Моля Ви, дайте ми съвет

• 8 532
  • 135
  •   1
Отговори
# 90
Саня91, приятели се намират цял живот. Ти си на 18г, не на 108, какво е това мислене на стара баба не разбирам?
Не разбирам и какво си се хванала за този човек, като удавник за сламка.....да, хубаво е да живееш в голяма къща, да носиш скъпи дрешки, да те разхождат с хубава кола....но това не е всичко.
Твоите връстници на тези години сменят гаджета всеки ден, забавляват се, правят щуротии, ходят по дискотеки и т.н.
Ти какво правиш? Стоиш в къщи и чакаш принца да се прибере?
Хайде стига....
или си опичай акъла и прочети ама много внимателно какво ти се пише тук и постъпи както трябва. Или спри да мрънкаш "ама не знам", "ама не мога", "ама приятелите", "ама не знам какво си". Че ти сега приятели имаш ли? Нямаш....тогава какво искаш и се чудиш точно за приятелите?

# 91
Днес бях обула едни къси панталонки на закуска. Аз няма да излизам целия ден, най-много да ме види жената, която чисти в дома, но той се изнерви. Не ми каза нищо(може би защото бяхме с родителите му или заради разговора ни вчера), но го усетих в погледа му. И още преди да беше излязъл се преоблякох.

Не той - ти сама се дресираш! Лято е за Бога! И не ти е казал нищо. А на плаж как ходиш?
Разбира се, че ще се справиш, бавно , полека, разумно и без да се вкарваш във филми.
Всички "силни" жени тук са станали такива именно ОТ и СЛЕД проблеми. А и не вземай всички съвети присърце, особено радикалните - едно е да кажеш, друго - да направиш.

А това за сменянето на гаджета - звучи интересно, но всъщност ... човек не сменя някого току-така, ако е доволен от него. Всяка смяна е разочарование - аз не бих завиждала.

# 92
Не си представям аз да стоя в къщи цял ден, в този прекрасен юнски ден. Ти си във Варна-един страхотен град. На 18 си. Боже! ooooh!
Не сме ние силни и смели-просто по - опитни, повече неща сме видяли. Съвети лесно се раздават-трудно се изпълняват. Отстрани винаги е лесно. Чети ни и избирай онова,което ще ти свърши работа.
Бъди търпелива - това,че той те изслушва и разговаряте, за мен също означава,че има надежда. Може лека-полека, виждайки ,че си неудовлетворена да омекне и да се променят нещата.
За ученето ти не знам. Представям си,че след години той също ще се отегчи. Ще има други на 18 години-той ще започне да кривва. Ще го чакаш вечери,нощи. Ще гледаш деца. Тогава няма да имаш избора да бягам ли и да кандидатствам. Според мен рано или късно ще съжалиш ,че не си опитала-поне по отношение на образованието ти.
С вемето ти ще ставаш все по-зависима от него. Все по -зомбирана ако щеш. Раздялата ще ти е все по-трудна. дойде ли дете-почти невъзможна. Тогава пък няма да можеш да свикнеш с мисълта,че ще живееш с детето ти някъде с ограничени средства и ще се чувстваш виновна,че тръгвайки си с него си го лишила от много неща. Всички тези неща сега са ти химерни,ясно ми е,че не си ги представяш,но ги имай в предвид,защото горе-долу така ще се развият нещата.

# 93

А това за сменянето на гаджета - звучи интересно, но всъщност ... човек не сменя някого току-така, ако е доволен от него. Всяка смяна е разочарование - аз не бих завиждала.
[/quote]
Подкрепям изцяло! Peace

# 94
Не става въпрос дали смяната на гаджета е за завиждане, или не.
Но и не мога да се съглася, че на 16г човек трябва да се наема със сериозна връзка, да живее при гаджето си и т.н.
Точно това му е хубавото на младостта, опитите, пробите, грешките.
Как ще се научи това момиче кое е добро за него и кое не, като няма избор?

