdirock

# 91
Аз пък черна Алфа, малко остана. Mr. Green Grinning

# 92
  • Italia
Аз пък черна Алфа, малко остана. Mr. Green Grinning

Като каза Алфа,Мито_то е много симпати4но. Blush

# 93
Привет дами   bouquet

# 94
  • Italia

Съседке,къде се загуби. Simple Smile Къде си в момента ? Party

# 95
И на мен ми се ще някое  колище ауди А6 примерно ..... бяло...  Sunglasses  Laughing
Алфата мито наистина е много симпатична, моя колежка притежава такава червенка, много сладка  и удобна Simple Smile

Аз сега ще чакам отзиви за новото поло и като нищо мога да се изкуша и да си го грабна  Laughing

# 96
  • Italia
И на мен ми се ще някое  колище ауди А6 примерно ..... бяло...  Sunglasses  Laughing
Алфата мито наистина е много симпатична, моя колежка притежава такава червенка, много сладка  и удобна Simple Smile

Аз сега ще чакам отзиви за новото поло и като нищо мога да се изкуша и да си го грабна  Laughing

На мен определено новия Голф не ми харесва.Предпо4итам стария. СъЩото бих казала и за Волво ХС70.  Laughing

# 97
  • някъде
 Simple Smile

# 98
  • Italia
Добро петъ4но утро  Grinning

Уж по4нахме да пиШем за леки и неангажираЩи теми както поиска мнозинството пък вси4ки се изпокриха.Що така? newsm78

# 99
  • в едно миланско село

Уж по4нахме да пиШем за леки и неангажираЩи теми както поиска мнозинството пък вси4ки се изпокриха.Що така? newsm78

ми нали знаеШ, всеки пиШе за каквото му е интересно  Laughing
аз за коли нямам какво да кажа, за мен единствените условия са да има 4 (или по ит., 5) врати и еър кондиШън, останалото ми е безразли4но  Rolling Eyes
само смарт не бих карала, ако Ще да ми я подарят (да ме извинява ЛЕни, ама ми убива всякаква естетика тази кола  Rolling Eyes)

# 100

а молим, аз поисках неЩо свежо вместо колко е лоШ берлуска,  ама вие си пиШете за каквото си искате

днес съм в цветовете на войната, принципно съм много благ 4овек, ама хвърлят ли ти ръкавицата   341uu   Twisted Evil

# 101
  • Italia

а молим, аз поисках неЩо свежо вместо колко е лоШ берлуска,  ама вие си пиШете за каквото си искате

днес съм в цветовете на войната, принципно съм много благ 4овек, ама хвърлят ли ти ръкавицата   341uu   Twisted Evil

Що бе,кво е станало,кой те ядоса.Раздуй тук,хем клЮката да върви хем да ти олекне. Flutter

# 102
  • в едно миланско село
аз днес съм по_нервна отколкото бих била на първа лЮбовна среЩа (кой ти помни за к'во става дума  Mr. Green)
голямата е на първия изпит на терца медиа, седя тука и се моля поне за 2 4аса да и дойде музата  ooooh!

# 103
  • Italia
ми давай да стиснем палци тогава дружно,може пък да има файда за детето  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 104
аз днес съм по_нервна отколкото бих била на първа лЮбовна среЩа (кой ти помни за к'во става дума  Mr. Green)
голямата е на първия изпит на терца медиа, седя тука и се моля поне за 2 4аса да и дойде музата  ooooh!

лелее стискаме палци, пий едно малко да се поотпуснеШ  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт