ТУРСКИ ТВ НОВЕЛИ, ФИЛМИ И СЕРИАЛИ - 3 ТЕМА

• 117 915
  • 434
  •   1
Отговори
# 195
Аз се запалих изведнъж по турските филми и ви благодаря, че от вашите постове разбрах всичко необходимо.  bouquet

# 196
Аз се запалих изведнъж по турските филми и ви благодаря, че от вашите постове разбрах всичко необходимо.  bouquet

Денсиииииии Hug
на мен са ми малко сантимент турците (имам познати там в Турция), а сега стези турски сериали направооооооо съм пощуряла от кеф...благодаря за което на Нова Тв че започна

# 197

Денсиииииии Hug
на мен са ми малко сантимент турците (имам познати там в Турция), а сега стези турски сериали направооооооо съм пощуряла от кеф...благодаря за което на Нова Тв че започна
Радвам се че съм тук във вашата компания! Hug  bouquet

# 198

Денсиииииии Hug
Радвам се че съм тук във вашата компания! Hug  bouquet

то и на мен ми е за 1-ви път....тук в компанията  Embarassed Rolling Eyes Hug Hug Hug Hug

# 199
Нищо много сме, силни сме. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 200
Нищо много сме, силни сме. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
дано не ни се скарат за спама  Mr. Green

# 201
Probwam bb

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 23:21 от muronka

# 202
Аз съм тук и си предпочитам тази тема!!!  newsm78  Няма смисъл от хиляда еднородни теми!!!  Naughty
Мишел много добре я оформи, Hug   bouquet  нека си я продължим!!!  Peace

Огън,здравей!Приятно ми е,че си тук!Ще бъдем верни!  bouquet

Здравей, jostelyHug   И на мен ми е приятно!   bouquet Разбира се, че трябва да сме тук! Peace  В еуфория от доволство и признателност бяхме, когато Мишел създаде темата и заедно с Дамла и Севи Нил качиха и преведоха прекрасните филми "Чучулигата" и  "Дърветата умират прави"!!! Тук за пръв път  се срещнахме с шест преведени серии  от  "На сбогуване" ("Сълзи над Босфора")  Сега защо да изневеряваме на мястото от първото ни влюбване в този филм?!?!?! Нееее!!! Няма да го направя!!! Naughty

# 203
  • София
Момичета, много съм радостна- току що завърши финала на Аси Heart EyesСигурно за последно ще пиша за този сериал в тази тема, но така се започна! Филма е страхооооооооооотен, почвам писменна атака към Нова и Бтв да го закупят Grinning
А иначе  аз ще продължа да си пиша тук за На сбогуване  или ..... Winkкакво на Босфора  .... какво и да е новото име! Днес не успях да го гледам , но нали до 7 серия сме го гледали ! Hugза нашите преводачки !
Другият сериал, който ще гледам е Перла -  утре в свободно време ще ви пусна инфо, което имам, че другата седмица се очертава  да нямам тази възможност
И за лека нощ - един хубав клип за Аси и Демир от първите серии!http://www.youtube.com/watch?v=s_H33DeU2To

# 204
  ШЕФ,  здравей

изпитвам огромно удоволствие да чета всичко което пишеш
 и все чакам да прочета нещо за екскурзията
  Благодаря за труда ти

# 205
Здравейте на всички, Шеф Аси наистина е много хубав дано нова тв или бтв да го закупят,  защото си заслужава да го гледаме. Praynig

# 206
Шеф, клипът е чудесен! Благодаря ти!  bouquet

По-назад в темата, бях помолила някое от момичетата, които са гледали Аси, да ми разкаже накратко сюжета, но до този момент никой не се отзова... Би ли го направила ти, Шеф, ако не те затруднявам твърде много? Може на лични, може с ББ, като предпочиташ.
Ще ти бъда много благодарна!!! Но пак повтарям - ако не те затруднявам твърде много!!!

# 207
  • София
Мили момичета, утре  ще направя последно предложение за ескурзията . Ако не се съберем 40 души - съжелявам, всеки ще направи пътуването до Истанбул самостоятелно. Аз също съм под въпрос дали ще дойда на ескурзията - но ще направя цялата организация и подготовка , а в Истанбул ще има хора , които ще ви посрещнат!

# 208
  • София
огън, с бели букви може би във 2 тема тук го разказах , влезни в моите публикации, по- късно ще проверя!

Виж 3 и 5 страници в моите публикации! - от 35 пост нататък.....

Последна редакция: сб, 20 юни 2009, 00:01 от шеф

# 209
Благодаря ти, Шеф!   Hug  bouquet  Още сега ще проверя във втора тема! Peace

Аз чета всичко, но... незнайно как са ми убягнали.

Общи условия

Активация на акаунт