Отговори
# 45
За градски транспорт от тук до Варна (морската да речем) никой нищо не ми отговори Rolling Eyes
Приятеля ми каза от спирката до бензиностанция Петрол можете да хванете 8, минава покрай спортна зала, Севастопол, ще ви свърши работа Peace
Аз утре ще погледна за бански и ако си взема може и да дойда на плаж Sunglasses
Иначе бих ви взела с колата ако Анна има столче, че малко ме е страх като карам и много ще се притеснявам...но пък не знам дали ще може да се смести някъде количката ви, малка ми е колата, моята заема целия багажник.

# 46
Хей ме на  Flutter къдрава дълга коса в центъра на снимката, гушнала русото бебе
http://www.facebook.com/album.php?aid=267466&id=799620383&am … &l=bb526756a3

А това е  русото бебе Теодор  Heart Eyes
http://july2008.multiply.com/photos/album/144#51

Благодаря на авторите за снимките, няма да искам да ми плащат, че сме им позирали  Laughing

# 47
Бухти, тук такива телеса се разхождат... Ние поне имаме оправдание, че сме родилки Whistling
Не всички сме с тела на манекенки все пак(визирам руслаките по-горе Mr. Green )
Взимайте всички банските и утре едно състезание по плуване да си направим smile3549
А иначе за 15-ти се готвите за голямото ядене на торти, нали Laughing

# 48
А иначе за 15-ти се готвите за голямото ядене на торти, нали Laughing
Аз съм на семинар тогава Tired

# 49
запис
от петък/събота съм във Варна Peace

# 50
запис
от петък/събота съм във Варна Peace
И в неделя-понеделник си в парка до вашия блок, нали? smile3508

# 51
  • София
dicey, не е на тази топка, а на една по-голяма. Който си я иска, да ми пише ЛС, че може да пропусна нещо из темите.

Дуци, страхотни снимки!

# 52
  • Sofia
Влизам да се оплача, че досега работих, че не мога д наваксам служебно и какво да видя - варненки се Опнали на плажа, едни фини, с плоски коремчета и татуси даже Wink Позеленях от завист  Rolling Eyes

# 53
Аз какво да кажа като и ме приканват да ходя да се опъвам с тях на плажа...  newsm66

# 54
  • Sofia
Е как какво - отивай. Искам и аз на морето да живея  newsm45
Да взема да ви дойда на гости, а  Whistling

# 55
  • София
Аз пак съм кукувица.
Добре, че тук е пълно с желаещи да гледа бебе, за да си подремна през деня.
Страхотни снимки от Трявна! И аз имам, но са много любителски в сравнение с вашите. Утре ще изнудя Чичев да ги качи в албума.

# 56
 Еееееее, alavi  Hug  bouquet

Santal,  значи вие сте били тези които пожелаха в неделя сутринта Лек път на приятеля ми, аз толкова се чудех кой е бил  Hug

Ама вие с Алави, защо не сте се обаждали до сега  Rolling Eyes Не че аз много пиша де......

А, забравих едно гуш  за Маякуб за сладкия Мати.  Hug

НБМ , щях да ти казвам, че и Йоанна отскоро ги прави тези номера с гърнето и трябва все да стоя при нея и да я пазя да не свърши някоя глупост. Вече се замислям дали да не й купя седалка от тези дето се слагат на тоалетната чиния. Така и така я вардя, поне да е на място, където само ще пусна водата, а няма да мия изцапано гърне.

Русалките- страхотни сте.   bouquet

# 57
На който му се идва на гости,да идва  Hug

Дуци,ние инциденто тръгнахме до плажа,а Боби плаче защото се стресна нещо  Sad и Инка си тръгна.Бухти точно ти е казала за транспорта.8-ми номер е вашия  Simple Smile

Дони,от къде тоз срам  Laughing

Много комплименти,добре ми тръгва деня  Flutter

# 58
С тия ваши снимки и нашите планове за август нощес сънувах, че съм на море. Хубаво, спала съм следобеден сън и тръгвам към плажа и за да стигна трябва да се изкача по някакво хълмче и там - сняг  Shocked Върнаха ме в реалността, че все пак е 10 градуса навън  Mr. Green Събудих се - 6.25 и не успях да заспя Rolling Eyes

Днес съм за първи път на аквафитнес - да видим дали ще има пъш пъш пъш в басейна  hahaha

# 59
  • София
Добро утро на вас, че за нас не е добро Tired Цяла нощ над 39 поддържа мишлето и от температуропонижаващите повръща, особено Нурофена - веднага. Свещички за него нямам, а и не знам въобще има ли за толкова големи деца...
Бобо киха през 5 минути.
Аз влача слонска хрема.
И за капак мъж ми каза - ми аз миналата седмица съм ходил в Амстердам, не беше ли оттам свинският грип влязъл у нас? Е, честно, щях да го клопна с нещо тежко по главата bash Само това ми липсва след две болни деца - истерясал мъж Crazy

Общи условия

Активация на акаунт