Отговори
# 30
Нямам наблюдения и немога да кажа, ама как ще заспи в колело детето? Все пак не е количка, няма къде да се отпусне даже.

# 31
Нямам наблюдения и немога да кажа, ама как ще заспи в колело детето? Все пак не е количка, няма къде да се отпусне даже.

Ааа, може, може, те са с борд отстрани   Simple Smile

# 32
  • Бургас
да от хотела пратиха аниматорка за по-големите деца, а иначе рапунцел се справя перфектно и с тази задача, това Ици-бици не ми излиза от главата  Mr. Green

Цял ден я пея, мъжа ми и той я тананикаше по едно време  hahaha  Joy

# 33
Цоп Simple Smile Много са готини двете варненки на снимката  Flutter

Белинда, бързо да се оправяш. Децата как са?

Кетка, що така е станало  newsm78

Сантал, всяка година се ходи на ново да се подава молба (обикновено в първия работен ден). Не им вярвай на директорките като ти казват най-рано догодина март  Peace

Триколките си мисля, че са удачен вариант за дете над 1.5г, което е проходило и спи само следобяд. Удачни са като че ли и за кратки разходки из парковете, където има хубав асфалт.

# 34
  • София
Ние имаме от Билянка такава триколка, но жълта :
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-267_412_415-products_id-5553.html

С Билянка по едно време много я ползвах, защото количката й беше много тежка, но в общи линии е само за "из квартала", макар, че аз стигах и по-далеч  Simple Smile Багажника отзад е колкото да й сложа нейна раничка с някои неща от първа необходимост, но кофички, лопатки и т.н. носих в отделно пликче, а аз съм свикнала все да купувам по нещо по пътя и този малък багажник определено не ме устройваше  Simple Smile. Но в общи линии става и както казах имаше период в който ние много го ползвахме. За спане обаче не става  Peace
Сега обаче нещо с Дея не се виждам много с тая триколка, но по-нататък сигурно и нея ще я пробвам там, де  Simple Smile.

Русалките си ги бива определено  Simple Smile

# 35
  • София
Децата и те не отиват на добре Confused Никола вдигна температура тази вечер, не му се е случвало май откакто беше на две Confused Бобо уж беше добре, гледам и неговият нос започна да булбука и сега два пъти се буди, откак е заспал. Не знам просто Cry От къде го лепнахме това чудо ooooh!

Триколките с дръжка според менса супер неудобни. Първо - изискват хубав парк с асфалт наблизо, за градския пейзаж, поне около нас - абсурд! За градски транспорт също ми се струва тегава работата, ама аз и с количката по автобуси не тръгвам. Второ - малки са ни още чаветата, заспиват както си седят, това нещо е неудобно за спане, ако ще шест борда да му сложат, не е като в количката. И трето - не знам за какви хора са правени дръжките, ама аз съм метър и шейсет, и всички, които съм пробвала, са ми ниски Confused

Снимката на морските сирени е приказна Heart Eyes Дразните ме вече с тия хубави цици Crossing Arms Аз май не бих могла да си позволя такива триъгълничета след последното отслабване, ще ми се изсипят прелестите на първото навеждане и ще настане сеир hahaha

Мисля да си лягам Tired Чао!

# 36
  • София
Джоли, сега ми стана ясно, мерси за подробните разяснения! Едно голямо "Благодаря" и на Ра, тя си знае защо   bouquet И пожелание за оздравяване на Белинда и на дечицата!

# 37
А такааа, сега се оказва, че и със Симпатюхче не съм се запознала. ooooh! Я пуснете снимки на нея, Сантал и Алави да ги видя поне! Praynig Калинка Малинка я видях на снимките. Толкова съм завеяна, ooooh! ама просто не съм ги разпознала.  Tired

Това е Симпатюхче http://july2008.multiply.com/photos/photo/143/19 Simple Smile Много й отива този ник Simple Smile

На Сантал не успях да открия снимка, само доколкото разбрах е мама на най-русото бебе от снимките Simple Smile Ако може тя да даде линк Simple Smile

Това съм аз http://july2008.multiply.com/photos/album/140#135 Simple Smile

# 38
 Hug запис, ще пиша после Simple Smile

# 39
Белинда, бързо оздравяване на теб и децата, както и на малката Вики  Hug

Тези триколки и мен ме изкушаваха, по-точно Катето де, която като види някъде такава се настанява безцеремонно  Laughing, но те не се сгъват, за да се побират в нормален багажник, още повече на Корса  Wink

Русалките си ги бива  Sunglasses

Джоли, не бях чувала за такива ясли. Благодаря, че сподели  Simple Smile

Аз днес се отървах временно от Императрицата  Mr. Green Майка ми ми предложи да я гледа, понеже в момента можела да отсъства и аз веднага се възползвах от това щедро предложение  Crazy В петък ще ми я върнат и потегляме за морето  Grinning А дотогава, ще чистя, работя, пазарувам и разкрасявам на спокойствие  Whistling

# 40
kris_iv, стискам паллци Вики са де оправи скоро. Целувки на сладката бузанка.

belinda, много кофти ви е хванал вирус, скорошно оздравяване.

Дуци, много хубави снимки, ама не разбрах що си без мъж?

За двете русалки, добре, че до тях се вижда количка и бебе, че иначе човек би ги сбъркал с девойки.

Лягам да спя, че днес ми разказаха играта, дано утре е по-леко. Praynig

Ние пък търсим от тези дървените къщички за бутане и никъде няма. Много тъпо, точно навих мъжа ми да купим.

# 41
Само набързо запис   bouquet

# 42
Дуци, Анна е направо невероятна, толкова е сладка  Heart Eyes

Белинда, много са ти чаровни мъжете  Simple Smile Бързо оздравяване, на Вики също.

Веси, Мама Иви, много готини мацки сте  Flutter

Юцка, на мен ми изглеждат еднакви и двете колички  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 23:08 от kupa

# 43
  • София
Емииии, не си легнах Confused Ники вдигна 39.6, досега правих компреси с оцет Sad Защо не действа тъпият панадол?!

# 44
Села Ви, Купа мерси Simple Smile
Села Ви, без мъж съм, защото е на работа. С баба ми съм Laughing Обаче тя е болна и почти не се срещаме.
Мама Иви и Веси, защо не дойдохте при нас на плаж?
За градски транспорт от тук до Варна (морската да речем) никой нищо не ми отговори Rolling Eyes
Белинда, бързо да се оправяте!
http://deshtovidi.multiply.com/photos/album/22/Trqvna_June_2009#30 ученичето Агата Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185322&pid=12825206 Бобо защо има сълзички милия Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 23:25 от Дуци

Общи условия

Активация на акаунт