Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са наблюденията за кавалерството в България?
Какви са наблюденията ви за поведението на арабите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми като климатици, вентилатори, кавалерство, готвене, празници, рецепти и лични преживявания. Въпреки разнообразяването на темите преобладава атмосфера на приятелство и подкрепа. Форумът също така обсъжда различни теми като кулинарни рецепти, лични преживявания, религиозни въпроси, здравни съвети и културни различия между различните страни.
-
Какви са наблюденията за кавалерството в България?
Форумът изразява различни мнения за кавалерството в България. Някои участници смятат, че по-възрастните мъже са по-запознати с концепцията, докато други отбелязват, че младите може да не проявяват това поведение. Въпреки това, общо мнение е, че възпитанието играе важна роля при формирането на поведение.
-
Какви са наблюденията ви за поведението на арабите?
-
Как участниците реагират на готвенето и рецептите?
-
Какви са наблюденията за поведението на младежите в градския транспорт?

да го нацелуваш много, сладкия Каруми от мен
аватара ти е страхотен , до сега гледах снимки от Палмира 
от теб, и това много ме радва 
едвам мънкаше, съжалявал, погрешка нахлул в стаята ни . Мдааа, определено беше грешка
за делото.

Да, ама не....
Заменяме О с А и славно поемаме към Аман.
Никога не съм се спирала на тамошните аромати- парфюми и масла...Нали си падам мъжкарана, много не се впечатлявам...

.. В горещините. Оставаше и до Оман да идете с автобус, за 40 евра!
Съмнението ми дойде от това, че ме посъветва да не пропускам да си взема разни масла и парфюми...Въпреки ходенето ми в Йордания поне 5-6 пъти, ни веднъж не ми е дошло наум, че страната предлага нещо добро в тази насока.Ама както казах и преди, по отношение на парфюмерия и козметика, аз съм гола и боса...
Тогава вече наистина могат да се намесят и да повлияят множество фактори.