ТУРСКИ ТВ НОВЕЛИ, ФИЛМИ И СЕРИАЛИ - 3 ТЕМА

• 117 835
  • 434
  •   1
Отговори
# 135
За Дамла   bouquet  bouquet  bouquet

# 136
Дамла, с много признателност  newsm51 newsm51 newsm51

# 137
Изгледах 6 епизод от "На сбогуване", нямам думи покъртителна история.
Дамла, и от мен за пореде път - Благодаря

# 138
  • В тъмната гора.
    BGpapa,много миролюбив човек съм,ама ти пък,да му се невиди,си като учителя с показалката-не подмина пост без забележка.Ама укроти се вече!!!Аааааааа.Помня те от друг форум(поне така мисля)там не беше такъв.Да не би жена ти да те ядосва често? fight newsm29

За форума на "1001 нощи" ли става въпрос muronka, "любимия" ни. Че там търсеха преводачи, колко полезен би бил там, да им беше качил и превел "На сбогуване", вместо да се мъчи да праща субтитри на Дамла и да й дава акъли как и какво трябва да направи.

# 139
БЕЗКРАЙНО СЪМ БЛАГОДАРНА НА ДАМЛА! Hug Hug Hug smile3525 smile3525 smile3525 Two Hearts

# 140
хайде стига обвинения. В никакъв друг форум не съм влизал.  Не съм писал в 1001 нощ, не ме познаваш и недей да ме клеветиш така гадно, защото не е вярно това. На Дамла никакъв акъл не съм давал. Дамла е страхотен човек и оценявам какво прави. Ако ти имаш лично отношение и всичките ти постинги ще са отрицателни към мен, поне недей да си измисляш такива лъжи като по-горната, а давай с цитати на мои думи, така, както го направих аз и изказах лично мнение, баз да ангажирам никого.
Само първата част на НА СБОГУВАНЕ пратих на Дамла, тя може да го потвърди. Оттук нататък нейно е решението какво да публикува и какво не. Абсолютно се застъпвам за решенията и да забавя и да не го прави, тъй като имаше некоректни хора. Недей да правиш интриги и да злословиш така! не е честно. Това вече минава всякакви граници!!! ако имаш лично отношение, поне не си измисляй неща, които не съм правил! аз , ако съм написал нещо за теб, то е било с ЦИТАТИ на нещо , написано от теб, а не съм си измислял абсолютно нищо , нито съм те клеветил по този грозен начин. Нямам думи... Абсолютно с никой друг нямам проблем в този форум, май само с теб. Ако искаш да ме накараш да спра да пиша повече... ще успееш. Защото вече се отвратих от интриги и простотии. Жалко, можех да бъда полезен с много неща на доста от момичетата тук... Ако целта ти е да ме изгониш, ще имаш успех...
На всички останали момичета, да кажа... едно голямо благодаря за приятните мигове в този форум, в последния месец. На Шеф, Дамла, Герадост, Китикет, аник79, Трайкова, queen_of_spades и т.н., благодаря за разбирането   bouquet

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 16:34 от BGpapa

# 141
  • Burgas
Айде стига недейте така,моля ви и на мен ми е много приятно тук,не разваляйте атмосферата,големи хора сме,всеки има право да си пише каквото и както си иска,това е форум,ако имате проблеми един към друг,не си обръщайте внимание,мисля че няма нужда някои да напуска форума.Извинявам се за спама.

# 142
  • София и Морето от време на време
Дамла,  newsm51

# 143
   BGpapa,много миролюбив човек съм,ама ти пък,да му се невиди,си като учителя с показалката-не подмина пост без забележка.Ама укроти се вече!!!Аааааааа.Помня те от друг форум(поне така мисля)там не беше такъв.Да не би жена ти да те ядосва често? fight newsm29

За форума на "1001 нощи" ли става въпрос muronka, "любимия" ни. Че там търсеха преводачи, колко полезен би бил там, да им беше качил и превел "На сбогуване", вместо да се мъчи да праща субтитри на Дамла и да й дава акъли как и какво трябва да направи.

За слушам.ком.Казах,че така си мисля,съжалявам,ако не съм разбрана правилно от БГпапа,но ми писна да чета упреци и напътствия към всички от него.Отдавна сме напуснали началното училище.Та чак извади всички постове,вкл.от предишните теми.На мен това не ми харесва,а досега не съм изказвала мнение.В края на краищата имам право веднъж да го направя.

А на мен,като не ми харесва нещо,не се фръцкам и не се правя на ощипана мома.

# 144
  • В тъмната гора.
muronka, малко остана, не се дразни.

Ще те помоля за превод от английски, само, че довечера ще кача видеото, сега имам малко работа.
Моля те, дано се съгласиш.
Ако има нещо пиши на лични.

# 145
Мишел, ако трябва нещо от английски да се превежда и аз мога да помогна.  newsm10

# 146
  • София
Момичета, стига с тези безмислени заядливи коментарии! Да знаете какви хубави филми ни очакват - всеки от нас допринася за този форум ! Много и се насъбра на Мишел - публично сега го казвам- още като започна с преводите и субтитрите - казах й, че аз не бих се заела с такава обемна и неблагодарна работа! А тя е доста емоционален и отзивчив човек - но вече и тя си изпуска нервите! Нека да й помогнем в нейните начинания - тя го прави за всички нас! Отскоро разбирам, че има доста майчета , с майчин турски език , които с нищо не помогнаха - полезно инфо, преводи, съвети. И дайте възможност и на bgpapa - нека да будем толеранти. Нека мисълта да изпреварва езика - т.е. първо помисли , а след това напиши в темата!
Мишел , знам че слушаш Амр Диаб; няма да те поздравя нито с Маркус Виана- Мактуб! - предлагам ти страхотно танго в изпълнение на страхотен цигулар http://www.youtube.com/watch?v=dsU9zmnZ37g&feature=related  И споко .... Обичам те  и ... не се раздавай толкова !

# 147
Момичета, стига с тези безмислени заядливи коментарии! Да знаете какви хубави филми ни очакват - всеки от нас допринася за този форум ! Много и се насъбра на Мишел - публично сега го казвам- още като започна с преводите и субтитрите - казах й, че аз не бих се заела с такава обемна и неблагодарна работа! А тя е доста емоционален и отзивчив човек - но вече и тя си изпуска нервите! Нека да й помогнем в нейните начинания - тя го прави за всички нас! Отскоро разбирам, че има доста майчета , с майчин турски език , които с нищо не помогнаха - полезно инфо, преводи, съвети. И дайте възможност и на bgpapa - нека да будем толеранти. Нека мисълта да изпреварва езика - т.е. първо помисли , а след това напиши в темата!
Мишел , знам че слушаш Амр Диаб; няма да те поздравя нито с Маркус Виана- Мактуб! - предлагам ти страхотно танго в изпълнение на страхотен цигулар http://www.youtube.com/watch?v=dsU9zmnZ37g&feature=related  И споко .... Обичам те  и ... не се раздавай толкова !

Аз съм съгласна,досега не съм си позволявала,но ми дойде в повече.ОК,БГпапа, Peace

# 148
BGpapa изчисти си кутията,не мога да ти пратя ЛС!

# 149
  • София
ДАМЛА огромно благодаря за 6-та "На сбогуване! newsm51 smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт