Италия, тема 101: за салдите и ваканционното настроение

• 14 459
  • 307
  •   1
Отговори
# 60
 EmbarassedЗдравейте момичета,мн.ме е срам ,но незнам какво да направя...обръщам се към вас,щото според мен най-бърз отговор ,ще ми го дадете вие baby_neutral Embarassed
Значи,какво натисках вчера по компа ,незнам:roll:, но ми се появиха 2 ленти на инстументите,една в/у друга и мн.ми пречат така. Пробвах мн.скромни възможности да ги сваля на 1,ама не успях.Казвайте какво да щракам????.... baby_neutral Rolling Eyes newsm78  bouquet

# 61
Ми като гледам и при мен така е тръгнало ама моите са 160 та малко много ме е яд. #Cussing out Ще пробвам оЩе малко да се разправям ама ако видя,4е ме правят на луда Ще ги отсвиря. #2gunfire Невероятно нелЮбезни моми4ета от кол сентъра,просто нямам думи. ooooh!

познавам човек, на когото му върнаха парите  Wink

# 62
  • Italia
Ми като гледам и при мен така е тръгнало ама моите са 160 та малко много ме е яд. #Cussing out Ще пробвам оЩе малко да се разправям ама ако видя,4е ме правят на луда Ще ги отсвиря. #2gunfire Невероятно нелЮбезни моми4ета от кол сентъра,просто нямам думи. ooooh!

познавам човек, на когото му върнаха парите  Wink

Би ли споделила подробности  Rolling Eyes
Аз Ще съм доволна и на вау4ери на стойността на билетите дори,само и само да не изгорят. Confused

ФФР,неЩо не успях да разбера какво си направила newsm78

# 63
Ми мисля, че ги съди, защото и парите бяха повече и накрая ги върнаха. Обаче бяха големи разправии, не се дават лесно онези.

# 64
  • Italia
Ми мисля, че ги съди, защото и парите бяха повече и накрая ги върнаха. Обаче бяха големи разправии, не се дават лесно онези.

Ъъъъъ,,определено не е за мен. Crazy Пък и моята суми4ка някакси се прежалва. Embarassed

# 65
Някой беШе писал за кофти еспериенца с Уиц Еър.Ха да видим дали и аз Ще се присъединя към отбора. Twisted Evil
Поисках им не римборсо а забележете,вау4ери за полети,които няма да можем да използваме. От кол центъра по4ти лаейки ми заявиха,4е не можело. ooooh! Казаха ми да драсна мейл на къстъмър сервиса. Писах и 4акам да видя какво Ще стане. Crossing Arms Интересното е,4е в сайта им пиШе ето това

6.5. ANNULLAMENTO DELLA PRENOTAZIONE DA PARTE DEL PASSEGGERO
Decreto 22.§ (3), 25.§ e 26.§:
6.5.1 Potrete annullare la Vostra prenotazione fino a quattordici (14) giorni prima dell'orario di partenza previsto per il volo. Avrete diritto a un rimborso della Tariffa Totale, da cui verranno detratti i Costi di annullamento. Se cancellerete la vostra prenotazione entro quattordici (14) giorni dalla data prevista per la partenza, vi sarà rimborsato l’importo della Tariffa Totale, al netto delle spese per altri servizi e della tassa di protezione del biglietto.

Някой да има подобно преживяване с Щастлив край ? В най-лоШия слу4ай Ще ми изгорят към 160 еври  Tired

Аз.Нали миналата година август трябваше да идва сестра ми с децата,но малкото падна и последва моза4на операция.
Е написах писмо ,ако искаш ще ти дам името на господина.И ми върнаха до стотинка парите.Изпратих им само епиктизата 4е детето е в Пирогов.Много любезен беше шефа .Факти4ески връщат пари само ако си в болница или болен и искат докумен. Peace

Опс забравих,или ти отварят сметка на тази стоиност и можеш да я ползваш в рамките на една година.

# 66
Някой беШе писал за кофти еспериенца с Уиц Еър.
И аз писах, и аз. На майка ми направиха страшна мизерия. Close Ама страшна!
А моята лична случка беше с лудата, която ми издърпа детето, и после ни пазиха не от персонала, а познатите ми, които се оказаха там по абс. случайност. Crossing Arms
Аз с тях приключих окончателно.

Милкс, бенторната Simple Smile Радвам се да прочета, че меденият месец е минал добре. Барселона и на мен ми в топ 3 на мечтаните дестинации.

Dèsi, как върви сесията? Simple Smile

# 67
Ами чудесно сега остава да се тътря до Милано, за да пътувам с Уизз и накрая да стане някоя мизерия.

# 68
 Мк.Дирок  , тази лента където е старта ,т.н. barra degli strumenti- преди беше 1,сега са 2 една над друга. Аз нямам толкова много икони по тази лента и една ми е достатъчна.