Вие от 16г с едно гадже ли сте били, живяли ли сте при него в дома му?

# 95
  • out of space

Вие от 16г с едно гадже ли сте били, живяли ли сте при него в дома му?

Не, това е нормално само за сестрите ромки  Whistling

# 96
Момичета, днес отидох до Медицинския Университет. Исках да проверя дали няма нова информация за кандидат-студентската кампания. След това се разходих до офиса на човека с когото съм. Явно не ме очакваше и се изненада. Обядвахме и му разказах за Университета. Този път сякаш не реагира остро и всичко беше наред до момента, в който каза че трябва да се прибера с шофьора. Аз му казах, че това което ми причинява е гадно. И нищо, откара ме до нас и замина за някаква среща. 

# 97
  • София
Момичета, днес отидох до Медицинския Университет. Исках да проверя дали няма нова информация за кандидат-студентската кампания. След това се разходих до офиса на човека с когото съм. Явно не ме очакваше и се изненада. Обядвахме и му разказах за Университета. Този път сякаш не реагира остро и всичко беше наред до момента, в който каза че трябва да се прибера с шофьора. Аз му казах, че това което ми причинява е гадно. И нищо, откара ме до нас и замина за някаква среща. 

И?

# 98
...

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 15:29 от white soul

# 99
Здравейте,
регистрирах се и мисля, че мога да получавам лични съобщения. Това, което пишете - звучи толкова логично, а ми е толкова сложно да го осъществя.
Благодаря Ви за съветите и доброто отношение.

# 100
Саня91, ти изясни ли за себе си какво искаш от живота и какво очакваш от тази връзка?

# 101
Е, да,то ако ставаше ей така....а и ще ме извините,но на 18,хм, нещата са малко по-различни от на 25-30 и нагоре....съвети лесно се дават,но в дадената ситуация помислете все едно сте на 18....айде сега....и на нея и е ясно,иска и се,но....ако успее да се отвърже ще поживее различно(не казвам по-хубаво,защот никой не знае какво я чака),ако не си остава там и си тегли вола  Peace

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 16:48 от Kaлa

# 102
  • София
Аз пък имам малко по - друг поглед върху ситуацията. Peace
Саня, струва ми се, че си по - голяма  романтичка от колкото трябва  Hug  и мислиш ,че може всичко да бъде приказка. Наистина нямаш база за сравнение, но аз не виждам голям проблем. Всички двойки, малко или много сме зависими един от друг. Трябват компромиси, разбира се и от двете страни. А и през годините всеки малко или много моделира другия.
Аз например, цял живот искам да се запиша на курс по испански ...Още първият път съпругът ми каза  - Е, за какво ти е този испански, я по - добре си опресни английския... Стори ми се по-разумно...И аз така и направих.  Sunglasses Все още искам да се запиша на испански и все не намирам време. Но явно желанието не ми е толкова огромно. Laughing  
Направи това, което искаш! Кандидатствай медицина! Не вярвам той да се разсърди. Всеки си има своя характер и особености. Той се сърди за едно, моят съпруг за друго /примерно/ , трети ..и тн. Никъде няма - по мед и масло.
Виж за приятелите...Ами потърси ги ти / или той ти забранява? newsm78 тук да не съм пропуснала.../ . Мисля, че е твоя грешката...От това, което си написала за твоя човек, съдя че не е лош.
Просто  намери себе си. Hug

# 103
Така как му сервираш желанията си и той мълчи ,тръгва на някъде , прибира се посред нощ и те прибира с шофьора ..... ми се струва странно - готви се за бебе , нали така ти е казал , ако не запишеш Финанси . Момиче бъди нащрек , защото този тип хора са непреклонни , въпреки твойте желания ще постиге неговото , не искам да те разочаровам , но казах -имах  наблюдения  преди години . Същевременно си събери някой лев за всеки случай .

# 104
  • тук-там
ако реши да се зажените- не забравяй предбрачния договор със солидна издръжка за теб и евентуално дете ако имате

Общи условия

Активация на акаунт