ТУРСКИ ТВ НОВЕЛИ, ФИЛМИ И СЕРИАЛИ - 3 ТЕМА

• 117 836
  • 434
  •   1
Отговори
# 150
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=EUFAsD-3dkI
Момичета, това е трейлъра за финалния епизод на Аси!  - на 19 -ти, в петък. Който следи сериала , да не пропуска - очакваме много хубав край!

# 151
Шеф, мерси ама ми е много чудно как са издали толкова много, да не ни изненадат неприятно съвсем на края, някак необичайно е като се сетя какъв беше трейлъра за 1001 нощ Sick

# 152
Току що по нова тв. съобщиха,че от 19.06 започва филма "На сбогуване ",но под друго заглавие-"Сълзи над Босфора". Wink

# 153
А часът на излъчване 16.30ч.

# 154
   И аз го чух,ама пак нищо за Онур и Шех-те от това интервю 3 сезона ще направят #Sniper

# 155
Трябваше според мен да не увъртат от Нова тв. а да кажат точно кой ден ще излъчат интервюто.На базата само на това интервю не могат да дигнат рейтинга на предаването "На кафе" за години Joy Joy Joy.А да не говорим ,че повечето сме на работа и изобщо не ни е удобно това време на излъчване на интервюто.Та още повече се обезмисля забулването на датата на излъчването му

# 156
От филмите които по каналите тръгнаха май само "1001 нощ" и "На сбогуване" ще са удар в шестицата.Ако от Нова четат в този форум да вземат да закупят "Аси". Sunglasses

# 157
От филмите които по каналите тръгнаха май само "1001 нощ" и "На сбогуване" ще са удар в шестицата.Ако от Нова четат в този форум да вземат да закупят "Аси". Sunglasses

Ако ги смятат за сапунки,значи ги купуват на килограм.Сигурна съм,че даже не са се интересували какво купуват.Та,Аси може и да го няма в торбата с филмите.

# 158
  • Learn to fly. Fly away.

Dano da 4etat! I az chakam "ASI".

# 159
Тази вечер гледах "Перла", но не съм впечатлена все още. "1001 нощи" ме грабна веднага, с първите кадри!!!
Няма да се откажа да гледам "Перла", може да стане интересно в следващите епизоди. Но едва ли толкова, колкото първата ни любов "1001 нощи" без трети сезон.
Имам молба към момичетата, които гледат Аси - някое от тях да ми разкаже кратичко, в общи линии филма на лични. Предварително благодаря!!!  Hug  bouquet

# 160
  • София

Изгледах  и 6-ти епизод "На сбогуване" .......ох много тежък филм и много newsm45 , а тинейжърката Еда много невъзпитано момиче и постъпва егоистично, може би от нерадостно и не добре изживяно детство newsm78  А майката/тъщата/ на Керим, еех..... каква е вещица #2gunfire, къде е тръгнала да се намесва в отношенията им!
"На сбогуване" е втория филм , който гледам след 1001 нощ, защото ми допада и е с близък сюжет!
Другите , може би по-нататък, ще видим! Исками се и "Аси" да го купи Нова Телевизия.
Още веднъж Дамла сърдечно благодаря newsm51

# 161
ДАМЛА едно голямо благодаря за 6-та серия на филма   bouquet Heart Eyes"НА СБОГУВАНЕ".
Чакам с нетърпение да го пуснат по НТВ,защото след "1001 нощ",това е филма ,който ме грабна,въпреки че няколко дена се заглеждам и по този "МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО",но нещо някак не ми много допада,малко ми се струва като сапунка.

# 162
В интернет четох че На сбогуване е 52 епизода средно с продължителността на 1001 нощ, но от Нова са ги нарязали, за да станат повече серии, за да го дават цяло лято. ОК, обаче в програмата е отбелязано, че филма ще е от 16.30 до 18.00 както Шехерезадата... следователно май няма да е нарязан? Дано не...

Иначе и на мен засега мнението ми е, че На сбогуване ще спечели славата на 1001 нощ, и ще е по-силен въпреки конкуренцията и часа на Перла и Би Ти Ви.
Мелодията си е сапунка и няма да й се обърне толкова вниамние, но надеждите ми в На сбогуване са големи.
Перлата според мен ще е провал за Би Ти Ви - най вече заради часа на излъчване.

# 163
момичета, къде да гледам 6 епизод "на сбогуване"

# 164

Общи условия

Активация на акаунт