ТУРСКИ ТВ НОВЕЛИ, ФИЛМИ И СЕРИАЛИ - 3 ТЕМА

• 117 872
  • 434
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря за 6 епизод  Hug Hug Hug

# 166
Изгледах наведнъж сериите на "На сбогуване". Много ми хареса.

Иначе и на мен засега мнението ми е, че На сбогуване ще спечели славата на 1001 нощ, и ще е по-силен въпреки конкуренцията и часа на Перла и Би Ти Ви.
Мелодията си е сапунка и няма да й се обърне толкова вниамние, но надеждите ми в На сбогуване са големи.
Перлата според мен ще е провал за Би Ти Ви - най вече заради часа на излъчване.
Напълно съвпада с моето мнение  Peace
 smile3525 smile3525 smile3525 за превода

# 167
Извинявам се много ако сте писали Ама от кога почва На сбогуване
 Hug

# 168
  • София
Петък, 19.06.2009г., 16:30 НОВА ТВ

# 169
el_sol  Благодаря  Hug
А ще има ли отделна темичка за него ?

# 170
на 10000000000000% ще има тема Wink Според мен филма ще е кадърен Wink

# 171
  • София
Мисля, че няма отделна тема за момента. Сериала не е лош, поне от първите 5 серии, които изгледах, ама много се дразня на заглавието, под което ще върви по НОВА.

# 172
И аз изгледах първите пет серии много ми харесва музиката към филма  тъжна ,тъжна но прекрасна

# 173

Това ще бъде сериала, който ще следя на първо място. Иначе гледам и другите, обаче сериите от "На сбогуване" които изгледах дотук са невероятни. Музиката също.

# 174
  • София
За мен от всички турски сериали, които се загледаха най-красива е музиката в Мелодията на сърцето.

# 175
Цитат
За мен от всички турски сериали, които се загледаха най-красива е музиката в Мелодията на сърцето
И аз мисля така настръхвам от музиката и от текста на песента  никога не съм си представяла че ще ми хареса турска песен но тази ме завладя а и целият албум

# 176
Според мен трябва само да сменим заглавието на тази тема!И без това на първа страница има инфо за този филм Peace

# 177
TraYkovA  и аз мисля така Peace и без това утре започва нямам търпение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 178
И аз нямам търпение,въпреки че съм гледала първите епизоди Peace Предполагам,че ще го коментираме тук,докато свърши темата и вече новата ще е с ново име newsm78

# 179
  • София

Това ще бъде сериала, който ще следя на първо място. Иначе гледам и другите, обаче сериите от "На сбогуване" които изгледах дотук са невероятни. Музиката също.

Аз също чакам с нетърпение  "На сбогуване". Досега изгледах  6-те серии със субтитри благодарение на Дамла и  съм възхитена. Сюжета е подобен на 1001 нощ, музиката също е хубава.
Останалите сериали ще ги гледам по-нататък, когато мога.

Общи условия

Активация на акаунт