Отговори
# 60
Белинда, ужасно! А защо не опиташ с течен аналгин или нимезил? Стискам палци по-бързо да отмине всичко. 

А тез русалки да попитам аз - вие във форум за майки или за манекенки сте, а? Mr. Green

# 61
А тез русалки да попитам аз - вие във форум за майки или за манекенки сте, а? Mr. Green
За майки,имам 2 деца все пак  newsm56

Белинда,оправяйте се бързо  Hug

# 62
За майки,имам 2 деца все пак  newsm56

Браво на теб!

# 63
Белинда, тук има свещички за деца 1-6г - Парацетамол 250. Провери и при вас. Иначе има дори и 500 и 1000, но вече е за по-големи. Според мен сте настинали от рязката смятна - климатик-жега навън - често се случва и при нас Rolling Eyes Иначе и майка ми в неделя ме попита дали не съм била хванала свинския грип - нЕма страшно - всички са изтрещели Laughing

# 64
За свинския грип се започва производство на ваксина  Peace
Белинда, дано скоро оздравеете!
Относно яслите - ето списък

# 65
  • Sofia
Белинда, защо такава висока температура? Какво казва педито? Грип ли е?
Снощи в 7 часа  Shocked получих смс от НОИ за преведено общетение за двата месеца. Точно в срок от 15 дни след подаване.

# 66
  • София
Може и настинка да е принципно, в Трявна киснеше в басейна до посиняване, но пък от друга страна ето ние с Бобо не сме киснали в басейна, пък и ние сме хремави, засега само това, слава Богу! Уфф...Поне апетит има, ако не друго Laughing Снощи тъкмо измерих 39.6 и човекът ми каза - Мисля, че ако ми направиш едно плодово пюренце като на Бобо, ще ми мине температурата Wink Та мачках банани посред нощ Crazy

НБМ, при педито сме по обяд, да видим какво ще каже Confused

# 67
Имам превод от НОИ. Обаче новото майчинство, без остатъка от предния месец... Още някой беше споменал същото. newsm78
Доне, аз бях го казала. Явно непълен месец се смята по-трудно и ще го преведат и това, но със закъснение.

# 68
Добро утро!
Белинда, има свещички за такива големи деца.Аз и сега слагам на Сами от време на време - той също ми повръща всички антипиретици.

Желаещите да живеят на морето да ми се обаждат. Ние ще идваме в София и ще даваме апартамента под наем.  Sad
Давайте съвети къде да си търся квартира в Софето.... като квартал.

Ра, аз предполагам, че ще преведат този остатък като минат петнайсетте дни от подаване на декларацията...

# 69
Желаещите да живеят на морето да ми се обаждат. Ние ще идваме в София и ще даваме апартамента под наем.  Sad
Давайте съвети къде да си търся квартира в Софето.... като квартал.
Дони, в Младост че да си ни по близко Mr. Green

Белинда, бързо оздравяване на всички ви Hug

# 70
  • Sofia
Доне, пренасяте ли се?
За квартира - някъде около метрото. Най-удобният транспорт. В младост е хубаво, но малко скъпичко взимат.

# 71
Доне, едва ли 15-те дни са причината, на мен превода за май ми го направиха 17 дни след датата на подаването на декларацията. Е, щом са почнали да плащат, ще дойде ред и на другата сума, още повече, че сме 3 досега споделили за такова нещо.
Белинда, течен аналгин. Нурофени и пр .НСПВС според мен не са по-добрия вариант.  Спокойно можеш да капнеш 10 капки на лъжица и да ги глътне. Вкусът е гаден, трябва нещо  друго приятно веднага след това, та да ги "прокара". При нас ефект се постига за 30-ина минути и трае поне 2-3 часа, поне докато идете да го види педиатърката, пък тя нататък ще каже какво и как.

# 72
Ами натам отивам нещата... Твърде много са факторите, които го предопределят.
Аз към по-централните квартали съм се ориентирала...

Течният аналгин наистина много помага.  Peace Забравих.

# 73
Аз съм склери и на час по лъжичка Embarassed
Да си споделя дерта по повод кръстниците и каненето. Още есента бях поканила кръстница. Когато през ноември 07г се чудех да има ли бебе или да го махам тя ми приказваше да го оставя и сама се предложи за кръстница. Жената е много точна, много подходяща като всичко. И оттук нататък ми се появиха в хода на събитията разните му мисли. Починалата ми пациентка с мозъчния тумор й беше доведена дъщеря, тя я гледа и я "изпрати" Tired Говорих с двама свещеници, и двамата считат, че в тази ситуация тя е неподходяща кандидатура, обаче не казаха ако изчакам някое време дали ще се "изчисти"  или въобще не става. Сега не знам как да постъпя. Хем съм я поканила преди време, хем сега не мога да й кажа нищо, а от друга страна искам да кръстя малката.... Дайте акъл какво да направя.

# 74
Аз към по-централните квартали съм се ориентирала...

Кварталите около южния парк са хубави. Стават задръствания, но то почти навсякъде ги има, а паркът е незаменим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт