Жената ЛЪВ - II част

• 16 569
  • 372
  •   1
Отговори
# 195
Addriana, ами поздравления. Тройката винаги е била най-хубавата оценка за мен. Така трудно завоювана... Е, ти май си малко разочарована, но...  Hug Хайде почерпи се едно. За успокоение

# 196
По темата за любовта се питам винаги ли "получавате" този който сте си харесали?

Мммм...като се замисля - да. Че някога - повече отколкото съм искала. Случвало ли ви се е - познат (мъж де Mr. Green ) - вие си го бройкате за дружка, познат, приятел - ей така, нищо особено - и в един момент - "ама аз толкова да те обичам, че повече не мога да мълча, трябва да ти кажа ..." и т.н  ooooh! и стана тя една... В смисъл - съумях да му вкарам акъла където му беше мястото и да си останем дружки.

П.С. Минах изпита, ма с голям зор и с 3.
Да ти е честит изпита - важното че е взет Wink  Hug

П.П.: Аааааа Стеф, хич не знаеш с какво да черпиш!  Mr. Green

# 197
Адриана, хубаво че е минал изпита Simple Smile
Като се заговорили - и аз съм на една вълнааа  luvbed

# 198
  • София
Джес, това за успехите в любовта все едно аз съм го писала!  hahaha

Адриана, важното е, че си го взела изпита. Отпусни душата, ваканцията почва!  Grinning

# 199
  • София, откъм тъмната страна
addrianna радвам се за теб, въпреки че ти май не особено, но погледни от хубавата страна на нещата - няма да се налага пак да го взимаш.

ПС: още не съм повръщала върху зъболекар, но определено си мисля, че ще дойде ден, в който няма да издържа и... ще стане беля  Embarassed.

Блазе ти, защото аз съм повръщала върху зъболекар  Embarassed, е вярно, че бях още малка де, беше ми натъпкал малката устичка с калъпи за шини и аз му отмъстих  Mr. Green (без да искам разбира се)

stefka.k как можа така да изтипосаш тук любимото ми питие (аз друг алкохол не пия), направо лигите ми потекоха ....

# 200
любимото ми питие (аз друг алкохол не пия), направо лигите ми потекоха ....

newsm20

(абе и друго пия, ама това си е..... )

# 201
  • София
Хи хи, за бейлиса ясно, че ни се харесва  Mr. Green.
Я кажете за шоколада и кока-колата!? Аз без тях не мога да живея. Не пия толкова вода, колкото кока кола  ooooh!! А пък някой, като подари шоколад на детето и аз си умирам от кеф, че ще похапна. Понеже синът ми не му налита, почти винаги е за мен.

# 202
Lord of the Dark, wee.jess е пък радвам се, че ви харесва!! А на мен така ми се ходи да седна някъде в някое открито кафе с много зеленина... на клюка и на тричасово кафе с бейлис придружено. Все се каня да ходя на гости на снаха ми в София. Тя там така много ме глези. Пфууу... кога ли ще отида

# 203
Хи хи, за бейлиса ясно, че ни се харесва  Mr. Green.
Я кажете за шоколада и кока-колата!? Аз без тях не мога да живея. Не пия толкова вода, колкото кока кола  ooooh!! А пък някой, като подари шоколад на детето и аз си умирам от кеф, че ще похапна. Понеже синът ми не му налита, почти винаги е за мен.

Виноват по всички обвинения  hahaha hahaha hahaha
Аз и в кафето си сипвам по малко кола  Mr. Green

# 204
  • София

Joy
Що ли се разпитваме изобщо  Joy!? А кола с кафенце (може и нес) е класика в жанра!
Бих предложила една като каже нещо, да се подразбира, че е валидно и за останалите. Обаче я ги гледайте "Жените Дева" - четвърта тема въртят и за това по-добре да си отговаряме, че ми е трудно да понеса някой как ни води  hahaha
ПС: нищо лично към девите, пусти лъвски мераци за първенство  Mr. Green

# 205
Подхванали сте едни любовни вълни Blush....
Пък на мен хич не ми е любовно в момента , ама нейсе. Мъжа ми не е виновен в случая. Иначе предпочитам мен да ме печелят bowuu. Щото некак си респектирам Laughing. Което хич не е лошо де. Отблъсквам лесно навлеци smile3513.
Малко множко ни станаха темите, но понеже днес ми гледа една братовчедка на карти и малко се сдухах предвид лошите карти, които изскочиха, да ви попитам вярвате ли в такива неща? Аз май не ща да повярвам днес специално. Друг път, при добри изгледи за бъдещето, може би да.
Радвам се за плажуващите и честито на тройкаджиите Laughing. Важното е, че мина Peace.

# 206

Joy
Що ли се разпитваме изобщо  Joy!? А кола с кафенце (може и нес) е класика в жанра!
Бих предложила една като каже нещо, да се подразбира, че е валидно и за останалите. Обаче я ги гледайте "Жените Дева" - четвърта тема въртят и за това по-добре да си отговаряме, че ми е трудно да понеса някой как ни води  hahaha
ПС: нищо лично към девите, пусти лъвски мераци за първенство  Mr. Green
Я кажете, че не разбрах... какво било за девите?

И да ви питам така между другото. То ние хубаво тука си говорим, а в реалния живот имали ли сте някога приятелство с друга жена лъв? Аз щото да. Действително, че е комфортно донякъде, просто доста си приличате, но да ви споделя кофти опит. Всичко е добре докато няма спор (то ние сме и благородно отстъпчиви де, но все пак. Фанфарен звън тук ако обичате!). Но което исках по-важно да кажа - колкото и да си приличат хората все си има значение и как си живял, как са те възпитали. Тя се беше омъжила много рано. Разведе се и както беше толкова спокоен човек изведнъж пощръкля да си наваксва живота. И едвам я изтрайвах въпреки, че сме на едни години. То тва не се търпеше. Аз от своя страна си бях живяла достаъчно неограничавана откъм свобода и на мен тези бушувания ми идваха множко. Вече не се виждаме. Извод - една лъвица трябва да бъде оставена на свобода да се наживее. Инак рано или късно тя тръгва да си го взема и става някаква бруталия!

# 207
  • София
Я кажете, че не разбрах... какво било за девите?
Ааа, нищо конкретно. Само дето вече четвърта тема са почнали, пък ние сме на втората и ме подгони състезателното чувство  Mr. Green.

Иначе за свободата съм съгласна. Трябва да съм опитала от това, което ми се е сторило интересно... па макар и да е било грешка. Иначе просто не ме свърта и все ме гложди мисълта, че може би не съм постъпила правилно. До брутални действия обаче още не съм стигала, ама знае ли човек  Whistling

# 208
Имала съм само една приятелка лъвица в детството, бяхме страшна комбина, но пътищата ни се разделиха и не сме се виждали от много години.
Като се замисля не познавам други лъвици в реалния живот  Shocked , че да ми станат приятелки.

# 209
  • София
Мерси за Бейлиса, аз го харесвам  Hug
Старая се по принцип да гледам на нещата от хубавата страна, така е и за изпита, макар че съм леко разочарована. Ама уви ваканцията още е далече, имам още 3 седмици сесия  Confused

А като си говорим за зъболекари, споменах ли че уча точно стоматология  Mr. Green

Вие с какво се занимавате?

За приятелки лъвици... май намам близки такива. Но имам близък приятел лъв, който е по-проклет и от мен!  ooooh!  Но иначе е човек на място.

Общи условия

Активация на акаунт