ТУРСКИ ТВ НОВЕЛИ, ФИЛМИ И СЕРИАЛИ - 3 ТЕМА

• 117 943
  • 434
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, Mishel беше пуснала в един свой пост линка към новия сайт за турски филми и сериали, обаче не мога да го намеря. Някой би ли ми го дал, ще съм много благодарна   bouquet

http://tr-seriali.com/forum.html

# 256
А "Перла" колко епизода е? Знае ли някой?

# 257
Вижте каква група има във фейсбук против тези сериали
http://www.facebook.com/group.php?gid=61331641538&ref=ts#/gr … p?gid=92055018299
как може такива злобни хора да има...

Иначе има групи на:
МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО
1001 НОЩ
ПЕРЛА

и някаква измислена, на която пише, че Мелодията била по бТВ

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 03:19 от BGpapa

# 258
Изгледах първите 3 епизода на Аси с превод на английски. Въобще не ме заинтригува докато 1001 нощи ме грабна от първият кадър. Когато гледах финала на 1001 нощ за първи път бях разочарована но след като го гледах отново мисля че е чудесен и нямаше нужда от повече. Страхотен сериал за мен лично и нито Мелодията, нито Перла нито Аси могат да го заменят в сърцето ми. Просто изказвам своето мнение....Не е задължително да се съгласявате.

# 259
Цитат
как може такива злобни хора да има...

Има и винаги ще има тя злобата ще ги изяде цели Като не искат да ги гледат има и други канали аз ги харесвам
Дано да купят и Аси Не е за изпускане

# 260
Изгледах първите 3 епизода на Аси с превод на английски. Въобще не ме заинтригува докато 1001 нощи ме грабна от първият кадър. Когато гледах финала на 1001 нощ за първи път бях разочарована но след като го гледах отново мисля че е чудесен и нямаше нужда от повече. Страхотен сериал за мен лично и нито Мелодията, нито Перла нито Аси могат да го заменят в сърцето ми. Просто изказвам своето мнение....Не е задължително да се съгласявате.

Споделям напълно мнението ти за новите сериали. Не ме грабнаха и мен така, както "1001 нощ" нито Мелодията, нито Перла, нито Аси.  Докато беше напълно достатъчно да изгледам един епизод на "1001 нощ", за да ме заплени изцяло и да ме накара да се ровя в нета, за да намеря пропуснатите епизоди и да ги изгледам. А започнах някъде по средата на сезон 2. Изживяването с този сериал е неповторимо.  Може би "На сбогуване" (Сълзи над Босфора) до известна степен се приближава като стойност до него.

# 261
Може ли някой да ми каже дали актрисата е една и съща в ролите на Зейнеб от "Сълзи над Босфора" и на Стоманената принцеса от "Мелодията на сърцето"?

# 262
Не е една и съща и то е очевадно  #Crazy

# 263
  • София
Може ли някой да ми каже дали актрисата е една и съща в ролите на Зейнеб от "Сълзи над Босфора" и на Стоманената принцеса от "Мелодията на сърцето"?

Не е една и съща , ролятя на Зейнеп играе  Бурджу Кара , а ролята на Стоманената принцеса  се играе от Йозге Йозгер!

# 264
Не е една и съща и то е очевадно  #Crazy
Е,чак пък очевадно - имат известна прилика,макар едната да е с кафяви очи,а другата със светли Wink

# 265
Нямат абсолютно никаква прилика  newsm78

# 266
Нямат абсолютно никаква прилика  newsm78
Явно аз нещо не съм у ред - май ще трябва да си прегледам очите Grinning Благодаря ви за отговорите  Heart Eyes

# 267
Здравейте и от мен ! Една нова фенка на турските серлиали ! Гледах 1001 нощ сега гледам Перла и Мелодия на сърцето и Аси го започнах . Е уникални филмчета ! Евала както се казва . Може ли някой да ми каже на Мелодия на сърцето този 75 епизод разбрах че е последния но може ли пък такъв гаден край да има да не би да има още серии . Съжалявам ако се е коментирало вече и аз пак питам . Аси го гледам от тук и искам специално да БЛАГОДАРЯ на човека които си прави труда да го превежда . Знам колко труд е това направо заслужава поклон ! http://209.85.135.132/search?q=cache:GHUu8M0RsIUJ:www.bg-mamma.c … ;client=firefox-a

# 268
няма никаква прилика. И по нищо не си приличат.
НЯкои направо ме шашват... Ахмет от 1001 нощ и Атеш от Сълзи над Босфора, дето били един същ човек (пълен абсурд. ), сега и Джавидан със Зейнеп да се сравнява... още по-голям абсурд. По-мога да приема, че Аху от 1001 нощ си прилича с Гюмюш (пардон, Инджи) от Перла.

А в последния брой на ТВ САГА има цяла страница интервю със Стоманената принцеса

# 269

Абсолютно същото е и моето мнение!
Харесвам "Сълзи над Босфора" само.

Общи условия

Активация на акаунт