ТУРСКИ ТВ НОВЕЛИ, ФИЛМИ И СЕРИАЛИ - 3 ТЕМА

• 117 871
  • 434
  •   1
Отговори
# 45
  • В тъмната гора.

за кое споря? за нищо не споря, много добре знам, че сериите са 51. Пък ако ще в интернет да пише, че са 101...
А иначе форумите не са критерий за общественото мнение. Във форум всеки може да напише всичко, защото е анонимен. Това не може да се нарече представителна извадка. 1001 нощ знаете ли от колко хора се гледа, които не ползват интернет и не пишат никъде? в Часът на Милен Цветков какви лелки и баби се обаждаха от всички точки на България, да питат "кога ше ни върнете Шехеразада"? , това, определено, са хора, които дори и не са чували за интернет. Така.... че, това тук е само една малка, малка извадка. Половината ми колеги, които гледат 1001 нощ, си го гледат по НОВА и не ровят в интернет, камо ли в сайтове и форуми за

Въобще не съм имала претенциите, че ние тук сме представителна извадка на всички, които гледат турски сериали и в частност 1001 нощ. Всеки си е избрал своя начин. Но ние сме си ние и сме уникални, харесвам си местенцето и хората около мен и с пълна увереност твърдя, че благодарение на всичките ни източници - Симона, Шеф, Дамладжик и преводите на Севи сме много напред с материала и нямаме нужда от повърхностни журналистически материали.
Ако нещо не ти харесва или те дразни в нашето малко общество, ние никой не каним или задържаме насила.

# 46
защо да не ми харесва? напротив, затова дойдох при вас. Аз също ги следя тези дизита от доста години, далеч отпреди да знам, че го има този сайт тук. Защо така разсъждаваш предубедено? и аз съм против евтините журналистическите материали , ЗНАЕШ, че тези хора нищо не разбират, обикновено превеждат инфото от английски, кой разбрал, кой недоразбрал и много често инфото е грешно. Поредното беше това с 82-та епизода на "Elveda derken". Предубедено действаш и мислиш, никой не поставя на кантар вашите думи срещу тези от пресата и т.н. Къде в моите постинги прозря нещо такова? Защо виждаш конспирация във всичко? най-нормално си пиша и се радвам, че има момичета като вас. Хайде усмихни се, все още е "началото на деня"....

# 47

Ще може ли момичета  това да преведете,за което благодаря newsm51

Tuba Büyüküstün, Yönetmen Sevgilisi Sami Saydan ile İlişkisini Bitirdi.

Cam filmi ile aracınızı dış etkenlerden koruyun
Tuba Büyüküstün, yönetmen sevgilisi Sami Saydan ile ilişkisini bitirdi.

FOTO GALERİ: Tuba'nın Yüzüne 1.6 Milyon Dolar

Tuba Büyüküstün, Asi dizisinin görüntü yönetmeni Sami Saydan ile ilişkisini bitirdi. Büyüküstün’ün bu ani ayrılığına Saydan’ın ilgisizliğinin neden olduğu söyleniyor. İddialara göre, Asi dizisinin Hatay’daki setinde sürekli birlikte vakit geçiren ikili, son 10 gündür ilişkilerinde sorunlar yaşamaya başladı. Sevgilisi Saydan’ın ilgisizliğinden yakınan Büyüküstün beklediği ilgiye göremeyince ilişkisini bitirmeye kararı verdi. Büyüküstün’ün bir süre tatil yapmayı planladığı öğrenildi

lavivaiva за линковете на Аси  smile3525

# 48
Мога да се обзаложа , че следващият закупен сериал ще е Аси  smile3506

# 49
  • В тъмната гора.

Някой чете тук от нова и си ни го връща.

# 50
   Четохте ли статията в *Стандарт*?Няма я в нета,ще я препиша

# 51

Някой чете тук от нова и си ни го връща.

newsm12 smile3521 smile3521Я бързо да си признае кой е.... gydi

# 52
  • В тъмната гора.
Дамладжик писах ти във вибокса.

Последния емотикон просто ще ме съсипе от смях.

smile3530 я да поразследваме

# 53
        Сага с 161 епизода тръгва в понеделник

8 турски сапунки разплакват по бТВ
         Пет от сериалите ще вървят в най-гледано време

Турска любовна драма ще се лее отекрана на бТВ до края на годината.Медията е решила да конкурира успеха на *1001 нощ* по Нова,като закупи 8 сериала от южната ни съседка.Някои от тях ще накарат не само домакините да трият сълзи,следейки перипетиите на героите.
         Поне 5 от лентите ще вървят в най-гледаното време от 20 ч-казаха от медията.Останалите 3 сапунки ще с е  излъчват в ранния следобед.Всички филми са над 100 епизода,като някои от тях все още се снимат,а други вече се превежда на бълг.Телевизията обаче засега не знае дали ще успее да излъчи до края на год. всичко закупено,защото в момента умува над програмната си схема за есента
        Първата лястовица от турския ефир обаче ще се завърти още на 15 юни.Това е сериалът *Перла*,който първоначално ще върви от понед. до сряда в 20 ч.,а след края на *Бягство към победата* ще се излъчва и в четвъртък.Неговите 161 еп.проследяват съдбата на Инджи и Мехмет.Драмата се заплита още в 1-ва серия,когато предишната любима на Мехмет-бременната Нихан,загива при автом.катастрофа.След това дядо му опитва насила да го ожени за Инджи,което провокира ред драматични ситуации.Сериалът е с две от най-големите турски звезди-Сонгюл Йоден и Къванч Татлъту.В Румъния,където се излъчва в момента,*Перла* е отвял рейтинга на всички останали предавания в праймтайма,издадоха от бТВ.

# 54
  • Burgas
Смятам всичките да ги гледам,дано да имам време,отдавна съм фен на турските сериали и много се радвам че БТВ и НОВА се осъзнаха и запчнаха да купуват качествени сериали,които ще се гледат от много хора и дълго след това ще се помнят.

# 55
Влизам днес в темата,и какво откривам.
Започва "на сбогуване" newsm44
Днес съм много щастлива,че и часът е удобен,поне за мен!
СУПЕР!!!!

# 56
  • Learn to fly. Fly away.
Здравейте всички!
Ето тук намерих повече серии на филма с английски субтитри
http://www.huniliyiz.biz/index.php?topic=1407.0
 Simple Smile

Lavivaiva, mersi mnogo  bouquet

# 57
къде ще дават "на сбогуване"? че аз не съм разбрала newsm10

# 58
  • София
По Нова, 19/06/09 16:30

# 59
  • София
Мили момичета, само можем да бъдем доволни - от "съперничеството и битка за зрители " между 2-те телевизии , ще спечелим ние - феновете и почитателите на турското кино. Нека уважаемите от Нова и БТВ внимателно да четат  и правилно да отразяват нашите желания. Нека следващите сериали да бъдат : Küçük Kadınlar  ( Малки жени); Yaprak Dökümü ( Листопад); Aşk-ı Memnu ( Забранена любов); Annem ( Моята майка);Haziran Gecesi ( Юнска нощ);Ihlamurlar Altında( Под сянката на липите); Bir Istanbul Masali ( Истанбулска приказка); Karbolar Yalar (Дъждовно време ) някои комедии ..... е и Аси задължително!!!! Ако БТЖ вече е закупила тези сериали - то НОВА да ни изненадат с новите на Канал Д от септември  Grinning

Ех, мечта....

Не съм забравила да дам някои пикатни неща за актьора Мурат ( Демир ) от Аси. Но, явно в Турция папараците пишат и преследват повече жените , отколкото мъжете актьори!
  Мурат Йлдъръм

30-годишният актьор, роден в Коня , завършил Машиносторение в Университета Йилдъз  ,  още в училище играе в постановки и проявява интерес към театъра. Като любител-актьор  играе  почти 3 години в театъра , преди да му предложат участие в телевизионни сериали и филми.
Неговият дебют в киното и телевизията е в "Olumsuz Ask"(Любоя без край)  през 2003 , а в следващата 2004 има 2 роли  в  "Butun cocuklarim"(Моите деца ) и "Buyuk yalan"(Голямата лъжа). Но големият успех дойде през 2006г. с главната роля в Firtina(Буря), която му спомага за бъдеща сватба в личен план със своята партньорка във филма - Burcin Terzioglu .

През 2007 година стартира сериала Аси , където перфектно изпълнява ролята на главния герой- Демир. Всички фенове – на сериала , и негови и на партньорката му в сериала – Аси( Туба) – искат и се надяват любовта на техните герои да продължи и в реалния живот. Мурат , за разлика от Туба , не допуска намеса в личния си живот. Самият той е доста затворен в себе си, дори срамежлив, но устоява на папарашки домогвания и в свои интервюта отхвърля всякакви въпроси за личния семеен живот с Бурцин , а така също и за връзка с Туба. След приключването на 1 сезон на Аси , през лятото той се жени за Бурчин  , и  стартирането на 2 сезон е било под въпрос – Мурат не е искал да продължат снимките в Антакия – далече от своята жена. Целият снимачен и актьорски екип  живеят в хотел в Антакия – компромиса е – Мурат живее в наета къща , заедно с жена си. Започват слухове – зрителите не харесват Бурчин, която присъства и на снимачната площадка, а изказвания на неговата тъща относно ролята му на Демир , оюе повече разпалва въображението на неговите фенове – в интернет пространството се показват различни статистики и анкети- коя е по-хубава и по-подходяща съпруга  за Мурат  - Туба или Бурчин. Дори предлагат евентуален развод , така както направи Хали Ергенч !Но Мурат е категоричен в изказването си – той е влюбен в своята Бурчин!

Това е за сега ! Мишел , ставаш все по - добра - клипа за Истанбул е чудесен! Само че вече не съм много сигурна дали ние ще се организираме за ескурзията! Само 8 души от 40 заявили участие ми потвърдиха! Ще изчакам още малко - и ще има становище/мнение/решение....

Общи условия

Активация на акаунт