ТУРСКИ ТВ НОВЕЛИ, ФИЛМИ И СЕРИАЛИ - 3 ТЕМА

• 117 897
  • 434
  •   1
Отговори
# 180
някой вече е псунал тема за сълзи над босфора
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=406610.0
 Hug

# 181
   Това-добре,ама аз кога ще работя и кога ще спя!!!

# 182
А аз не мога да си видя детето и мъжо

# 183
  • Атлантис, Галактика Пегас
А аз не мога да си видя детето и мъжо
Ще ги качват сериите така че сваляй и гледай когато може.  Whistling

# 184
1ВИ ЕПИЗОД ,,НА СБОГУВАНЕ''-да вдигна темата че е останала назад.Да видим тук как ще е дублажа.ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ и да си коментираме Simple Smile
Нещо аз ли обърках-гледам друга тема има отворена,но тя не е от Мишел ,тази тук е темата с която започнахме да коментираме филма На сбогуване ,добре,но къде сте мили мами-геджеманки!?!

Последна редакция: пт, 19 юни 2009, 17:43 от katerina0007

# 185
Аз съм тук и си предпочитам тази тема!!!  newsm78  Няма смисъл от хиляда еднородни теми!!!  Naughty
Мишел много добре я оформи, Hug   bouquet  нека си я продължим!!!  Peace

# 186
 И тук съм,и при Бинир геджето,и при Босфора съм...
Перла не ми харесва,а Мелодията още не съм я гледала.

# 187
  • В тъмната гора.
Какво стана с екскурзията момичета, Шеф е готова на промени, за да падне цената. Градът е страхотен нека го посетим.

# 188
Ето тук има една серия на Зерда с идеално качество....

www.atvdistribution.com/ZERDA-show46.html

newsm80 Ани и аз чак сега прочитам изписаните теми.На мен също не ми отвори  линка но след твоите пояснения-бинго,стана и до сега гледах първата серия на Зерда. Незнам как да ти опиша радостта си-  bouquet този филм бе първия които гледах,но не цялостно и дано го видя скоро и с бг суб.Но за тази първата която си открила-ти си върха,аз все търся,но явно си късметлийка и си го намерила.Мерси за радостта която ми достави Hug

# 189
  • България Сливен
Какво стана с екскурзията момичета, Шеф е готова на промени, за да падне цената. Градът е страхотен нека го посетим.

Отиваме на екскурзия, как иначе.

# 190
  • Варна и...духом на Босфора

Отиваме на екскурзия, как иначе.
     Там сме Мишел!! Няма лабаво! Готова съм на всякакви промени които предложи Шеф! Момичета не се отказвайте! Ставам и лягам с мисълта за тази екскурзия  за нашата среща край Босфора! Искам много силно  да осъществя мечтата си ! Чакаме ново инфо от Шеф!   Боже,момичета да знаете само каква хиена трябва да изтърпя цялото лято-но съм готова на всичко за Истанбул!!! Обичам ви всички и нямам търпение да ви видя и да ви прегърна на живо!  Засега ви пращам поздрави от вълщебната моя Варна и от най-красивото море!!! Hug Hug Hug newsm51

# 191

БТВ са нарязали "Перла" на половинки и познайте стоте серии, колко ще станат.
Нищо чудно и от "На сбогуване" да е резнато, но аз все още въобще не съм убедена, че ще го дават.

Е,дадоха го!Но аз оставам верана  на нашите момичета-първооткривателите! newsm51

# 192
Аз съм тук и си предпочитам тази тема!!!  newsm78  Няма смисъл от хиляда еднородни теми!!!  Naughty
Мишел много добре я оформи, Hug   bouquet  нека си я продължим!!!  Peace

Огън,здравей!Приятно ми е,че си тук!Ще бъдем верни!  bouquet

# 193
  • sofia
ех, момичета .верно , че сега какво стана в няколко теми се обсъждат филмите. Има си отделна за Перла , за сбогуване , за мелодията и не знам къде да пиша , за да не се обиди някой.
За мен мишел е страхотно оформила темата

# 194
цоп и тук....много теми, много нещо ( а и много филми) няма насмогване....не пиша, ама си ви чета. Hug

Общи условия

Активация на акаунт