МЕЛОДИЯ НА СЪРЦЕТО - 2 ТЕМА

• 72 767
  • 426
  •   1
Отговори
# 345
Имам един риторичен въпрос
Кенан сега ,като е женен за принцеса не става ли принц  Thinking  Whistling  hahaha

# 346
  • 221B Baker Street
Кенан сега ,като е женен за принцеса не става ли принц  Thinking  Whistling  hahaha

по поведението,което демонстрира напоследък,по му отива той да е принцесата  Joy

# 347
Кенан сега ,като е женен за принцеса не става ли принц  Thinking  Whistling  hahaha

по поведението,което демонстрира напоследък,по му отива той да е принцесата  Joy
хаха    Joy  хареса ми и тук съм напълно съгласна  Peace ,но с уговорката,че не е напоследък ,а отначалото

# 348
  • 221B Baker Street
а,в началото ми харесваше,особено когато реши да се ожени за Ламия...
 а Нимет Змията май ще съобщи на Кенан  Twisted Evil

# 349
Абе как може да пишете какво ще стане?! Ми пишете с бели букви или пишете "спойлер". Може ли така?! Влизам и разбирам, че краят няма да е очакваният!  #2gunfire

# 350
Жал ми е за Джавидан-пита го и макар да знае отговора ,тайничко се надяваше Кенан да каже нещо друго,но уви  Tired
На мен пи е любопитно дали Кенан ще разбере,че Джамил   е виновен  newsm78

# 351
  • 221B Baker Street
на мен не ми е жал за Джавидан - голяма жена е,може да разбере кога един мъж я обича наистина и кога не  Peace
а си мисля,че Лейла ще сподели на Кенан,че Джамил е виновен...щото тя Ламия няма да му каже,че е невинна  #2gunfire

# 352
anubhis,лошото е когато тоя мъж те залъгва ,тогава е трудно да разбереш.Пък и в случая той пришпори работите със сватбата  Peace

# 353
  • 221B Baker Street
geradost ,тук малко не съм съгласна...Джавидан му предложи да се оженят още на втората среща  Shocked такова нещо и в БГ го няма  Flutter  Как може да предложиш брак на мъж,когото почти не познаваш  ooooh!

# 354
По същата логика бих те попитала-как може Ламия да спи с мъж който не познава? Thinking ей така от първия път и без да и каже ,че я харесва поне или че си пада по нея  newsm78
А и той можеше да откаже-да и каже,че не я обича  Peace

# 355
  • 221B Baker Street
виж,сега ако ти кажа,че съм нямала секс за една нощ,ще излъжа  Twisted Evil
но е различно да спиш  с непознат и да се омъжиш за него...поне за мен  Peace
не,че аз се познавах много с моя мъж преди да сме заедно  Whistling три месеца след като се запознахме,решихме да си имаме бебе  Mr. Green
ама това е филм,де,тука всичко е възможно  Crazy

# 356
Ох, как я гледа само;)))) (Кенан Ламия де)

# 357
Аз също се омъжих набързо(по-бързо от тебе дори),а секса за една нощ съм имала,ама не на 18 и все още(както се предполага )девствена
и да различно е но и в двата случая водещото чувставо е едно  Wink

# 358
anubhis,лошото е когато тоя мъж те залъгва ,тогава е трудно да разбереш.Пък и в случая той пришпори работите със сватбата  Peace

Ами че то му личеше от сто километра, че изобщо не се вълнува от сватбата. Тя явно е много влюбена, за да се залъгва така.

# 359
А бе то и от километри му личи ,че е влюбен в Ламия,ама какво от това

Общи условия

Активация на акаунт