# 69
FFR, aз разбрах и мисля, че мога да ти помогна, ама май ще се наложи малко да си "початим"...
Но щом е долната лента, където е и менюто СТАРТ, това е barra delle applicazioni. Вarra degli strumenti (или Toolbar) е в горната част на браузъра. Но ние говорим за долната лента, нали?
Сложи курсора на мишката върху долната лента и кликни с десен бутон на мишката. Виж дали имаш отметка пред "Blocca la barra delle applicazioni". Ако има отметка, кликни, за да се махне.
След като махнеш отметката, сложи с курсора на мишката някъде върху горния ръб на лентата. Курсора от бяла стрелка ще се превърне в двойна черна стрелка (горе-долу). Натисни с ляв бутон и мести надолу, докато лентата се свие.
Пробвай и ми пиши какво става.

# 70
Ами как... върви някак си. Вече минаха няколко по-малки изпита, сега ме очакват няколко доста големи, за които не знам как ще се справя, защото не ми остава време да уча... не мога да се съсредоточа, мислите ми са съвсем другаде. На всичкото отгоре имам някакви бактерии, пак ще трябва да пия антибиотици. В дупка съм.  Sad

# 71
Шуре,точно тази лента е -на апликационите.Тоя номер и аз го пробвах,ама не става-пак остават2 #Cussing out :Даже един път направо ги закопах и двете #Crazy

Влизах в пропретария на тая лента,ама и там няма колко ленти искаш #Crazy

Я, така и така съм се разприказвала за компютрите,кажете каква защита използвате,щото ми писна  Mr. Green Сега си сложих Нортон360/след поредния вирус/,ама съм на безплатния 1 месечен период.После ми искат 89евро. newsm78 newsm78 Да ги давам ли? newsm78

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 22:47 от ffr

# 72
Хм, при мен, когато лентата е разблокирана (да няма отметка пред Blocca la barra delle applicazioni), мога да я разширявам, свивам, местя... Пробвай чрез "влачене" да преместиш лентата вертикално вдясно и после пак да я върнеш на мястото й. Може пък да се намести. Crazy
Това, което се опитваме да направим, го няма в Proprietà. Става само с наместване и разтягане с мишката.

# 73
Споко Лени, ние имаме над 10 полета с Уиз еър, майка ми оЩе толкова, 2 години ве4е, да 4укна на дърво, вси4ко по ноти. Издънки стават при вси4ки...принципно майеър не връЩаха пари си спомням, можеШ да доплатиШ някаква сума и ти сменят датата на билета.
 Peace

# 74
  • Italia
Споко Лени, ние имаме над 10 полета с Уиз еър, майка ми оЩе толкова, 2 години ве4е, да 4укна на дърво, вси4ко по ноти. Издънки стават при вси4ки...принципно майеър не връЩаха пари си спомням, можеШ да доплатиШ някаква сума и ти сменят датата на билета.
 Peace
И аз досега не съм имала издънки с Уиц,заЩото не ми се беШе налагало да променям/отменям ниЩо. Не съм искала римборсо.Отна4ало тръгнах с благородното намерение само да сменя дати,доплаЩайки си.Да,оба4е се оказа според думите на "лЮбезното" девой4е унгарско от кол сентъра,4е да сменя датата,плаЩайки си затова ми излиза то4но толкова,колкото да си купя нови билети понеже искат 80 евро на калпак,сире4 в моя слу4ай 240 евро обЩо за мен и децата. #Crazy Тогава казах,ОК,анулирайте ми резервацията и му дайте стойността на билетите във вау4ер,които да мога да ползвам примерно до края на година ( с Май Еър имах такъв слу4ай ) . Да,ама ,не. В4ера писах на къстъмър сервиса им както ме посъветва "лЮбезното" девой4е,обяснявайки,4е по мотиви фамилияри няма да мога да пътувам а те ми отговориха да съм про4етяла секцията ФАКс на сайта им или да съм се свържела с кол сентъра за пове4е инфо,демек пратиха ме за зелен хайвер. ooooh! Пак им писах и сега 4акам да видя какво Ще стане. ooooh! Crossing Arms
Джуфке,при мен не се касае за болни хора,4ук 4ук,така,4е няма как да им занеса 4ертификато медико. И все пак в сайта пиШе,4е може да се анулира и канселира резервация до 14 дни преди полета ( постнах го по горе ) #2gunfire

Лени,споко,бе.Летят си хората нормално.Стига да не ти се налагат модифики по резервацията си бетон. Peace Ти кога викаШ ,4е идваШ към Милано? Wink

Общи условия

Активация на акаунт