Отговори
# 255
  • Варна
Аз взех, но според мен детето трябва да е проходило първо и след това с тях само го предпазваш да не падне докато не е съвсем стабилно, защото иначе трябва да опъваш като ненормална и пак трудно възстановяваш равновесието Simple Smile

# 256
  • Варна
Таня, да не би само приятели да ти виждат снимките, аз ги виждам понеже?

Промених настройките,би трябвало албума да е достъпен за всички  Rolling Eyes Сега бързам,но по-късно ще пробвам пак.

http://www.facebook.com/album.php?aid=2005858&id=1299398188&l=e54d6d428a Надявам се така да стане,ако не по-късно ще преместя снимките  Simple Smile

# 257
  • София
И на мен ми дава, че съдържанието в момента е недостъпно.

П.П. Аааа, сега стана вече. Габи е много сладка  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 15:14 от Ninche

# 258
Госпожицата е очарователна!  Разкош! bouquet Отвориха се!

# 259
Ми аз наколенки търся да купя на и на двата магазина (близките до нас) няма, днес пак ще проверя, номи казаха цена 6.40 , а някой тук спомена 3лв. newsm78 . Та ще купувам, защото много "забива " колената.
За каишите  смятах да не взимам, за да не му прижулва под мишничките (че вече нали ходи с тениски и потници), обаче днес една мама ни даде да пробваме - оооо то голям кеф да се изправи човек  Mr. Green (даже по едно време отпуснах кайшката и Мики направи 4-5 крачки преди да залитне Heart Eyes)
И така наколенки ще купя със сигурност, за другото ще си помисля още малко.  Peace. Дано съм била полезна. Wink

п.п. пуснах "проверка правопис"  , за да видя кое е правилно "кайшки" или "каишки", но единствената грешка, която ми даде е "наколенки"  #Crazy  Mr. Green

п.п.п. отварят се снимките.............отивам да гледам  Party

# 260
Юцка
ка-иш-ки. Peace

# 261
Дуци, децата кашлят и без основателна причина. Проследявай колко често, има ли разлика от преди. Не се вманиачавай само! Hug

# 262
Фем
снимките са ти разкошни, а Габи е голям бонбон  Heart Eyes

Морските ни русалки Дуц и Рос също страхотни снимки показват ... направо са за завиждане  Sunglasses

Гнид
банския ти е много готин, ама искаме с моделката да го видиме  Mr. Green

аз пък вчера снимах Нина като певица  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=Blb9kMa79J0

# 263
  • гр.София
Еииии майчета отдавна не съм писала  Blush Сигурно вече сте ме забравили Simple Smile. Влизам на бързо само да се похваля че най-накрая след дълго чакане и ние си имаме ЗЪБЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ   newsm44 newsm68 newsm44.Сигурно няма по щастлива от мен.Толкова се бях отчаяла вече,че ще станем на годинка и ще сме си без зъби.

# 264
liana85 , ЧЕСТИТО ВИ ЗЪБЧЕ!
Илона има вече 6 зъбчета, но нито пълзи , нито ходи сама, само за ръце.

# 265
liana85 честито ви зъбче, да ви е беличко и здравичко  Hug

femme-soleil много нежна госпожицата  Heart Eyes. сладурка

Донка благодаря  Hug

# 266
  • Варна
Здравейте мамита,
минавам само да кажа, че вече сме добре с Вики. Хремата ни почти отшумя. С нетърпение чакам следващата седмица да ходим вече на плажа Rolling Eyes
Вики вече цяла седмица е на кухня. Записах я на Лакомник. Само първия ден не й хареса, стори й се странно и изяде 4 лъжички. Днес вече си омете цялото ядене на обед. Много вкусно готвят хората. Каквото не изяде малката опаткваме ние с баща й. Май ще ми хареса тази глезотийка с кухнята newsm47
Хайде хубава вечер.

# 267
  • Sofia
Хаха, Ели, певицата ме утрепА hahaha И не дава никой да и пипа уредбата Joy Joy
Габи е страхотна  Heart Eyes
Лиана, честито зъбче. Ние пък сме на номер 8 от един месец, голяма мъка е, не ще да излиза и това е Confused

# 268
Христуш, не я водих. На онзи телефон като се обадих, пак ме пратиха някъде другаде и се отказах. Кумицата ми ми даде телефон на частен детски пулмолог, там пък вдигат, казват момент без изобщо да ме чуят и край. Няколко минути чакам и нищо, все пак от мобилния си телефон звъня. Ще я водим в София. Благодаря ти  bouquet  

Малко днешни снимки, пак отзад напред, че не знам какво сте гледали Simple Smile

Whitewitch защо не пише вече при нас Thinking

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 22:32 от Дуци

# 269
  • Варна
Габ е голяма сладурана  Wink, наживо още по- голяма, както и Мегито.
Дуци, много са сладки Анна и Пепи.
На Гнидка банския ми хареса.

Аз съм добре  Laughing. Приспах Боби обикаляйки количката в квартала до 22 часа, ако си мислите, че през деня е спал, грешите. Нито снощи, нито въобще последната седмица. Снощи в 2 например го люлях в люлката на терасата. Какво става с това дете, защо толкова реве  smile3514. Купих дентинокс, дентокинд, кехлибарена огърлица. Предложения  #Crazy?

Общи условия

Активация на акаунт