Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са наблюденията за кавалерството в България?
Какви са наблюденията ви за поведението на арабите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
Форумът обсъжда различни теми като климатици, вентилатори, кавалерство, готвене, празници, рецепти и лични преживявания. Въпреки разнообразяването на темите преобладава атмосфера на приятелство и подкрепа. Форумът също така обсъжда различни теми като кулинарни рецепти, лични преживявания, религиозни въпроси, здравни съвети и културни различия между различните страни.
-
Какви са наблюденията за кавалерството в България?
Форумът изразява различни мнения за кавалерството в България. Някои участници смятат, че по-възрастните мъже са по-запознати с концепцията, докато други отбелязват, че младите може да не проявяват това поведение. Въпреки това, общо мнение е, че възпитанието играе важна роля при формирането на поведение.
-
Какви са наблюденията ви за поведението на арабите?
-
Как участниците реагират на готвенето и рецептите?
-
Какви са наблюденията за поведението на младежите в градския транспорт?
няма луксове като отделен дом. Всички са в кюпа, едната чисти , другата готви, и т.н. няма лиготии. Наш приятел е дете от втора много по-млада от първата жена, майка му е системно тормозена и унижавана.
не само за вуйната де, а по принцип, не мога да ги разбера.
В Пакистан, никакъв режим, кое когато и където заспи...В емирствата съм наблюдавала, че по моловете е пълно със семйства с деца до полунощ...но те заради тая жега техния лайфстайл е много особен, май повече спят през деня, а са активни през нощтта. В испания....ако съдя по нашето съседче (4 годишно) май си лягат към 1.30 сутринта
.), и то двуяйчни. Еднояйчните са много сладки като малки, гласиш ги еднакво, всички им се радват, но все си мисля, че по-късно в живота ще настъпват усложнения заради еднаквия им външен вид

За капак,преди две вечери с малкото посетихме спешното отделение посред нощ.С неговият буен характер отново сцепи вежда,та се наложи да го шият,после рентген и ваксина против тетанус.Вече загубих бройката на кърпежите,които сме му правили.Моля се само,да ми е жив и здрав.
Сега всеки ден ходим на промивки,а ако всичко е наред,другата седмица ще махаме конците. Вие как се справяте момичета,някой помага ли ви? Моят мъж ми пили на главата да си взема помощница,а аз вече не ща и да чуя,даже и да е роднина.Не искам вече такива помощници,напатих си достатъчно.
Гледам че все по-малко момичета пишат,къде се изгубиха всички?Да не би липсата им да е свързана с летния сезон.Четох че Дуа ще пътува за Ливан,но докато и пожелая лек полет,тя сигурно вече е пристигнала. Дуа-за ваканцията ли заминахте,или за постоянно?
Аз със нетърпение очаквам да си дойде моята приятелка-уж за дата 20.06-дай боже 

а 15 деца как се раждат бе хора??Кога имат време да ги правят тия деца