Отговори
# 240
Айде  и аз да се цопна тука при вас  Mr. Green
Тук много силен вятър духа , много гадно. Дано се оправи след обяд времето.
Тони дано да се оправят хората и да няма лоши последствия.Горкото семейство  Confused,милите деца  Sad.
 Да се оплача и аз - излезли са ми лишеи по гърба  Sick, че са и доста. Няма на кой да оставя малкия, за да се редя с  болните и бабите при личния. Освен  като ходим другата седмица на консултация да си запиша час при кожен и да мина на часно.

# 241
  • Sofia
Симпатухче, много хубаво хотелче  Peace
Къде са му ценичките?  Wink

# 242
Хахаха приготвих нещата (количка, раница,..) да излезем като Ноеми се наобядва - тя допълзяла моля ти се, изкатерила се в количката и стои и чака  Joy

# 243
  • София
Майра, браво на Ноеми!

Тони, дано да се оправят близките ти!

Астарта, можеш да подадеш жалба в НОИ, но мисля че се подава лично и на място.  newsm78

Дуци, може от лигички да се дави детето.

Щях още да пиша...

# 244
  • Варна
Отчет от последната консултация: +300гр. (9,300),+ 4см. (73) Пораснало детето,аз дето се притеснявах,че е много ниска...

Бухти,Дуци,чуднички са плажните снимки! Дребосъците изглеждат доволни,мамите-също Simple Smile

Майра,то си знае детето,още малко и сама ще започне да те подканя за разходка  Laughing  

Астарта,  Hug

Тони,много тъжно това с катастрофата  Hug Дано да се възстанови човека  Praynig

Днес се надявахме да си направим разходка в Морската с Киса,те пък дребните заспаха.

Ето няколко нови  снимки от нас http://www.facebook.com/profile.php?id=1299398188&ref=profil … amp;id=1299398188

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 13:43 от femme-soleil

# 245
не се отваря страницата. Излиза ми това: "Съдържанието в момента не е достъпно

Страницата, която желаете да отворите, не може да бъде показана веднага. Тя може да е временно недостъпна, връзката към нея да е вече невалидна, или вие може би нямате право да разгледате тази страница."  Crossing Arms

# 246
  • Варна
iucka,редактирах. Сега би трябвало да е ОК  Peace

# 247
Майра, това е банският  Simple Smile

Джоли, вината е и на двете страни - едната, че я е подала по-рано, другата, че я е приела. Но поне бързо беше поправена грешката и от двете страни, след като реагирах  Wink

# 248
  • Варна

Ауу, Гнид, браво.. Heart Eyes .Най-добрият до сега показа ...../ само дето не е прашка Mr. Green/
Остава да ти пожелая приятна и много слънчева почивка!

# 249
Веси, мерси  Hug
Голямо обикаляне и пробване падна, щото много странни цветове са напускали, а и не ми се е прибрал още корема, та малко модели ми стоят прилично  Wink
В тази връзка, една съседка наскоро ме пита дали не чакаме второ  Mr. Green

След малко нашите ще докарат Катето и през нощта пътуваме  Grinning дано да спи  Praynig

# 250
Аз ще се оплаквам, днес ми е кофти ден Tired
Компютърът ми се развали, изобщо не иска да се включи, което ме навежда на мисълта, че може да е от захранването нещо и много се надявам да е така и да не е сериозно.
Хванах се да чистя малко, защото е голяма кочина, Лили постоянно разхвърля. Играчките й са най-скучното нещо на света, всичко друго е по-интересно. След като вдигнах по-голямата част от боклуците от пода извадих прахосмукачката. Лили ревна докато я носех и аз не можах веднага да й обърна внимание. Взех я после, успокоих я уж и решавам, че ще пускам прахосмукачката (обикновено Лили млъква като я пусна и горе-долу успявам да изчистя). Да, но този път реши, че ще реве. Аз си помслих, че нещо не е на кеф детето просто, понеже и преди това рева. Взех я, кърмих я, играхме и след около час решавам, че вече ще мога да си изчистя. Да, ама не, Лили пак почва да реве като я пусна Close Какво му стана на това дете, никога не се е стряскало.
Сега ми остава последна надежда някой да я гледа докато пусна прахосмукачката и тя да не в една стая с нея, искрено се надявам, че така ще стане, но пак не си е работа.

Гнидка, много е готин банския. Направо се зачудих дали да не обиколя още малко да си потърся и аз друг Crazy Че с този, който си взех много много май не с харесвам.

# 251
femme-soleil НА мен пак ми излиза този надпис и това е. Някоя мама рагледа ли ги снимките- да не би при мен да е проблема.  newsm78

Бухти и Мики имаше период в койтоп плачеше от прахосмукачката. Преудоля го като, когато я пусках му се хилех насреца и правех разни физиономии.

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 14:35 от iucka

# 252
 И на мен не ми отваря снимките на Фам Солей , а пък имам рег във Фейсбуук  Thinking

НБМ за единична стая със сигурност знам, че е 60 лв ( снощи една приятелка спа там, Джоли- Миленката  Wink ) , за двойна стая трябва да разпитам на регистратурата и евентуално за отстъпки.... Стаите се страхотни- до сега съм влизала в две- големи са и обзавеждането и баните са много луксозни- няма да се излага бай Гришан я  Whistling

# 253
Таня, да не би само приятели да ти виждат снимките, аз ги виждам понеже?

# 254
И примен не се отварят снимките.
Може би сте го обсъждали вече, но аз съм длъжна да попитам ... някой купувал ли е от коланите ( каишките ) за прохождане на децата? и наколенки се чудя също дали да взимам?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт