Италия, тема 101: за салдите и ваканционното настроение

• 14 454
  • 307
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм изгаряла с 2 анулации то4но така.Плаща се неустоика 80 еуро  ако искаш да променяш дата.А единия билет например  го бях взела за 9.90 еуро.Е изгоря .

Обади се на БГ офиса.

# 76
милена, аз не видях за вау4ери неЩо да пиШе
удържат ти пенали и толкова  newsm78

# 77
  • Italia

Вау4ерите ги предложих аз,за да си спася поне 4аст от парите,понеже тези патки от кол центъра ми казаха,4е римборсо не мога да искам. ooooh!

# 78

Вау4ерите ги предложих аз,за да си спася поне 4аст от парите,понеже тези патки от кол центъра ми казаха,4е римборсо не мога да искам. ooooh!

на самия билет пиШе ли ти какви са ти тарифарните условия?
обикновено при много ниски тарифи ниЩо не се връЩа
това което плаЩаШ се дели на билет и такси и много 4есто при лоу коста билета може да ти е 2 цента а таксите 100 евро, примерно ....

# 79
  • Italia
Не бяха от тези по два цента . Не съм 4ела целия билет,заЩото е 8 страници,но Ще погледна. Ако не ме лъже паметта билетите бяха някъде към 60 евро на 4овек без таксите.Ние сме 3.
Както и да е.... Tired

# 80
Не бяха от тези по два цента . Не съм 4ела целия билет,заЩото е 8 страници,но Ще погледна. Ако не ме лъже паметта билетите бяха някъде към 60 евро на 4овек без таксите.Ние сме 3.
Както и да е.... Tired

6.5.1 Potrete annullare la Vostra prenotazione fino a quattordici (14) giorni prima dell'orario di partenza previsto per il volo. Avrete diritto a un rimborso della Tariffa Totale, da cui verranno detratti i Costi di annullamento. Se cancellerete la vostra prenotazione entro quattordici (14) giorni dalla data prevista per la partenza, vi sarà rimborsato l’importo della Tariffa Totale, al netto delle spese per altri servizi e della tassa di protezione del biglietto.

зна4и виж на билета къде пиШе тарифа тотале
търсиШ им в тарифарните условия кости ди аллунаменто и го вадиШ
вадиШ спезе пер алтри сервици и тасса протеционе билиетто ако ги откриеШ някъде по билета и ако остане неЩо Ще ти го върнат..... ама да не се наложи ти да даваШ Simple Smile

# 81
  • Italia
Както и да е.... Tired

6.5.1 Potrete annullare la Vostra prenotazione fino a quattordici (14) giorni prima dell'orario di partenza previsto per il volo. Avrete diritto a un rimborso della Tariffa Totale, da cui verranno detratti i Costi di annullamento. Se cancellerete la vostra prenotazione entro quattordici (14) giorni dalla data prevista per la partenza, vi sarà rimborsato l’importo della Tariffa Totale, al netto delle spese per altri servizi e della tassa di protezione del biglietto.

зна4и виж на билета къде пиШе тарифа тотале
търсиШ им в тарифарните условия кости ди аллунаменто и го вадиШ
вадиШ спезе пер алтри сервици и тасса протеционе билиетто ако ги откриеШ някъде по билета и ако остане неЩо Ще ти го върнат..... ама да не се наложи ти да даваШ Simple Smile

Да,този абзац и аз го бях постнала на предната страница и на тази база поисках каквото поисках. В самия билет няма нито кости ди аннуламенто нито спесе пер алтри сервици. Има само спеса ди пренотационе,която е такста дето ти удържат за плаЩане с кредитна карта.
Добре,4е гледах сайта та видях,4е са намалили килограмите на багажа за 4екирани от 20 на 15 и пиШе,4е Щели да будат по риджиди по отноШение на ръ4ния багаж. Rolling Eyes

# 82
уф много ми е трудно без да имам пред себе си билета, но по някакъв на4ин трябва да разбереШ условията на тарифата, която са ти дали
много от тарифите не предвиждат никакво римборсо, като гледам и ваШата е доста ниска, та много вероятно да е от тези...
виж какво пиШе тук:
http://www.viaggiare.it/it/voli-low-cost/offerte-voli/wizzair.html

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 16:40 от gioia.

# 83
Ами чудесно сега остава да се тътря до Милано, за да пътувам с Уизз и накрая да стане някоя мизерия.

ами аз на твое място бих летяла от болоня
вие си преценявате, де

# 84
  • Italia
Ама Уиц не летят от Болоня до София. Rolling Eyes

# 85
Ама Уиц не летят от Болоня до София. Rolling Eyes
не е единствената компания все пак Simple Smile

# 86

хех, да. ами ще пробваме с уиз, така или иначе са купени билетите и има горе долу удобни връзки, да видим. обикновено летя с редовна линия от болоня, от тук няма лоу кост за софия.

Дирокова, четох днес във вестник, че Dacia правят нов сув - тотал цена с нормални екоинчентиви  ще струва 5 хиляди евро. В Ломбардия се очакват някакви супер екоинчентиви и цената ще е 2 850, колкото цената на моторино  Crazy
http://www.dacia.it/gamma-dacia/sandero/introduzione/index.jsp
Dacia са собственост на Renault, така че колицата сигурно не е съвсем зле.

# 87
  • Italia
Ленке,аз по отноШение на колите съм дзвер и имам доста високи изисквания. Rolling Eyes Не съм фен на разни нови марки или марки,"собственост на...". Аз продължавам да скандирам КАШ_КАЙ заЩото за мен това е най_добрият рапорт куалита преццо. Peace Ина4е мен ако ме питаШ съм метнала око на ето този СУВ ама Ще трябва да из4акам пе4албата от СуперЕналотто и тогава  Twisted Evil

# 88
Аз пък точа зъбки за новото поло  ...  Mr. Green  Laughing

# 89
О, да. Кашкай ще е, беличък, всичко е решено, само чакаме да изтъркаме малко цифрички от грата е винчи  Laughing
Това Волво сигурно започва от 50К начална цифра, а?
Ма за какво ти е толкова голяма кола в големия град?
Аз си мечтая за едно 500 или СМАРТ, един ден да смени Пандето.

Общи условия

Активация на акаунт